سوالات پایانی از دینی یازدهم
-
سلام دوستان
لطفا این چند تا سوال کنکور رو جواب بدین ممنون:sparkles:
دینی یازدهم دیگه سوالام تموم میشه:eyes: :crown:
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -

۱۴۴chichak am در سوالات پایانی از دینی یازدهم گفته است:

۱۴۴144
خب من اول با قسمت دوم سوال رد گزینه میکنم
تواصوا بالحق داره مستقیما به حق اشاره میکنه دیگه پس انا مدینه العلم کاملا ببی ربطه بهش (حذف گزینه 1 و 3)
قسمت اولش : گفته کدوم آیه مصداق کساییه که زیان نمیکنن همونایی که ایمان میارن و عمل صالح انجام میدن
نکته: اگه به آیه خیر البریه نگاه کنی میبینی که طراح از قصد قسمت اول آیه ی اصلی رو نیاورده که کار رو سخت کنه قسمت اول آیه خیر البریه دقیقا داره میگه ان الذین آمنوا و عملوا الصالحات اولئک هم الخیر البریه
دقیقا مصداق صورت سواله
گزینه 2 -

قسمت دومش به کدوم آیه اشاره داره؟
سوال ۱۰۸ -

سوال ۱۱۳ -

سوال ۱۰۸chichak am گزینه 3 میشه که توضیح بدم ؟
-

سوال ۱۱۳chichak am گزینه 1؟
-

سوال ۱۲۸ -

۱۴۱
-

سوال ۱۲۸chichak am این تست مال دوازدهمه شما دوازدهمی؟
-
chichak am گزینه 3 میشه که توضیح بدم ؟
@dr-rashidi در سوالات پایانی از دینی یازدهم گفته است:
chichak am گزینه 3 میشه که توضیح بدم ؟
سلام عزیزم اره گزینه ۳
-
chichak am گزینه 1؟
-
chichak am این تست مال دوازدهمه شما دوازدهمی؟
@dr-rashidi در سوالات پایانی از دینی یازدهم گفته است:
chichak am این تست مال دوازدهمه شما دوازدهمی؟
سلام راستش اره من دوازدهمم ولی دینی دوازدهم هنوز درست حسابی نخوندم:face_without_mouth:
این سوالا ایات دینی یازدهم کنکوره -

سوال ۱۰۸chichak am در سوالات پایانی از دینی یازدهم گفته است:

سوال ۱۰۸خب این تست صورت سوال داره راجبه عزت نفس صحبت میکنه اینکه امام حسین مرگ با عزت و در راه خدارو به زندگی ای ک با ذلت و خواری همراه باشه ترجیح ندادن
قسمت دوم سوال : دوتا آیه داریم آیه ی گزینه 1 و 3 طبیعتا داره به عزت اشاره میکنه و میگه که همه ی عزت ها نزد خداست ولی آیه ی گزینه 2 و4 داره به مسیر تقرب به خدا ینی بندگی و عبودیت اشاره میکنه
-

سوال ۱۱۳chichak am در سوالات پایانی از دینی یازدهم گفته است:

سوال ۱۱۳chichak am در سوالات پایانی از دینی یازدهم گفته است:

سوال ۱۱۳داره میگه کدوم مفهوم مایه حیات و اساس زندگی در هستی رو بیان میکنه توجه کن چون گفته در زندگی پس داره به همین دنیا اشاره میکنه و همونجور که میدونیم اب مایه ی حیاته
هر دو ایه در امتداد هم هستن (اصن یه آیست کلا) منتها چون این اساس زندگی رو مد نظر گذاشته ما میریم سراغ گزینه 1 و2 که بهتر مفهومو رسوندهلما یحییکم مربوط به آیه ای بود که به مفهوم دعوت امامان و اجابت اشاره میکرد
و این مسیر چون توسط امامان و پیامبران داره نشون داده میشه نتیجه میگیریم که مسیر مورد تاکید خداست و مربوط به کشف راه درست زندگیه
-

۱۴۱
chichak am در سوالات پایانی از دینی یازدهم گفته است:

۱۴۱
گفته کدام افراد هستن که مقام الگویی پیامبر براشون قابل درکه خب گزینه 1 و3 داره به خود پیامبر اشاره میکنه که غلطه و مدنظر صورت سوال نیست گزینه 2 و4 دارن به ویژگی های این افراد اشاره میکنه که تا اینجا درستن
قسمت دوم سوال نیازمند تسلط به متن کتابه
اگه به خط بالایی همین آیه تو کتاب نگاه کنی میبینی که گفته یکی از جایگاه های اسوه بودن پیامبر همین جایگاه رهبریه
پس جواب میشه گزینه 2 -

سوال ۱۲۸chichak am در سوالات پایانی از دینی یازدهم گفته است:

سوال ۱۲۸و اما این تست
صورت سوال گفته افزایش معرفت باید با تفکر همراه باشه پس بین گزینه 1 و 2 باید یکی رو انتخاب کنیم ، چرا ؟ به دلیل وجود کلید واژه یتفکرون در انتهای آیهقسمت دوم :
فاعل الخیر خیر منه اشاره میکنه به حسن فاعلی که اینجا خیلی مدنظر نیست
ولی افضل العباده ادمان ... دقیقا به این موضوع اشاره میکنه که با تفکر در خلقت میتونیم باعث افزایش شناخت و معرفت و درجه ایمان بشیمپ.ن: افزایش ایمان رابطه مستقیم داره با افزایش اخلاص و هردوی این ها نیازمند تفکر در خلقت هستن
جواب تست گزینه 1
-

۱۴۴ -

۱۵۷
تموم شد -
@Dr-Rashidi
خیلی خیلی ممنون:hugging_face: -

۱۴۴chichak am در سوالات پایانی از دینی یازدهم گفته است:

۱۴۴144
خب من اول با قسمت دوم سوال رد گزینه میکنم
تواصوا بالحق داره مستقیما به حق اشاره میکنه دیگه پس انا مدینه العلم کاملا ببی ربطه بهش (حذف گزینه 1 و 3)
قسمت اولش : گفته کدوم آیه مصداق کساییه که زیان نمیکنن همونایی که ایمان میارن و عمل صالح انجام میدن
نکته: اگه به آیه خیر البریه نگاه کنی میبینی که طراح از قصد قسمت اول آیه ی اصلی رو نیاورده که کار رو سخت کنه قسمت اول آیه خیر البریه دقیقا داره میگه ان الذین آمنوا و عملوا الصالحات اولئک هم الخیر البریه
دقیقا مصداق صورت سواله
گزینه 2 -

۱۵۷
تموم شدchichak am در سوالات پایانی از دینی یازدهم گفته است:

۱۵۷
تموم شدقسمت دوم سوال که قطعا میشه کشف راه درست زندگی ( حذف 3 و 4)
چون برای جلوگیری از خسران باید راه درست رو پیدا کرد دیگهآیه ی گزینه 1 به اتمام حجت الهی و اختیاری بودن انتخاب مسیر گام برداشتن به هدف داره اشاره میکنه
آیه ی دوم در انتهای آیه میگه که قبول دعوت پیامبران مستیما شما رو زندگی حقیقی میرسونه
به نظر من گزینه دو جواب بهتریه (البته هردو گزینه مرتبطن)