بچه های زیر ذره بین:زیست 2 فصل 8
-
Amir 6 سلام خوبید؟ نکات امروز
1_در تولید مثل غیر جنسی فرزند کامل شبیه والد است پس تنوع نداریم سرعت تولید مثل عیر حتسی در گیاهان معمولا بیشتر از تولید مثل جنسی هست
2_در فرایند تولید مثل غیر جنسی دانه تولید نمی شود
3_اکثرا گیاهان تولید مثل جنسی و غیر جنسی دارند ودسته گیاهانی که 3n هستن به اصطلاح می گوییم عقیم هستن چون میوز نمی توند بدهند
4_از سابقه و برگ و ریشه تولید مثل غیر جنسی داریم
ریشه:آلبالو
برگ:بنفشه آفریقایی یا لیمو
5_در خوابانیدن و روش درخت آلبالو قسمتی از گیاه مادر جدا نمی شود اما در پیوند زدن و قلمه زدن قسمتی جدا می شود
6_در پیوند زدن گیاه آپدیت میشه انگاری و گیاهی رو یپوند می زنیم به پایه،باید شباهتی با پایه داشته باشه
7_گره:محلی که شاخه می خواهد به برگ وصل شود
8_خوبانیدن فقط در خاک هست اما قلمه زدن به هم در خاک و هم در آب 9_درقلمه زدن و روش درخت آلبالو جوانه می بینیم -
10_در زمین ساقه ریشه های افشان از جوانه جانبی و ساقه و برگ از جوانه انتهایی رشد کرده
11_در غده ریشه های افشان از ساقه غیر تخصصی برای تولید غیر جنسی منشا گرفته اند
12_در بین 4 تخصص یافته ها فقط سیب زمینی دو نوع ساقه زیر زمینی دارد که غیر غده ای از غده ای نازک تره و غده ای بزرگتر هست چون در آن ماده غذایی ذخیره شده
13_ساقه رونده می تواند فتوسنتز دهد چون سبز هم عست
14_پیاز فقط در تک لپه دیده می شود
15_پیاز سه تا اندام رویشی رو در زیر خاک دارد
16_اگر گیاهی از طریق ساقه تولید مثل غیر جنسی داد حتما ساقه اش تخصصی نیست -
Amir 6 سلام خوبید؟ نکات امروز
1_در تولید مثل غیر جنسی فرزند کامل شبیه والد است پس تنوع نداریم سرعت تولید مثل عیر حتسی در گیاهان معمولا بیشتر از تولید مثل جنسی هست
2_در فرایند تولید مثل غیر جنسی دانه تولید نمی شود
3_اکثرا گیاهان تولید مثل جنسی و غیر جنسی دارند ودسته گیاهانی که 3n هستن به اصطلاح می گوییم عقیم هستن چون میوز نمی توند بدهند
4_از سابقه و برگ و ریشه تولید مثل غیر جنسی داریم
ریشه:آلبالو
برگ:بنفشه آفریقایی یا لیمو
5_در خوابانیدن و روش درخت آلبالو قسمتی از گیاه مادر جدا نمی شود اما در پیوند زدن و قلمه زدن قسمتی جدا می شود
6_در پیوند زدن گیاه آپدیت میشه انگاری و گیاهی رو یپوند می زنیم به پایه،باید شباهتی با پایه داشته باشه
7_گره:محلی که شاخه می خواهد به برگ وصل شود
8_خوبانیدن فقط در خاک هست اما قلمه زدن به هم در خاک و هم در آب 9_درقلمه زدن و روش درخت آلبالو جوانه می بینیم -
Amir 6 ببخشید که من عکس از کتاب دادم چون خیلی زیاد بود ولی اگر جایی قابل خوندن تو تاپیک اصلی بگید که بگم
-
@sania-andiravan
سلام چشم
من نکات امروزم میزارم شما نکات فردا رو بزارید چون همونطور که معلومه مثل اینکه کار دارین ولی من سرم خلوته نسبتاً -
Amir 6
نه الان می تونم نکات رو بزارم عصر درگیر بودم
ولی شما فردا نیستید درگیرید من نکات رو فردا میزارم