بهترین استاد های سال یازدهم الا
-
سلام دوستان
میشه بگید سال یازدهم هر درس رو با کدوم استاد خوندید و بهتر بودن؟ چون بعضی درس ها چند تا استاد داره که نمیدونم با کی شروع کنم
تجربه هاتون رو بگید لطفا
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@دوازدهم
@ریاضیا -
برای ریاضی من با آقای ثابتی جلو رفتم و نتیجه خیلی خوبی گرفتم
فیزیک هم آقای یاری که هم خط به خط درس میدن و هم مثال ها و تست های خوبی حل میکننLoki 83 مرسی
-
سلام دوستان
میشه بگید سال یازدهم هر درس رو با کدوم استاد خوندید و بهتر بودن؟ چون بعضی درس ها چند تا استاد داره که نمیدونم با کی شروع کنم
تجربه هاتون رو بگید لطفا
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@دوازدهم
@ریاضیاfatemeh asadi 1 سلام زیست اقای موقاری
شیمی پویان نظر
فیزیک اقای یاری
عربی اقای علیمردانی
و... -
fatemeh asadi 1 سلام زیست اقای موقاری
شیمی پویان نظر
فیزیک اقای یاری
عربی اقای علیمردانی
و...Mohammad Dehghan مچکرم
-
فیزیک هم آقای یاری که هم خط به خط درس میدن و هم مثال ها و تست های خوبی حل میکنناین پست پاک شده! -
فیزیک هم آقای یاری که هم خط به خط درس میدن و هم مثال ها و تست های خوبی حل میکننLoki 83 اینکه حسابان یازدهم اقای ثابتی برای سال ۹۶ بود مشکلی نداشتید؟
-
سلام
زیست آقای موقاری
فیزیک آقای یاری
شیمی هم آقای گودرزی و هم آقای پویان نظر خوبن ولی 0تا100 آقای گودرزی چون جدید داره ضبط میشه بنظرم کامل تر باشه.
ریاضی آقای صدری فقط در حد مدرسه درس میدن ولی اگه کنکوری میخواین 0 تا 100 کنکور آقای ثابتی رو ببینید.
عربی آقای علیمردانی
ادبیات هم اگه ادبیات موضوعی رو ببینین به نظرم بهتره.
زبان هم که یه دبیر بیشتر نداره.
دینی هم آقای ناصری. -
سلام
زیست آقای موقاری
فیزیک آقای یاری
شیمی هم آقای گودرزی و هم آقای پویان نظر خوبن ولی 0تا100 آقای گودرزی چون جدید داره ضبط میشه بنظرم کامل تر باشه.
ریاضی آقای صدری فقط در حد مدرسه درس میدن ولی اگه کنکوری میخواین 0 تا 100 کنکور آقای ثابتی رو ببینید.
عربی آقای علیمردانی
ادبیات هم اگه ادبیات موضوعی رو ببینین به نظرم بهتره.
زبان هم که یه دبیر بیشتر نداره.
دینی هم آقای ناصری.SJY ممنونم
فقط اینکه الان سال یازدهم، صفرتاصد حسابان خود یازدهم رو ببینم بهتره یا صفرتاصد کنکور؟ -
SJY ممنونم
فقط اینکه الان سال یازدهم، صفرتاصد حسابان خود یازدهم رو ببینم بهتره یا صفرتاصد کنکور؟fatemeh asadi 1
خواهش میکنم
رشتتون اگه ریاضیه که حسابان رو ببینید -
سلام زیست آقای موقاری
فیزیک آقای یاری
شیمی آقای پویانظر
ریاضی تجربی هم چون بخش زیادیش رو آقای ثابتی تو حسابان گفته بود با اون رفتم جلو یه کم از سطح کتاب مطالب اضافی تری داشت که سال بعد قرار بود بخونیم ولی خب بهتر شد که امسال خوندم مخصوصا کارگاه تستاشون فووق العاده بود و دو تا فصل آمار واحتمال و هندسه رو هم با درسنامه خوندم -
ریاضی اقای ثابتی
فیزیک اقای یاری و اقای داداشی درسنامه و افزایش سرعت در تست اقای کازرانیان(برا اقای کازرانیان باید درسنامه رو بلد باشین)
شیمی اقای گودرزی(فصل 1 هم تموم نشده ولی) بعدش اقای پویان نظر
عربی اقای ناصح زاده
هندسه اقای کبریایی
دینی اقای ناصری -
حامد پویان نظر عالیه فقط جزوشو من پیدا نمیکنم
از کجا میشه پیدا کرد ؟ -
fatemeh asadi 1
خواهش میکنم
رشتتون اگه ریاضیه که حسابان رو ببینیدSJY نه منظورم اینه یه صفر تا صد حسابان برای خود یازدهم هست، یه صفر تا صد حسابان برای کنکور.(شما کنکور رو گفتید)
هندسه هم همین جوره
کدوم مفید تره؟ -
سلام زیست آقای موقاری
فیزیک آقای یاری
شیمی آقای پویانظر
ریاضی تجربی هم چون بخش زیادیش رو آقای ثابتی تو حسابان گفته بود با اون رفتم جلو یه کم از سطح کتاب مطالب اضافی تری داشت که سال بعد قرار بود بخونیم ولی خب بهتر شد که امسال خوندم مخصوصا کارگاه تستاشون فووق العاده بود و دو تا فصل آمار واحتمال و هندسه رو هم با درسنامه خوندمFatemeh Maleki اها بله خیلی ممنون
-
ریاضی اقای ثابتی
فیزیک اقای یاری و اقای داداشی درسنامه و افزایش سرعت در تست اقای کازرانیان(برا اقای کازرانیان باید درسنامه رو بلد باشین)
شیمی اقای گودرزی(فصل 1 هم تموم نشده ولی) بعدش اقای پویان نظر
عربی اقای ناصح زاده
هندسه اقای کبریایی
دینی اقای ناصریmatin shirinkam اها میشه درسنامه فیزیک رو با یه استاد خوند تست هارو با یکی دیگه زد؟
-
Mahdi J برای شیمیه؟
-
Mahdi J برای شیمیه؟
fatemeh asadi 1 اقای پویان نظر دبیر شیمی جزوه ارائه ندادن
-
fatemeh asadi 1 اقای پویان نظر دبیر شیمی جزوه ارائه ندادن
matin shirinkam اها
-
SJY نه منظورم اینه یه صفر تا صد حسابان برای خود یازدهم هست، یه صفر تا صد حسابان برای کنکور.(شما کنکور رو گفتید)
هندسه هم همین جوره
کدوم مفید تره؟fatemeh asadi 1 نه من ریاضی تجربی رو گفتم ولی اگه شما رشته ریاضی هستین حسابان یازدهم رو ببینین آقای ثابتی خوبه