تحلیل تست های شمارشی شیمی
-
من هنوز شیمی نخوندم بعضی سوال ها برای من سخته مثل قبلی
شما شیمی رو تموم کردین حتما خیلی شیمی دوست دارید (یک کنجکاوی ها)پویا
نه فقط هدفم این بود زود تر درس هارو تموم کنم بعد از عید فقط تست بزنم دیگه احتیاج به فیلم دیدن یا درسنامه خوندن نداشته باشم
الان اون فصل هایی که میخوام تو کنکور جواب بدم رو تو این 3 ماه برنامه ریزی کردم هر روز 1 فصل 30 تا سوال قروقاطی ازش بزنم که مرور بشه
به ریاضیات بیشتر علاقه دارم تا شیمی و فیزیک -
پویا
نه فقط هدفم این بود زود تر درس هارو تموم کنم بعد از عید فقط تست بزنم دیگه احتیاج به فیلم دیدن یا درسنامه خوندن نداشته باشم
الان اون فصل هایی که میخوام تو کنکور جواب بدم رو تو این 3 ماه برنامه ریزی کردم هر روز 1 فصل 30 تا سوال قروقاطی ازش بزنم که مرور بشه
به ریاضیات بیشتر علاقه دارم تا شیمی و فیزیک -
از اینکه میگید شیمی رو نخوندید کامل ولی این سوال سختا رو جواب میدید مشخصه که به شیمی بیشتر علاقه دارید
Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
از اینکه میگید شیمی رو نخوندید کامل ولی این سوال سختا رو جواب میدید مشخصه که به شیمی بیشتر علاقه دارید
من همراه درس که به من تدریس میکردمعلمم فقط همان موقع تست میزدم به جزشیمی 3 که مشکلم تو همونه بافصل اخر پیش هنوز نخوندم
-
من همراه درس که به من تدریس میکردمعلمم فقط همان موقع تست میزدم به جزشیمی 3 که مشکلم تو همونه بافصل اخر پیش هنوز نخوندم
-
banoo
غلطه واکنش اکسیژن+آب+آهنچرا ایموجی چشم غره نداره انجمن :|
آفرین آقای مهندس
واکنش سوختن اکسیژن تو ارلن هم یادت باشه -
درست یا غلط؟
در واکنش کلسیم کاربید با آب,یون کاربید نقش باز لوری-برونستد را داردتنبل باشین بهتره تا از اسید و باز تست بزارین
از فردا باید شروعش کنم یه بار درست حسابی بخونمش یادم بمونه :| -
درست یا غلط؟
در واکنش کلسیم کاربید با آب,یون کاربید نقش باز لوری-برونستد را داردتنبل باشین بهتره تا از اسید و باز تست بزارین
از فردا باید شروعش کنم یه بار درست حسابی بخونمش یادم بمونه :| -
درست یا غلط؟
در واکنش کلسیم کاربید با آب,یون کاربید نقش باز لوری-برونستد را دارددرست-در واکنش کلسیم کاربید با آب یون کاربید با جذب دو یون هیدروژن به گاز اتین تبدیل میشود بنابر این نقش باز لوری-برونستد را دارد