تحلیل تست های شمارشی شیمی
-
Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
از اینکه میگید شیمی رو نخوندید کامل ولی این سوال سختا رو جواب میدید مشخصه که به شیمی بیشتر علاقه دارید:blush: :+1:
من همراه درس که به من تدریس میکردمعلمم فقط همان موقع تست میزدم به جزشیمی 3 که مشکلم تو همونه بافصل اخر پیش هنوز نخوندم
-
banoo
غلطه واکنش اکسیژن+آب+آهنچرا ایموجی چشم غره نداره انجمن :|
آفرین آقای مهندس
واکنش سوختن اکسیژن تو ارلن هم یادت باشه -
:red_circle: درست یا غلط؟
در واکنش کلسیم کاربید با آب,یون کاربید نقش باز لوری-برونستد را داردReza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
در واکنش کلسیم کاربید با آب,یون کاربید نقش باز لوری-برونستد را داردتنبل باشین بهتره تا از اسید و باز تست بزارین
از فردا باید شروعش کنم یه بار درست حسابی بخونمش یادم بمونه :| -
در واکنش کلسیم کاربید با آب,یون کاربید نقش باز لوری-برونستد را داردتنبل باشین بهتره تا از اسید و باز تست بزارین
از فردا باید شروعش کنم یه بار درست حسابی بخونمش یادم بمونه :| -
در واکنش کلسیم کاربید با آب,یون کاربید نقش باز لوری-برونستد را داردReza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
در واکنش کلسیم کاربید با آب,یون کاربید نقش باز لوری-برونستد را دارد:heavy_check_mark: درست-در واکنش کلسیم کاربید با آب یون کاربید با جذب دو یون هیدروژن به گاز اتین تبدیل میشود بنابر این نقش باز لوری-برونستد را دارد
-
جامد کووالانسی شبکه ای سه بعدی است که در آن انم های یکسان به وسیله ی پیوند کووالانسی به یکدیگر متصل شده اند -
جامد کووالانسی شبکه ای سه بعدی است که در آن انم های یکسان به وسیله ی پیوند کووالانسی به یکدیگر متصل شده اندغ؟
:see_no_evil: -
banoo
بله
چرا؟آخه 3 بعدی نیستن همشون که
مثلا گرافیت2بعدیِ الماس سه بعدی