بچه ها زیر ذره بین:زیست 2 فصل 9
-
۱.گیاه زمانی گل می دهد که سرلاد رویشی که در جوانه قرار دارد،به سرلاد زایشی یا گل تبدیل شود که این تبدیل به عواملی مانند:دما و طول روز و شب بستگی دارد.
۲.دلیل پیچش ساقه،تفاوت در رشد یاخته های دو سطح ساقه است.یاخته های سطحی ساقه در محل تماس با درخت یا پایه،در قیاس با یاخته های سطحی دورتر رشد طولی کم تری دارند.
۳.گیاه سِس،عمل فتوسنتز انجام نمی دهد و از گیاهان انگل به شمار می رود که به دور گیاهان سبز میزبان خود می پیچد و با فرستادن بخش های مکنده به درون آوندهای گیاه از گیاه مذکور تغذیه می کند.
۴.برگ های گیاه گوشت خوار،تله مانند و کرک دار است که از نظر نحوه فعالیت مشابه گیرنده های حساس به لمس هستند.
۵.آب اضافی در هنگام تورژسانس در واکوئول یاخته ها ذخیره می شوند.
۶.گیاهان گوشت خوار از حشره ها به عنوان منبع نیتروژن استفاده می کنند.یادتون باشه که گیاه گوشت خوار فتوسنتز می کند.
۷.قارچ موجود در شکل۱۵،قبل از رشد و ورود به درون گیاه به آن متصل شده است،پس می توان گفت این قارچ قابلیت اتصال به پوستک را دارد.
۸.رشته های قارچی از طریق روزنه به درون گیاه نفوذ می کنند و نه خود قارچ اولیه.
۹.یاخته های میانبرگ از یاخته های روپوستی بزرگ تر هستند،در بین یاخته های میانبرگ فضای خالی وجود دارد.
۱۰.یاخته های نگهبان روزنه از یاخته های روپوستی متمایز شده اند و علاوه بر کلروپلاست،واکوئول بزرگ تری دارند.
۱۱.برخی قارچ ها مانند زنگ گندم یا سیاهک گندم،به صورت انگل از گیاهان استفاده می کنند و به آن ها آسیب می زنند.
۱۲.عامل قارچی از روزنه هوایی گیاه وارد آن می شود.
۱۳.برای بهبود مقاومت گیاهان به بیماری های ویروسی،باکتریایی،قارچی و...از مهندسی ژن استفاده می شود.
۱۴.به همزیستی ریشه گیاهان با قارچ ها،قارچ ریشه ای گفته می شود.
۱۵.آلکالوئیدها و ترکیبات سیانین دار(سیانید و آرسنیک)در دفاع از گیاه نقش دارند.
۱۶.نوزاد کرمی شکل حشره از زنبور وحشی بزرگتر است که زنبور وحشی تعداد زیادی تخم روی آن می گذارد.
۱۷.رابطه بین گیاه تنباکو و حشره گیاه خوار از نوع انگلی،رابطه بین زنبور و گیاه تنباکو از نوع همیاری و رابطه بین زنبور وحشی و کرم نوزاد هم از نوع انگلی است.
۱۸.در این فرآیند،نوزاد کرمی شکل به صورت مستقیم توسط زنبور وحشی کشته نمی شود.
۱۹.آلکالوئیدها ترکیباتی هستند که از گیاهان ترشح شده و در دفاع از آن ها نقش دارند؛مثلا نیکوتین در برگ گیاه تنباکو وجود دارد.》نوزاد کرمی شکل در مقابل نیکوتین گیاه تنباکو مقاوم است. -
Amir 6
من برنامه ام رو نگاهی کردم
به احتمال زیاد قبل از ششم میتونم از شنبه یکم عصر تا چهارشنبه پنجم بیام چون امتحانام اسونه
شما تو این روزا کدوم روز میتونی بیای؟ -
@sania-andiravan
من قبل زیست فیزیک دارم نمیتونم بیام
فقط سه شنبه عصر و چهارشنبه میتونم میام -
Amir 6
من با سه شنبه بیشتر موافقم
همون ساعت 5؟
میخواید هم سه شنبه و چهارشنبه بیایم سه شنبه نمونه سوال ترم اول حل کنیم و چهارشنبه ترم دوم؟ -
@sania-andiravan
من با تایم مشکلی ندارم
باید ببنیم بقیه میان
فقط من که نیستم
بقیه هم باید با تایم و روزش و نحوه برگزاریش هماهنگ باشن. -
Amir 6
بله میدونم اما خب میدونم کسی نمیاد
تست نمیان سوال تشریحی رو فکر نکنم بیان
حالا من تو همین تاپیک اعلام میکنم ببینم چند نفر میشیم که خوب بود تاپیکش رو بزنم