صندلی داغ نهایی🔥🔥
-
دوستانی که گام به گام شیمی استاد پویان نظر رو دارن من میتونم همین رو ببینم نه مرور کنم و نه امتحان نهایی حل کنم بالای ۱۸ هم بشم😐
چون هرچی خوندم نصف بیشترش پریده🤕
کاش شیمی پایه امتحان بود😑
Abolfazl Sattari و...😁ابوالفضل ریسی من فیلمای گام به گام رو تهیه نکردم...ولی خب دیروز کلاس شب امتحان بودم منتخبی از سوالای امتحان نهایی رو حل کرد و در حینش تدریس هم کرد...یعنی من که هنوز فیلمای تحلیل استاد پویان نظر رو ندیدم میدونم که بالاخره نمره بالا میگیرم ان شالله
انقدر به خودت سخت نگیر😶کتاب رو بردار خط به خط بیا جلو نکات حفظی برات مرور بشه یا هم از جزوه حفظیات آرش بخون
هرجا رسیدی به فعالیت و تمرین و ....خودت حل کن و بعد اگه متوجه نشدی جوابش رو از چک کن نیاز نیست کلا سراغ فیلم باشی🙄
چون ببین وقتی فیلم میبینی تو ذهنت یه حس کاذب ایجاد میشه....چطوری بگم؟!....یعنی میگی آره بابا این سوال استاد حل کرد خیلی راحته و فلان😐....ولی سرجلسه کپ میکنی و نمیتونی حلش کنی پس بهتره خودت دست به قلم بشی تا اینکه بری سراغ فیلم!!😉
سوالای امتحان نهایی هم خودت یه دور حل کن بعد برو سراغ کلیپ های استاد....ان شالله که هممون عالی میدیم✌🏻
ببخشید خیلی حرف زدم🙏🏻😐😂 -
بچه ها مورد ۲ این رو یه نگاه بندازید
Abolfazl Sattari
Amaryllis Heshmati
Amin Rm
Bio
H_R
@haniehno
@Infinitie-A
@M-Zngne
@mitra-ism-rahmani
@Saghi-Mortazavi
دوازدهم@dr-rashidi در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
Abolfazl Sattari
Amaryllis Heshmati
Amin Rm
Bio
H_R
@haniehno
@Infinitie-A
@M-Zngne
@mitra-ism-rahmani
@Saghi-Mortazavi
دوازدهمشیمی کلا حذفیاتش حذفیات چشمگیری نبوده چه نهایی چه کنکور
من که همرو میخونم -
@dr-rashidi در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
Abolfazl Sattari
Amaryllis Heshmati
Amin Rm
Bio
H_R
@haniehno
@Infinitie-A
@M-Zngne
@mitra-ism-rahmani
@Saghi-Mortazavi
دوازدهمشیمی کلا حذفیاتش حذفیات چشمگیری نبوده چه نهایی چه کنکور
من که همرو میخونمAbolfazl Sattari منم
-
ابوالفضل ریسی من فیلمای گام به گام رو تهیه نکردم...ولی خب دیروز کلاس شب امتحان بودم منتخبی از سوالای امتحان نهایی رو حل کرد و در حینش تدریس هم کرد...یعنی من که هنوز فیلمای تحلیل استاد پویان نظر رو ندیدم میدونم که بالاخره نمره بالا میگیرم ان شالله
انقدر به خودت سخت نگیر😶کتاب رو بردار خط به خط بیا جلو نکات حفظی برات مرور بشه یا هم از جزوه حفظیات آرش بخون
هرجا رسیدی به فعالیت و تمرین و ....خودت حل کن و بعد اگه متوجه نشدی جوابش رو از چک کن نیاز نیست کلا سراغ فیلم باشی🙄
چون ببین وقتی فیلم میبینی تو ذهنت یه حس کاذب ایجاد میشه....چطوری بگم؟!....یعنی میگی آره بابا این سوال استاد حل کرد خیلی راحته و فلان😐....ولی سرجلسه کپ میکنی و نمیتونی حلش کنی پس بهتره خودت دست به قلم بشی تا اینکه بری سراغ فیلم!!😉
سوالای امتحان نهایی هم خودت یه دور حل کن بعد برو سراغ کلیپ های استاد....ان شالله که هممون عالی میدیم✌🏻
ببخشید خیلی حرف زدم🙏🏻😐😂@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
ابوالفضل ریسی من فیلمای گام به گام رو تهیه نکردم...ولی خب دیروز کلاس شب امتحان بودم منتخبی از سوالای امتحان نهایی رو حل کرد و در حینش تدریس هم کرد...یعنی من که هنوز فیلمای تحلیل استاد پویان نظر رو ندیدم میدونم که بالاخره نمره بالا میگیرم ان شالله
ببخشید خیلی حرف زدم🙏🏻😐😂سلام🌹
آره با اون حس کاذب خیلی موافقم🙄 ولی من عادت کردم به اینکه قبل از حل استاد خودم حل کنم و اگر این کار رو نکنم انگار هیچ نخوندم که طبیعتا وقت زیادی هم میگیره و تو این وقت کم بهتره خودم کامل حل کنم هرکدوم مشکل داشتم به حل استاد نگاه کنم😊
ممنون از وقتی که گذاشتید ☺🌹💮 -
بچه ها کسیمیتونه یه دلیلی بیاره که اغلب اسید ها و باز های شناخته شده ضعیف هستند؟این یکی از تمرین های دوره ای هستش.
-
بچه ها کسیمیتونه یه دلیلی بیاره که اغلب اسید ها و باز های شناخته شده ضعیف هستند؟این یکی از تمرین های دوره ای هستش.
-
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
ببخشید خیلی حرف زدم🙏🏻😐😂سلام🌹
آره با اون حس کاذب خیلی موافقم🙄 ولی من عادت کردم به اینکه قبل از حل استاد خودم حل کنم و اگر این کار رو نکنم انگار هیچ نخوندم که طبیعتا وقت زیادی هم میگیره و تو این وقت کم بهتره خودم کامل حل کنم هرکدوم مشکل داشتم به حل استاد نگاه کنم😊
ممنون از وقتی که گذاشتید ☺🌹💮ابوالفضل ریسی خواهش میکنم💛خب اگه خودت اول حل میکنی خیلی خوبه چون خیلی ها به فیلم عادت کردن کمتر دل به نوشتن میدن و خودشون تمرین حل میکنن...ولی خب فعلا تا فردا یه کاریش بکن زود جمع و جور بشه همین🙄😂
-
Abolfazl Sattari
Amaryllis Heshmati
Amin Rm
Bio
H_R
@haniehno
@Infinitie-A
@M-Zngne
@mitra-ism-rahmani
@Saghi-Mortazavi
دوازدهم -
@haniehno در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
@dr-rashidi ممنون
اینا برا کنکورم حذفن؟واسه کنکور باید حذفیات سازمان سنجشو دید
دقیق یادم نیست چطور بود اون -
Amin Rm در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
من همین رو تو کتابم نوشتم عکسش رو فرستادم@نگین-محمدیان میشه pdf کامل رو بفرستید.
-
Amin Rm در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
دلیلش فکر نکنم واسه خودمون مهم باشه
اینم مثل خیلی چیزای دیگه فعلا باید بپذیریم🙄
هم کتاب گفته و هم استاد پویان نظر اشاره کردن -
تفاوت سلول الکترولیتی و گالوانی چیه؟
میشه توضیح بدید -
تفاوت سلول الکترولیتی و گالوانی چیه؟
میشه توضیح بدیدDr Aryan 0 گالوانی به طور طبیعی کارش انجام میشه (واکنش خود به خودیه )الکترولیتی با نیروی خارجی مثل باتری(واکنش به طوری طبیعی انجام پذیر نیست)
-
Dr Aryan 0 گالوانی به طور طبیعی کارش انجام میشه (واکنش خود به خودیه )الکترولیتی با نیروی خارجی مثل باتری(واکنش به طوری طبیعی انجام پذیر نیست)
H_R در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
Dr Aryan 0 گالوانی به طور طبیعی کارش انجام میشه (واکنش خود به خودیه )الکترولیتی با نیروی خارجی مثل باتری(واکنش به طوری طبیعی انجام پذیر نیست)
ممنون
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
سلام دوستان لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
این سوال رو به روش کسر تبدیل (نهایی طوری ) حل کنید 🙏🌹
تجربیا ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسی -
سلام دوستان لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تجربیا ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسی@haniehno بابا اینا نهایی نمیادا🤨😑😐
-
تجربیا ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسی@haniehno در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
تجربیا ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسیمپرس..... :||