سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
صندلی داغ نهایی
-
zeinab dehghani ایییییی من کل اونو اشتباه نوشتم
-
@saghi-mortazavi سلام کسی میدونه اینجا هر نمره که کم بشیم از معدل نهایی چقدر کم میشه
-
به قول معروف میگن مورچه چیه که کله پاچش چی باشه. ول کنید توروخدا بابا. به اندازه کافی دیروز الکی تایممون رفت سر این سلامت (البته حالا انصافا خیلیم مطالبش چرت نبود من چیزای زیادی یاد گرفتم)
ولی در کل انشالله نمره همتون خوب میشه من فکر نمیکنم کسی بشینه اینارو تصحیح کنه مگر اینکه خیلی بیکار باشه
-
shayan jafari سخت نبود ولی اونایی میدونن ما تو این ی سال دره کتاب سلامتم باز نکردیم نباید اینقد ریزبینانه ومسخره سوال میدادن که مثلا چرا باید طرف موهاشو نمیدونم چجوری بشوره اخه اینم سواله
-
Ali Afsharjam امسال مثل سالای گذشته نیست که اینجوری بشه حساب کرد یه مقدار پیچیده تره
-
Abolfazl Sattari اخه ب اونم مطمئن نیستم جناب:/
-
Mahdi Jafari 1 #حق_صددرصد
-
Ali Afsharjam
عزیزدل تمام این بالا پائین شدنا فرمول داره.
هر درصدی بسته به ضریبش توی دیپلم. تاثیر داره.
بعد معدل چندتا عدد هم خب اینجوری نیست که بهت بگم اگه ۱۷ بشی معدلت فلان درصد کم یا زیاد میشه.
کل میانگین بستگی به کل نمراتت داره.
نمیشه از روی یه نمره به نتیجه رسید -
@masoumeh-shokrollahi ببین این سوال توی متن کتاب بود. اکثر جزوه های خلاصه هم داشتنش. توی ازمون سال قبلم تکرار شده بود اگر اشتباه نکنم
یه دور میخوندی اوکی بود
-
shayan jafarireplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط shayan jafari انجام شده
danial hosseiny من ک تا الان لای این کتابو وا نکردم
دیروز برا اولین بار ی pdf خوندم ... امتحانم اوکی بود
والا با طراح نسبتی ندارم ک بخوام ازش دفاع کنم
بعدش اگه قرار باشه با نهایی خوندن نمره بالا گرفت ک این امتحان نیس دیگه
چرا طراح داره اصلا هر سال یکم سوالارو بالا پایین میکردن میدادن دیگه
امتحانای سال قبل برا اینه ک با شیوه یکم آدم آشنا بشه ببینه چ مدل سوالایی هس و از هر کدوم چندتا ... ن اینکه طراح همونو بیاد سوال بده ! -
Ali Afsharjam من نمیدونم️
-
Ali Afsharjam اصن ی وضعی
-
Abolfazl Sattarireplied to خانومِ_دوست_داشتنی on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در صندلی داغ نهایی گفته است:
Abolfazl Sattari اخه ب اونم مطمئن نیستم جناب:/
عزیز بشین بخون مطمئن شو خب
حاضری هویت بخونی سختته برا درسای کنکورت چن تا تستم بزنی ://// -
shayan jafari
شما تصحیح کردی؟
چند میشی؟ -
Mahdi Jafari 1 نه من سال قبل و کار کردم نبود من ک نوشتمش ولی میگم سوال مسخره ای بود باید کلی تر سوال میدادن
-
@mohsen-sari از دوتا جا بمونی بد نیست:/
امسال سیل مشکلات اومده سمتم -
shayan jafari در صندلی داغ نهایی گفته است:
zeinab dehghani چی بود 17
این مواد دخانیات باید میگفتیم کدومش بود
-
shayan jafari کاملا موافقم. من دیروز در مجموع 4 ساعت زمان گذاشتم درسنامه کتاب شب امتحان خیلی سبزو خوندم توی 3 ساعت 1 ساعت هم خرداد و شهریور 99 رو حل کردم. خیلیم خوب بود امتحان بنظرم. برای اینجور درسا نباید کتابو خوند. 200 صفحه کتابو اخه چجوری تو یه شب میشه جمعش کرد. باید یه درسنامه خلاصه و جمع جور بخونی کارو راه بندازه
-
zeinab dehghani در صندلی داغ نهایی گفته است:
shayan jafari در صندلی داغ نهایی گفته است:
zeinab dehghani چی بود 17
این مواد دخانیات باید میگفتیم کدومش بود
دو نات ایوئن تاک اِبئوت دیس ://
بس کن به مولا سلامت تموم شد ://// -
Mahdi Jafari 1 چند میشید ؟