صندلی داغ نهایی
-
Mosa Elahu عه که اینطور!
قانونش کردید ۵ بار
نه خیر
نمیگم یک بار کافیه
ولی الزامی نیست که اگر اینقدر نخوندی نمیتونی بزنی
به هزار و یک عامل بستگی داره -
Mosa Elahu نظرت محترم
ولی چندجا دیدم بچه ها رو از خرید همایش ها منع میکردی
کار درستی نیست -
Mosa Elahu نا امیدکردن اصن خوب نیستا من خودم درسا دوازدهم و دوبار خوندم تستاشم زدم و تونستم حداقل ۹۰ درصدشو درست بزنم
-
Mosa Elahu دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل ریسی on ۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی فضای گفتگوی مسالمت آمیز را داری به تشنج می کشی اولا من که پیش دوستان نیستم که مجبورشون کنم به قول جنابعالی همایش نخرن بعد نگفتم تایتان دینی یا تفتان بده استاد رضایی بقا تو سر ما جا دارن گفتم خط فکری داوطلبانی رو که تا الان با شیوه ای جلو می رفتن به هم می زنه و بعد این یه حقیقته که ارش دینی جالب نیست . من تو سخرانی و خطابه گری حریف ندارم اگر بحثو کش بدی تا آخر ادامه میدم یا حق.
-
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی گفته است:
Mosa Elahu در صندلی داغ نهایی گفته است:
@نگین-محمدیان اگر تا الان حداقل ۵ بار دینی رو عمقی نخونده باشید اصلا فکر درصد بالا نباش بعد هم تا الان اگر فقط تستهای ازمون ها را زده باشی خودش خیلیه ثانیا مراد از ورق زدن کتاب بازیابی نه عمقی خوندن الان موقع عمقی خوندن نیست
ان شالله با توکل به خدا و همت خودم و تایتان استاد رضایی بقا دینی رو بالا میزنم علی برکت الله
واقعا میخری
اجازه دادن
خو منم دلم خواس -
Mosa Elahu نه خیر بنده نه حوصله و نه وقت بحث دارم
یا علی -
ی سوال بچه ها کدومتون گام ب گام اقای لکستانی و برای ریاضی تجربی گرفته؟اگ گرفتین بگین خوب بوده راضی بودین؟
-
@masoumeh-shokrollahi من گرفتم ولی نمیرسم ببینم
یکم حجمش زیاد شده ولی کامل کامله -
این پست پاک شده!
-
کسی اینجا رشتش ریاضی هس؟ سوال داشتم
-
Abolfazl Sattari صداشو درنیار
-
@mohsen-sari در صندلی داغ نهایی گفته است:
Abolfazl Sattari صداشو درنیار
اوک
زیاد نچتیم مدیر میگه اسپمه :(( -
ابوالفضل ریسی اها ممنون بعد میشه بپرسم چندتا فیلمه؟؟
-
@mohsen-sari ای نا قلا ها چی کار کردید یا الا رو هک کردید یا کد تخفیف گیر اوردید
-
@mohsen-sari ای نا قلا ها چی کار کردید یا الا رو هک کردید یا کد تخفیف گیر اوردید
://////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-
ابوالفضل ریسی
امروز و فردا برای هر روز 15، 16 تا ویدئو ببینین حله -
Mosa Elahu دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Sattari on ۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari خدا می دونه فوش دادید اشکال نداره ولی..............
-
Abolfazl Sattari خدا می دونه فوش دادید اشکال نداره ولی..............
://
-
Mosa Elahu دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Sattari on ۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari باشه باشه ناراحت نشو تمام.
-
ابوالفضل ریسیreplied to Masoumeh.sh on ۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده
@masoumeh-shokrollahi خواهش میکنم
تا صفحه ۱۲۰ کتاب ۳۴ فیلم
3294/4192