اجتماعی و سلامت نهایی
-
Abolfazl Sattari وا
برای سلامتی تون اگه میتونید علاوه بر ماسک شیلد هم بزنید !@haniehno در اجتماعی و سلامت نهایی گفته است:
Abolfazl Sattari وا
برای سلامتی تون اگه میتونید علاوه بر ماسک شیلد هم بزنید !دوتا میزنم تنگی نفس گرفتم
:// -
@haniehno در اجتماعی و سلامت نهایی گفته است:
Abolfazl Sattari وا
برای سلامتی تون اگه میتونید علاوه بر ماسک شیلد هم بزنید !دوتا میزنم تنگی نفس گرفتم
://Abolfazl Sattari آفرین
سلامت باشید -
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من طی یه جلسه ای که با خودم داشتم به این نتیجه رسیدم که هیچ جوره امکان نداره بشینم کتاب سلامت و اجتماعی رو برای نهایی بخونم. چون عقب موندگی دارم برای کنکور و این کتابا خیلی ازم تایم میگیرن.
این تاپیکو زدم که اگر کسی جزوه خوبی برای 2 تا درس داره که بشه ازش استفاده کرد و نمره خوبی گرفت لطف کنه با بقیه به اشتراک بذاره هممون نمره خوبی بگیریم. دمتونم گرم
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
Mahdi Jafari 1 میشه یکی برای من سوالات نهایی ۱۴۰۰ رو بفرسته
-
sali ghoreishi در اجتماعی و سلامت نهایی گفته است:
shayan jafari جای ما اصلا تو سالنم نیس یه عده تو سالن هستند تو هر کلاسم 12 13 نفر||: هر کلاااس
نه برا ما 16 نفرو چپوندن تو 4 نفرم زیاد به پروتکلا پایبند نیست ://
Abolfazl Sattari میتونید اعتراض کنید. نباید توی کلاس باشه. مدارسی باید به عنوان حوزه انتخاب شن که سالن بزرگ داشته باشن.
-
Abolfazl Sattari میتونید اعتراض کنید. نباید توی کلاس باشه. مدارسی باید به عنوان حوزه انتخاب شن که سالن بزرگ داشته باشن.
Mahdi Jafari 1 در اجتماعی و سلامت نهایی گفته است:
اعتراض چی گوش میدن مگه؟
چن هزار دانش آموز امسال گفتن مجازی شه چیشد آخر سر -
بهتر نیست که دوستان از طریق انجمن یا تیکت پشتیبانی درخواست کنند که برای این دو درس حل امتحان نهایی انجام دهند
@M-an
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@انسانیاyas ta در اجتماعی و سلامت نهایی گفته است:
بهتر نیست که دوستان از طریق انجمن یا تیکت پشتیبانی درخواست کنند که برای این دو درس حل امتحان نهایی انجام دهند
@M-an
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@انسانیاخانم مدیر @M-an سلام
میشه این موضوع بررسی کنید
ممنون میشم از شما -
@haniehno در اجتماعی و سلامت نهایی گفته است:
مگه1400 نهایی هنوز نیس که