کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟
-
با سلام و خسته نباشید خدمت رفقا.
میخواستم بدونم که کیفیت تدریس آقای عزتی در صفر تا صد ها چطوریه؟؟؟؟؟؟
برای من که زبان بلد نیستم. -
-
برای من که زبان بلد نیستم.این پست پاک شده! -
برای من که زبان بلد نیستم.Reza Estendi در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
برای من که زبان بلد نیستم.سلام
از پایه و مفهومی درس دادن
اگر باهاشون ارتباط بگیرید عالیه -
خیلی خوب
-
Reza Estendi در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
برای من که زبان بلد نیستم.سلام
از پایه و مفهومی درس دادن
اگر باهاشون ارتباط بگیرید عالیهابوالفضل ریسی سلام
ببخشید زبان من در سطح خوبیه و فکر میکنم ویدیو ببینم وقتم میره اقای عزتی نکات خوب و جالبی میگن یا فقط کتابه چون زبانم همان طوز که گفتم اصلا ضعیف نیست خودم بخونم حله -
ابوالفضل ریسی سلام
ببخشید زبان من در سطح خوبیه و فکر میکنم ویدیو ببینم وقتم میره اقای عزتی نکات خوب و جالبی میگن یا فقط کتابه چون زبانم همان طوز که گفتم اصلا ضعیف نیست خودم بخونم حلهYazdan Gonabadi در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
ابوالفضل ریسی سلام
ببخشید زبان من در سطح خوبیه و فکر میکنم ویدیو ببینم وقتم میره اقای عزتی نکات خوب و جالبی میگن یا فقط کتابه چون زبانم همان طوز که گفتم اصلا ضعیف نیست خودم بخونم حلهاگر اینطوره تفتان(دهم یا یازدهم) یا آرش(کنکوری)
و اگر سطح خیلی خوب تایتان رو پیشنهاد میدم
چون سطحتون خوبه بهتر کمکتون میکنه -
برای من که زبان بلد نیستم.Reza Estendi سلام
خیلی عالی هسن و کلمات هر درس رو جمع میکنن و تکرار و مرور میکنن گرامر هارو با مثال میگن وتست هم حل میکنن در کل عالی -
Yazdan Gonabadi در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
ابوالفضل ریسی سلام
ببخشید زبان من در سطح خوبیه و فکر میکنم ویدیو ببینم وقتم میره اقای عزتی نکات خوب و جالبی میگن یا فقط کتابه چون زبانم همان طوز که گفتم اصلا ضعیف نیست خودم بخونم حلهاگر اینطوره تفتان(دهم یا یازدهم) یا آرش(کنکوری)
و اگر سطح خیلی خوب تایتان رو پیشنهاد میدم
چون سطحتون خوبه بهتر کمکتون میکنهابوالفضل ریسی خیلی ممنونم از راهنمایی تون
چون من دهم هستم تفتان زبان رو بگیرم به نظرتون قدیمی نمیشه سال بعد ؟ چون سال تولید زده ۹۸.۹۹ و من وقتی یازدهم باشم ۱۴۰۰.۱۴۰۱ خواهد بود
این همون مواردی هست که اگر آپدیت بشه الاء رایگان به ما میده ؟ -
ابوالفضل ریسی خیلی ممنونم از راهنمایی تون
چون من دهم هستم تفتان زبان رو بگیرم به نظرتون قدیمی نمیشه سال بعد ؟ چون سال تولید زده ۹۸.۹۹ و من وقتی یازدهم باشم ۱۴۰۰.۱۴۰۱ خواهد بود
این همون مواردی هست که اگر آپدیت بشه الاء رایگان به ما میده ؟Yazdan Gonabadi در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
این همون مواردی هست که اگر آپدیت بشه الاء رایگان به ما میده ؟خواهش میکنم
اگر دهمی هستید صبر کنید تا عید سال بعد
اگر دوره جدید ضبط بشه دیگه رایگان نیست ولی اگر آپدیت بشه رایگان اضافه میشه -
این همون مواردی هست که اگر آپدیت بشه الاء رایگان به ما میده ؟خواهش میکنم
اگر دهمی هستید صبر کنید تا عید سال بعد
اگر دوره جدید ضبط بشه دیگه رایگان نیست ولی اگر آپدیت بشه رایگان اضافه میشهابوالفضل ریسی خیلی ممنونم از راهنمایی تون حالا که بحث دروس عمومی شد
به نظرتون فارسی الاء رو استفاده کنم فکر میکنم تو فارسی الاء ضعیفه خودم میخوام کتاب های مبحثی نشرالگو رو بگیرم مثل قرابت معنایی ، ارایه ادبی ...
نظرتون ؟ -
ابوالفضل ریسی خیلی ممنونم از راهنمایی تون حالا که بحث دروس عمومی شد
به نظرتون فارسی الاء رو استفاده کنم فکر میکنم تو فارسی الاء ضعیفه خودم میخوام کتاب های مبحثی نشرالگو رو بگیرم مثل قرابت معنایی ، ارایه ادبی ...
نظرتون ؟Yazdan Gonabadi در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
نظرتون ؟بنظر من اصلا صفرتاصد و نکته و تست+(اگر میتونید تهیه کنید)تفتان و آرش استاد حسین خانی رو به هیچ وجه از دست ندید
جزوه ایشون رو هم حتما پرینت بگیرید(خیلی قیمتش کمه)
بعد از صفرتاصد نکته و تست رو ببینید
در کنار همه اینها فقط یه کتاب تست میخواید که درسنامه نداشته باشه دیگه(چون اصلا بعد از دیدن دوره ایشون درسنامه نیاز نیست)
با این کارها قطعا پیشرفت خودتون رو خواهید دید چون هم من و هم بقیه از دوره راضی هستیم
مثلا خود من تا تست دستور زبان میدیدم فرار میکردم
ولی بعد دیدن دوره ایشون اصلا اول دستور زبان میزنم -
نظرتون ؟فکر میکنم تو فارسی الاء ضعیفه
با این بخش حرفتون تا قبل از دوره استاد حسین خانی موافق بودم ولی بعد از ضبط دوره ایشون واقعا درس فارسی به نهایت رشد رسیده
-
نظرتون ؟بنظر من اصلا صفرتاصد و نکته و تست+(اگر میتونید تهیه کنید)تفتان و آرش استاد حسین خانی رو به هیچ وجه از دست ندید
جزوه ایشون رو هم حتما پرینت بگیرید(خیلی قیمتش کمه)
بعد از صفرتاصد نکته و تست رو ببینید
در کنار همه اینها فقط یه کتاب تست میخواید که درسنامه نداشته باشه دیگه(چون اصلا بعد از دیدن دوره ایشون درسنامه نیاز نیست)
با این کارها قطعا پیشرفت خودتون رو خواهید دید چون هم من و هم بقیه از دوره راضی هستیم
مثلا خود من تا تست دستور زبان میدیدم فرار میکردم
ولی بعد دیدن دوره ایشون اصلا اول دستور زبان میزنمابوالفضل ریسی اینقدر خوبه ؟ آخه این هست برای دروس تخصصی ویدیو میبینم برای فارسی هم ببینم دیگه کی درست بخونم کلا پایه گوشی میشم اونجوری
به نظرم بهترین کار اینه خودن تست بزنم بعد دیدم تو کدوم مبحث مشکل دارم فیلم همون رو ببینم نه؟ -
ابوالفضل ریسی اینقدر خوبه ؟ آخه این هست برای دروس تخصصی ویدیو میبینم برای فارسی هم ببینم دیگه کی درست بخونم کلا پایه گوشی میشم اونجوری
به نظرم بهترین کار اینه خودن تست بزنم بعد دیدم تو کدوم مبحث مشکل دارم فیلم همون رو ببینم نه؟Yazdan Gonabadi در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
ابوالفضل ریسی اینقدر خوبه ؟ آخه این هست برای دروس تخصصی ویدیو میبینم برای فارسی هم ببینم دیگه کی درست بخونم کلا پایه گوشی میشم اونجوری
به نظرم بهترین کار اینه خودن تست بزنم بعد دیدم تو کدوم مبحث مشکل دارم فیلم همون رو ببینم نه؟بله همین قدر خوبه
آره اینم روش خوبیه
-
به نظرم بهترین کار اینه خودن تست بزنم بعد دیدم تو کدوم مبحث مشکل دارم فیلم همون رو ببینم نه؟بله همین قدر خوبه
آره اینم روش خوبیه
موفق باشید -
موفق باشیدYazdan Gonabadi
خواهش میکنم
همچنین -
Reza Estendi سلام
خیلی عالی هسن و کلمات هر درس رو جمع میکنن و تکرار و مرور میکنن گرامر هارو با مثال میگن وتست هم حل میکنن در کل عالیZahra Esmaeili در کیفیت تدریس درس زبان با آقای عزتی؟؟ گفته است:
Reza Estendi سلام
خیلی عالی هسن و کلمات هر درس رو جمع میکنن و تکرار و مرور میکنن گرامر هارو با مثال میگن وتست هم حل میکنن در کل عالی -
Yazdan Gonabadi
خواهش میکنم
همچنینابوالفضل ریسی ببخشید معذرت میخوام
یه سوال دیگه شما این جزوات الاء رو از کدوم سایت پرینت میگیرید؟ چون از بیرون گه خیلی گرون میشه سایت هم بجه ها تاپیک زده بودن هر کدوم هزار تا سایت معرفی کردن که خوبهخود شما کدوم سایت رو میگید خوبه و همیشه خوب فرستاده ؟
-
ابوالفضل ریسی ببخشید معذرت میخوام
یه سوال دیگه شما این جزوات الاء رو از کدوم سایت پرینت میگیرید؟ چون از بیرون گه خیلی گرون میشه سایت هم بجه ها تاپیک زده بودن هر کدوم هزار تا سایت معرفی کردن که خوبهخود شما کدوم سایت رو میگید خوبه و همیشه خوب فرستاده ؟
ابوالفضل ریسی ببخشید معذرت میخوام
از هرکس بپرسید میگه مکس کپی
من ۸۰ درصد جزوات راه ابریشم و... رو گرفتم همیشه کیفیت و قیمتشون بهترینه