زبان انگلیسی کنکور/ درک متن
-
@masoumeh-shokrollahi نه بابا معنی هم نمی خواد ۲ خط اول پاراگراف اول همه چیز رو معلوم میکنه.
محمد زارع 1 خب بالاخره همون دو خطم معنی میکنیم ک بفهمیم دیگ 😶
-
محمد زارع 1
@Masoumeh-Shokrollahi
گزینه اول تو متن به طور مستقیم نیومده برای همین ردش کردید درسته؟@kosar-mortazavi بله اصن صحبتی نکرده درباره این گزینه فقط نحوه کلاسهای انلاین و گفته
-
محمد زارع 1 خب بالاخره همون دو خطم معنی میکنیم ک بفهمیم دیگ 😶
@masoumeh-shokrollahi خوب من منظورم این بود که نمی خواد معنی کامل بکنیم بلکه کلید واژه ای مثل نیو مدن به مدرسه و در خونه موندن راه گشای ماست یعنی با کمال احترام حرف شما نتیجه.
-
@masoumeh-shokrollahi خوب من منظورم این بود که نمی خواد معنی کامل بکنیم بلکه کلید واژه ای مثل نیو مدن به مدرسه و در خونه موندن راه گشای ماست یعنی با کمال احترام حرف شما نتیجه.
محمد زارع 1 خب بله با کلیدواژه ها مشخص میشه وگرنه passage معنی کردن کلی وقت میبره ولی خب این جا ی تست بود دیگ😶
-
3 به طور مشخصی درست تره
-
محمد زارع 1 خب بله با کلیدواژه ها مشخص میشه وگرنه passage معنی کردن کلی وقت میبره ولی خب این جا ی تست بود دیگ😶
@masoumeh-shokrollahi این رو هم در نظر داشته باش که در بعضی از مواقع ترجمه کل متن واجبه.
-
چرا 4 نه؟
-
چرا 4 نه؟
AmirReza Soleimani ربطی به تحرکات فیزیکی نداره.
-
چرا 4 نه؟
AmirReza Soleimani مدرسشون آنلاینه حضوری نیست
-
AmirReza Soleimani مدرسشون آنلاینه حضوری نیست
reyhane karimi 0 در مورد شهر ها سوال کرده نه اون منطقه
-
reyhane karimi 0 در مورد شهر ها سوال کرده نه اون منطقه
AmirReza Soleimani درست میگید جواب ۴ میشه ما اشتباها اون یکی را به جای دیگری گرفتیم.
-
@kosar-mortazavi در زبان انگلیسی کنکور/ درک متن گفته است:
سلام🌷🌠
بر اساس این متن، به نظرتون جواب سوال زیر چی میشه؟ 🤔

کنکور انسانی 99
بچه ها خیلی ممنون بخاطر همفکریتون.🌹
همیار رو هم منشن میکنم تا مطمئن بشیم.
Ali Masouminya به نظر شما کدوم گزینه درست تره؟ ممکنه مارو راهنمایی کنید 😊
-
@kosar-mortazavi در زبان انگلیسی کنکور/ درک متن گفته است:
سلام🌷🌠
بر اساس این متن، به نظرتون جواب سوال زیر چی میشه؟ 🤔

کنکور انسانی 99
بچه ها خیلی ممنون بخاطر همفکریتون.🌹
همیار رو هم منشن میکنم تا مطمئن بشیم.
Ali Masouminya به نظر شما کدوم گزینه درست تره؟ ممکنه مارو راهنمایی کنید 😊
@kosar-mortazavi آره من اشتباه کردم سوالو سطحی خوندم راجع به شهرهای اطراف سوال کرده نه خوده OUTBACK پس 4 درسته فک کنم
-
@kosar-mortazavi آره من اشتباه کردم سوالو سطحی خوندم راجع به شهرهای اطراف سوال کرده نه خوده OUTBACK پس 4 درسته فک کنم
reyhane karimi 0 بله مثل اینکه همینطور باید باشه، سپاس🌠😊
-
reyhane karimi 0 بله مثل اینکه همینطور باید باشه، سپاس🌠😊
@kosar-mortazavi من کاری نکردم تازه اشتباهم جواب دادم گیجتون کردم شرمنده:grimacing_face:
-
@kosar-mortazavi من کاری نکردم تازه اشتباهم جواب دادم گیجتون کردم شرمنده:grimacing_face:
reyhane karimi 0 عیبی نداره انجمن برای همین همفکری کردن هاست دیگه😊
تا ان شاء الله سر جلسه کنکور موفق باشیم🌠 -
@masoumeh-shokrollahi این رو هم در نظر داشته باش که در بعضی از مواقع ترجمه کل متن واجبه.
محمد زارع 1 چرا شما نشستین از جمله های من ایراد بگیرین😐😂😂بله ی وقتایی واجبه کلا بستگی ب تست داره دیگ تازه اشتباام جواب دادم😶😂