زبان انگلیسی کنکور/ درک متن
-
-
گزینه ۳ میشه
-
@kosar-mortazavi با توجه ب معنی میشه گزینه ۳ فک کنم
-
@kosar-mortazavi با توجه ب معنی میشه گزینه ۳ فک کنم
@masoumeh-shokrollahi نه بابا معنی هم نمی خواد ۲ خط اول پاراگراف اول همه چیز رو معلوم میکنه.
-
@masoumeh-shokrollahi نه بابا معنی هم نمی خواد ۲ خط اول پاراگراف اول همه چیز رو معلوم میکنه.
محمد زارع 1
@Masoumeh-Shokrollahi
گزینه اول تو متن به طور مستقیم نیومده برای همین ردش کردید درسته؟ -
محمد زارع 1
@Masoumeh-Shokrollahi
گزینه اول تو متن به طور مستقیم نیومده برای همین ردش کردید درسته؟@kosar-mortazavi هم اره هم نه.
-
محمد زارع 1 خب بالاخره همون دو خطم معنی میکنیم ک بفهمیم دیگ
-
محمد زارع 1
@Masoumeh-Shokrollahi
گزینه اول تو متن به طور مستقیم نیومده برای همین ردش کردید درسته؟@kosar-mortazavi بله اصن صحبتی نکرده درباره این گزینه فقط نحوه کلاسهای انلاین و گفته
-
محمد زارع 1 خب بالاخره همون دو خطم معنی میکنیم ک بفهمیم دیگ
@masoumeh-shokrollahi خوب من منظورم این بود که نمی خواد معنی کامل بکنیم بلکه کلید واژه ای مثل نیو مدن به مدرسه و در خونه موندن راه گشای ماست یعنی با کمال احترام حرف شما نتیجه.
-
@masoumeh-shokrollahi خوب من منظورم این بود که نمی خواد معنی کامل بکنیم بلکه کلید واژه ای مثل نیو مدن به مدرسه و در خونه موندن راه گشای ماست یعنی با کمال احترام حرف شما نتیجه.
محمد زارع 1 خب بله با کلیدواژه ها مشخص میشه وگرنه passage معنی کردن کلی وقت میبره ولی خب این جا ی تست بود دیگ
-
3 به طور مشخصی درست تره
-
محمد زارع 1 خب بله با کلیدواژه ها مشخص میشه وگرنه passage معنی کردن کلی وقت میبره ولی خب این جا ی تست بود دیگ
@masoumeh-shokrollahi این رو هم در نظر داشته باش که در بعضی از مواقع ترجمه کل متن واجبه.
-
چرا 4 نه؟
-
چرا 4 نه؟
AmirReza Soleimani ربطی به تحرکات فیزیکی نداره.
-
چرا 4 نه؟
AmirReza Soleimani مدرسشون آنلاینه حضوری نیست
-
AmirReza Soleimani مدرسشون آنلاینه حضوری نیست
reyhane karimi 0 در مورد شهر ها سوال کرده نه اون منطقه
-
reyhane karimi 0 در مورد شهر ها سوال کرده نه اون منطقه
AmirReza Soleimani درست میگید جواب ۴ میشه ما اشتباها اون یکی را به جای دیگری گرفتیم.
-
@kosar-mortazavi در زبان انگلیسی کنکور/ درک متن گفته است:
سلام
بر اساس این متن، به نظرتون جواب سوال زیر چی میشه؟
کنکور انسانی 99
بچه ها خیلی ممنون بخاطر همفکریتون.
همیار رو هم منشن میکنم تا مطمئن بشیم.
Ali Masouminya به نظر شما کدوم گزینه درست تره؟ ممکنه مارو راهنمایی کنید
-
@kosar-mortazavi در زبان انگلیسی کنکور/ درک متن گفته است:
سلام
بر اساس این متن، به نظرتون جواب سوال زیر چی میشه؟
کنکور انسانی 99
بچه ها خیلی ممنون بخاطر همفکریتون.
همیار رو هم منشن میکنم تا مطمئن بشیم.
Ali Masouminya به نظر شما کدوم گزینه درست تره؟ ممکنه مارو راهنمایی کنید
@kosar-mortazavi آره من اشتباه کردم سوالو سطحی خوندم راجع به شهرهای اطراف سوال کرده نه خوده OUTBACK پس 4 درسته فک کنم