امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
تجربیات راه ابریشمی ها
-
@hamed-shakouri در تجربیات راه ابریشمی ها گفته است:
جهت
پرسش و پاسخ
بین راه ابریشمی ها میتونیدسوالات
خودتون رو در تاپیک زیر عنوان کنید تاپاسخش
اینجا گذاشته بشه و باعث شلوغی این تاپیک نشه
https://forum.alaatv.com/topic/34040/سوالات-راه-ابریشمی-هاواى شرمنده من تازه اين پست رو ديدم
پوزش فراوان -
ماهان حسین پور سلام
گفتم که نظر من اینه
بنظر من مشاوران عزیز برنامه رو میریزن ولی خودشون طبیعتا الان اجراش نمیکنن و این ریزه کاری ها رو در نظر نمیگیرن
واسه ما هم تا اردیبهشت برنامه راه ابریشم بود ولی فروردین تفتان بود اردیبهشت و خرداد هم آرش و عملا دروس آخر کار موند
بعد عید درس جدید خوندن جالب نیست و بازدهی کمتری داره به خصوص دروس دوازدهم که واسه بار اول میبینید
شمایی که از تابستون استارت میزنید راحت قبل از عید تموم کنید و بعد از عید با خیال راحت جمع بندی کنید -
r sh خواهش میکنم
بله کار خیلی خوبیه
استاد ثابتی و پویان نظر رو بیشتر از ۱.۵x نمیشه دید
استاد طلوعی و کازرانیان هم ۲x راحت میشه دید
ولی استاد موقاری رو نمیشه تغییر داد
اول کار اگر اذیت شدید با سرعت کمتر ببینید و به تدریج زیاد کنید -
r sh سلام،شما میتونید هر شب در پایان برنامه مطالعاتیتون مجموعه ای از تستها رو انتخاب کنید و حل کنید.این تستها میتونه از منابع دیگه باشه یا تستهایی از خود مجموعه راه ابریشم که واستون مشکل بوده.اگر بعد اتمام درسنامه و حتی بعد اتمام تستهای تسلط بتونید باز هم تستهای بیشتری بزنید خیلی بهتون کمک میکنه و روی مبحث تسلط بیشتری کسب میکنید(در این مرحله بهتره تستها رو از بخشی انتخاب کنید که خوب یاد نگرفتید یا تسلط کمتری دارید.)پیشنهاد من اینه شبی یک ساعت به این تستها اختصاص بدیدمیتونید قبل اینکه وارد کنکورچه ها بشید یکبار تستهایی که مشکل داشتید رو حل کنید تا یه مرور خوب روی مبحث داشته باشید با زدن این تستها نه تنها اشکالاتتون رو پیدا میکنید و به مرور رفعشون می کنید بلکه سرعت عملتون در حل تستها بیشتر میشه فقط در ابتدا به خودتون زمان بیشتر از حد استاندارد بدید و بعد کمش کنید
اگر برنامتون طوری هست که فرصت نمیکنید تستها رو به این صورت بزنید بهتره بعد اینکه درس و یاد گرفتید یه آزمون از خودتون بگیرید و نقاط ضعف مشخص بشه بعد هر شب روی نقاط ضعفتون کار کنید مثلا شبی ۵ تست از اون مبحث بزنید تا مشکل برطرف بشه.
انشاالله بهترین نتیجه رو کسب می کنید
-
ابوالفضل ریسی سلام واقعا نظرات خوب و کاربدی ای بود دستتون درد نکنه ولی چند تا سوال دارم
اینکه تست های آموزشی رو هم ننویسیم ؟؟؟
چطور خوابمون رو تنظیم کنیم ؟؟؟راستی لطفا خودتون یه تاپیک بزنید و اونجا این جور مطالب یه هر پند و نصیحتی که دارید بکنید تا ما با دنبال کردن اون تاپیک متوج مطالب جدید بشیم
-
ali vahedy
سلام چند نفری که فعال بودن در این تاپیک، از انجمن رفتن
میتونید برای سوالاتتون تاپیک جدید بزنید. -
-
-
ابوالفضل ریسی
توضیحات جامع و مانع