سوال از تقسیم سلولی
-
zeinab dehghani در ورود افراد متفرقه ممنوع😐 گفته است:
@narjes-hashemi جایِ مریم صدویازده هم خالیه:broken_heart:
maryam111
کی اول فهمید نباید بگیم مریم سه تا یک؟!
بیاد بهش کاپ قهرمانی بدیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:همایون+فر بود
شایدم زکریا
amir ahmadi
😂@narjes-hashemi در ورود افراد متفرقه ممنوع😐 گفته است:
@narjes-hashemi جایِ مریم صدویازده هم خالیه:broken_heart:
maryam111
کی اول فهمید نباید بگیم مریم سه تا یک؟!
بیاد بهش کاپ قهرمانی بدیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:همایون+فر بود
شایدم زکریا
amir ahmadi
😂درود خدایان عامون برآنها باد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
zeinab dehghani صد بار گفتم یه خداحافظی شکوهمند داشته باشی بهتر از اینه اخراج بشی😂😂
بیا یه چند تا شعر بذار پست های آخرت آبرومند باشه زینب😂❤@نگین-محمدیان برم شعر بزارم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@narjes-hashemi در ورود افراد متفرقه ممنوع😐 گفته است:
zeinab dehghani گرون پام درمیومد:||😂😂
بعد میخاد با پیکانش مارو ببره مشهد و عکس هم بگیریم؟!
@mitra-ism-rahmani این خیلی گداست..چه کنیم؟!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:عاااااا نه اونو که کارت بزنین هرچی توخونه داشتید جمع کنید بیارید😂آزاد نشه گرون شده
تنها چیزی که قراره من بیارم یه دوسه تا تسبیح جهت ذکر گفتن شما🤣
به علاوه ی فلشی که پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت،، روشه😂😂فلش و تسبیح ک حتمنیه
ولی پول بنزینت رو چ میکنی؟
نکنه تو راه مسافر میزنی و پول بنزینو میگیری ازشون؟
دادا جا نداریم دیگه -_- :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
راسی
جواب این سوال زیستو فهمیدی؟
درپرومتافاز چند مولکول DNAوجود دارد؟
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani پولدار سراغ نداری تو؟؟
Sharllot
سحر چطوره؟
خرجیمونو میده😂😂
پ.ن=وی با زینب قصد داریم افراد دیگر را نیز تگ کرده بلکه آثار جرم خودمون کمتر شه
زینب چند نفرو تگ کردیم؟😂😂
هر کروماتیدی فقط یه دونه DNA داره😂
پ.ن۲=رفع اسپم😂 -
هیعی.
ولی خیلی چسبید.:face_with_tears_of_joy: -
zeinab dehghani صد بار گفتم یه خداحافظی شکوهمند داشته باشی بهتر از اینه اخراج بشی😂😂
بیا یه چند تا شعر بذار پست های آخرت آبرومند باشه زینب😂❤@نگین-محمدیان در ورود افراد متفرقه ممنوع😐 گفته است:
بیا یه چند تا شعر بذار پست های آخرت آبرومند باشه زینب😂❤دارم طومار پیدا میکنم😕😂😂
-
هیعی.
ولی خیلی چسبید.:face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani در ورود افراد متفرقه ممنوع😐 گفته است:
هیعی.
ولی خیلی چسبید.:face_with_tears_of_joy:همش به خاطر رفتن Sharllot از انجمنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
هیعی.
ولی خیلی چسبید.:face_with_tears_of_joy:همش به خاطر رفتن Sharllot از انجمنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری در ورود افراد متفرقه ممنوع😐 گفته است:
هیعی.
حضور من😌😂
-
zeinab dehghani پولدار سراغ نداری تو؟؟
Sharllot
سحر چطوره؟
خرجیمونو میده😂😂
پ.ن۲=رفع اسپم😂@narjes-hashemi در ورود افراد متفرقه ممنوع😐 گفته است:
Sharllot
سحر چطوره؟
خرجیمونو میده😂😂
پ.ن۲=رفع اسپم😂بح سحر که اصن روی گنج نشسته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یه 5تایی شدن
پ.ن:آفرین آخرش خودت فهمیدی یه دونه دی ان ای داره یا پرویزی بهت جواب داد؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن2:بگو ببینم یک مول اکسیژن چندتا اتم داره؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
هیعی.
ولی خیلی چسبید.:face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani در ورود افراد متفرقه ممنوع😐 گفته است:
هیعی.
ولی خیلی چسبید.:face_with_tears_of_joy:دوتا عکس سلول و اینا بذار حداقل پستای آخر تاپیک اسپم نباشه😑😂🔪
-
یه لحظه یاد دوران کنکوریون و نهایی افتادم حس خوبی بود .
ولی بلد نبودم حرف بزنم اون موقه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری اولین حرف زدنم باشما توی تودلی از بحث درمورد آقای کازرانیان بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تو اون تاپیکا خیلی مظلوم بودی
هنوز پلشتیت رو رو نکرده بودی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
زینب تاپیکو بستن حلالت نمیکنم پلشت😂🔪
-
هیعی.
ولی خیلی چسبید.:face_with_tears_of_joy:دوتا عکس سلول و اینا بذار حداقل پستای آخر تاپیک اسپم نباشه😑😂🔪
هیعی.

عمش به قربون رنگ قشنگش:face_with_tears_of_joy:
-

جذاب و مفید باشیم
مثه اینا -
Sharllot
سحر چطوره؟
خرجیمونو میده😂😂
پ.ن۲=رفع اسپم😂بح سحر که اصن روی گنج نشسته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یه 5تایی شدن
پ.ن:آفرین آخرش خودت فهمیدی یه دونه دی ان ای داره یا پرویزی بهت جواب داد؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن2:بگو ببینم یک مول اکسیژن چندتا اتم داره؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani نه پرویزی گفت اولش نفهمیدم خواستم دوباره بپرسم ترس تمام وجودم را گرفت😑😂
دوباره خوندم فهمیدم چی میگه😂
@sania-Andiravan سوالو ببین
یک مول اکسیژن ۲۴ اتم دارد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 -
هیعی.
حضور من😌😂
هیعی.
حضور من😌😂
عه من میگم یه چیزی هنوز مثل گذشته درست نیست
فهمیدم مشکل از کجاست :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-

👀 -
zeinab dehghani نه پرویزی گفت اولش نفهمیدم خواستم دوباره بپرسم ترس تمام وجودم را گرفت😑😂
یک مول اکسیژن ۲۴ اتم دارد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣@narjes-hashemi در ورود افراد متفرقه ممنوع😐 گفته است:
zeinab dehghani نه پرویزی گفت اولش نفهمیدم خواستم دوباره بپرسم ترس تمام وجودم را گرفت😑😂
یک مول اکسیژن ۲۴ اتم دارد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بلاخره نفهم اندر نفهمی و ترس جواب داد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خوبه ترس موجب شد از ذهنت کاربکشی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تازه شنبه شبی هم توی مدیکال ویس چت داشته پرویزی
@نگین-محمدیان رفتی تو؟!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:خانم هاشمی حالا خانم اندی روان رو تگ کردی اونم جواب بده!
عاطفه روهم تگ کنیم بیاد سوالای میانترم شیمیش رو باهم تکرار و تمرین کنیم:face_with_tears_of_joy: -
یک مول اکسیژن ۲۴ اتم دارد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بلاخره نفهم اندر نفهمی و ترس جواب داد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خوبه ترس موجب شد از ذهنت کاربکشی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تازه شنبه شبی هم توی مدیکال ویس چت داشته پرویزی
@نگین-محمدیان رفتی تو؟!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:خانم هاشمی حالا خانم اندی روان رو تگ کردی اونم جواب بده!
عاطفه روهم تگ کنیم بیاد سوالای میانترم شیمیش رو باهم تکرار و تمرین کنیم:face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani هنوزم ازش میترسم😑
ملحدی بود واسه خودش😂
جدا موفق باشه هرجا هست!!
هییییش😌
اصلا افتخار میکنم تاپیکم اینقدر مفید واقع شد😂
@Miss-Joker سوال؟😂🚶 -
@سجاد-ذوالفقاری اولین حرف زدنم باشما توی تودلی از بحث درمورد آقای کازرانیان بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
هنوز پلشتیت رو رو نکرده بودی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani در ورود افراد متفرقه ممنوع😐 گفته است:
هنوز پلشتیت رو رو نکرده بودی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:وایی :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اولین برخوردم بود و اولین فضای مجازی که کلی آدم توش بود .
نمیتونستم چطور باید برخورد کنمسر همون موضوع کازرانیان انقد به خودم حرف زدم . :///
همش فک میکردم بی ادبی بوده حرف زدنم