سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
دبیر ریاضی
-
سلام
همونطور که از موضوع تاپیک معلومه برای ریاضی دبیر های خوب واقعا عالین(تمام معلمای آلا گرانقدر هستن و قصد هیچگونه جسارتی رو ندارم) راستش ریاضی درسی نیست که بشه باهاش خوب ارتباط گرفته بشه مدتیه که منتظر تدریس آقای لکستانی تو تاپیک های گوناگون هستیم ولی گویا بی فایده است البته بگم این کاری که آلا میکنه وظیفه نیست بلکه خوبی و بزرگواریش هست که داره به ما کمک میکنه ولی واقعا برای ریاضی اگه میشه دبیر های بهتری باشه هر چند بقیه دبیر ها واقعا زحمت میکشن ولی من به شخص نتونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم اگه میشه آقای ثابتی برای دهم یازدهم هم تدریس داشته باشن -
-
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to Narin Hashempour on آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده
Narin Hashempour من نمی دونم اقای ثابتی برنامه ای دارن یا نه.ولی اقای قلیچ خانی که تدریسشون برای دوره ی اول تو سایت هست که خیلی عالی درس می دن قول دادن که انشاالله سال بعد به طور خیلی مفصل سال دهم رو تدریس می کنن.و سال بعدش انشالله یازدهم و بعدش دوازدهم
-
Ilya Mansouri در دبیر ریاضی گفته است:
Narin Hashempour من نمی دونم اقای ثابتی برنامه ای دارن یا نه.ولی اقای قلیچ خانی که تدریسشون برای دوره ی اول تو سایت هست که خیلی عالی درس می دن قول دادن که انشاالله سال بعد به طور خیلی مفصل سال دهم رو تدریس می کنن.و سال بعدش انشالله یازدهم و بعدش دوازدهم
فیلمای نهم و میبینی؟
-
Abolfazl Sattari بله گفتم که هشتمم و تو همه ی درسا کنکوری جلو میبرم به غیر از ریاضی که هشتم و نهم رو بررسی می کنم
-
Abolfazl Sattari بله گفتم که هشتمم و تو همه ی درسا کنکوری جلو میبرم به غیر از ریاضی که هشتم و نهم رو بررسی می کنم
خو چرا زدی یازدهم؟
-
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Sattari on آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده
Abolfazl Sattari در دبیر ریاضی گفته است:
خو چرا زدی یازدهم؟
چون گفتم که کنکوری می خونم و مطالب دهم به خصوص در زیست و فیزیک تموم کردم الان بحث یازدهمشونم.
و مثلا مطلب دستگاه عصبی یا حواس یا حرکت که تو علوم هشتم اومده مفصل و کامل با اقای موقاری برای یازدهم کار می کنم با کلی تست
تو شیمی هم با راه ابریشم جلو می رم -
Abolfazl Sattarireplied to Ilya Mansouri on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
خو چرا زدی یازدهم؟
چون گفتم که کنکوری می خونم و مطالب دهم به خصوص در زیست و فیزیک تموم کردم الان بحث یازدهمشونم.
و مثلا مطلب دستگاه عصبی یا حواس یا حرکت که تو علوم هشتم اومده مفصل و کامل با اقای موقاری برای یازدهم کار می کنمجیزز کرایست :////
تو رتبه برتر نشی میام دم آزادی خودمو حلق آویز میکنم -
Abolfazl Sattari موفق باشی
-
یارو هشتمه الان دهمو تموم کرده
یو نو وات دا هِل ایز دَت ؟ :||| -
این پیوستگیو تو درس خوندن تا آخر حفظ کن جون من
-
این پیوستگیو تو درس خوندن تا آخر حفظ کن جون من
بله انشالله
-
Abolfazl Sattari خیلی بیکارن واقعا
-
jesus christ
مشاور که نیستم ولی امیدوارم راهی که داری میری درست باشه
-
Ilya Mansouri بسیار کار جالبی میکنید اما سعی کنید جوری درس بخونید که خسته نشید واقعا نتیجه خوبی خواهید داشت
-
@mohsen-sari در دبیر ریاضی گفته است:
Ilya Mansouri بسیار کار جالبی میکنید اما سعی کنید جوری درس بخونید که خسته نشید واقعا نتیجه خوبی خواهید داشت
بله تمام تلاشم هم همینه
-
Narin Hashempour اگر نمی تونید ارتباط بگیرید بنظرم کتاب کمک درسی خوب میتونه کمکتون کنه
-
@mohsen-sari در دبیر ریاضی گفته است:
بله تمام تلاشم هم همینه
ناموسا بیچاره همکلاسیات ://
قشنگ میتونم جو کلاس شما رو لمس کنم :||| -
یه حسی پیدا کردم دلم میخواد الان تجزیه شم به مولا :///////////////
-