-
سلام
خداقوت
ببخشید یه اتفاق خیلی عجیب افتاده ، امروز که یکم وقت آزاد پیدا کردم می خواستم با راه ابریشم و نحوه تدریس اون بیشتر آشنا بشم ولی وقتی وارد سایت آلا شدم دیدم اصلا وارد نیستم یعنی زده بود که باید وارد بشم و ثبت نام بکنم در صورتی که من دقیقا در تاریخ 2/29 در آلا ثبت نام کردم و در تاریخ 2/30 راه ابریشم را خریداری کردم و از اول خرداد وارد همه گروه های راه ابریشم تجربی انجمن شدم و برخی دسترسی ها برام باز شد ولی امروز داخل خود سایت هیچی نیست هیچی
الان من چکار کنم ؟ حتی داشبوردمو برام بالا نمیاره و میگه دوباره از اول باید خریداری کنمالان من چکار کنم ؟
@M-an
sohrab -
ممنون میشم زودتر پیگیری کنید . مخم داره سوت میکشه
@M-an -
سلام
خداقوت
ببخشید یه اتفاق خیلی عجیب افتاده ، امروز که یکم وقت آزاد پیدا کردم می خواستم با راه ابریشم و نحوه تدریس اون بیشتر آشنا بشم ولی وقتی وارد سایت آلا شدم دیدم اصلا وارد نیستم یعنی زده بود که باید وارد بشم و ثبت نام بکنم در صورتی که من دقیقا در تاریخ 2/29 در آلا ثبت نام کردم و در تاریخ 2/30 راه ابریشم را خریداری کردم و از اول خرداد وارد همه گروه های راه ابریشم تجربی انجمن شدم و برخی دسترسی ها برام باز شد ولی امروز داخل خود سایت هیچی نیست هیچی
الان من چکار کنم ؟ حتی داشبوردمو برام بالا نمیاره و میگه دوباره از اول باید خریداری کنمالان من چکار کنم ؟
@M-an
sohrabr sh خب شما کد ملی و شماره موبایل پروفایلتون بزنید راحت وارد میشید
-
r sh خب شما کد ملی و شماره موبایل پروفایلتون بزنید راحت وارد میشید
erfan javaheri انجام دادم نشد
همه چيز پريده -
همه چيز پريدهr sh الان یه سوال شما میرید تو سایت و پروفایل میزنه ندارید درسته؟؟
-
همه چيز پريدهr sh اگه ندارید برید بخش پروفایل قبلا ثبت نام کردید فقط شماره موبایل کد ملی میخواد
-
این پست پاک شده!
-
همه چيز پريدهr sh لااقل یه اسکرین شات بگیرید بفهمم مشکل چیه
-
همه چيز پريدهr sh ضمنا منم لحظه خرید یه لحظه برام باگ خورد پرید ولی دوباره رفتم درست شد
-
سلام
خداقوت
@M-an
sohrab -
r sh اگه ندارید برید بخش پروفایل قبلا ثبت نام کردید فقط شماره موبایل کد ملی میخواد
erfan javaheri میدونم یبار اشتباهی خروج خورده بود همون ها رو که وارد کردم برگشت همان جای اول
-
r sh
سلام، روز بخیر
من فکر میکنم ممکنه شما شماره تلفنی که اولین بار وارد کردید رو الان اشتباه وارد کرده باشید.
ممکنه پیش بیاد و دستتون اشتباهی خورده باشه عددهارو اشتباه وارد کرده باشید.@kosar-mortazavi شاید
الان چک میکنم -
erfan javaheri میدونم یبار اشتباهی خروج خورده بود همون ها رو که وارد کردم برگشت همان جای اول
r sh من حسم اینه یه چیزیو اشتباه میزنین وگرنه همینجوری کیلویی نمیپره
-
r sh من حسم اینه یه چیزیو اشتباه میزنین وگرنه همینجوری کیلویی نمیپره
erfan javaheri الان درست شد
همون پروفایلم اومد
ولی توی " محصولات من " راه ابریشم نیست ! اما توی " سفارش های من " هست که ثبت نهایی و پرداخت شده -
همون پروفایلم اومد
ولی توی " محصولات من " راه ابریشم نیست ! اما توی " سفارش های من " هست که ثبت نهایی و پرداخت شدهr sh ببینید احتمال میدم سایت باگ خورده برا منم یبار اینجوری شد رفرش کردم اومد ولی اگه کردین نیومد تیکت بدین درست کنن البته یه راه دیگه هم اینه از اپلیکشن الا که برای گوشی استفاده کنین اون مثل سایت باگ نداره
-
همون پروفایلم اومد
ولی توی " محصولات من " راه ابریشم نیست ! اما توی " سفارش های من " هست که ثبت نهایی و پرداخت شدهr sh در راه ابریشم گم شده !؟ گفته است:
توی " محصولات من " راه ابریشم نیست ! اما توی " سفارش های من " هست که ثبت نهایی و پرداخت شدهاومد ! الان درست شد
ممنونم از راهنمایی هاتون
خیلی خیلی لطف کردید -
r sh در راه ابریشم گم شده !؟ گفته است:
توی " محصولات من " راه ابریشم نیست ! اما توی " سفارش های من " هست که ثبت نهایی و پرداخت شدهاومد ! الان درست شد
ممنونم از راهنمایی هاتون
خیلی خیلی لطف کردیدr sh رفرش کردید دیگه؟؟
-
r sh ببینید احتمال میدم سایت باگ خورده برا منم یبار اینجوری شد رفرش کردم اومد ولی اگه کردین نیومد تیکت بدین درست کنن البته یه راه دیگه هم اینه از اپلیکشن الا که برای گوشی استفاده کنین اون مثل سایت باگ نداره
erfan javaheri اپلیکیشن رو از کجا میشه دانلود کرد ؟
-
r sh رفرش کردید دیگه؟؟
erfan javaheri بله
سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
@M-an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402