زین بی قرار ابریشم
-
چرا از زین خبری نیست ؟ ما تا فردا قطعا میپوسیم
-
@zahra-forouzanfar در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Sina Sina
تا از بی قراری جونمون درنیاد نمیزارنشچی شد بابا
چرا جونتون به به یک مو بنده -
بچه ها چرا اینقدر عجله میکنید؟
-
Arshia Yazdian
عجله نیست اشتیاقه
دوست داریم زودتر بیاد برای اینکه یکم از حال و هوای درس دور بشیم -
Arshia Yazdian
عجله نیست اشتیاقه
دوست داریم زودتر بیاد برای اینکه یکم از حال و هوای درس دور بشیم@zahra-forouzanfar هروقت احساس کردین دیر اومد خود منو بنشونید رو زین بی قرار اصن
-
@zahra-forouzanfar هروقت احساس کردین دیر اومد خود منو بنشونید رو زین بی قرار اصن
Arshia Yazdian در زین بی قرار ابریشم گفته است:
@zahra-forouzanfar هروقت احساس کردین دیر اومد خود منو بنشونید رو زین بی قرار اصن
دستمون بهتون نمی رسه...
-
Arshia Yazdian
آقا عرشیا آپدیت ها هم فردا تو داشبردمونه یا باید صب کنیم تا آپدیت ها هم کم کم بیان؟؟؟؟ -
Sina Sina
والا انگار قراره پس فردا اعلام کنن
تاپیک تاریخ انتشار راه ابریشم رو ببینی متوجه میشی -
سلام بچه ها، امیدوارم حالتون خوب باشه و زین بی قرارو دیده باشید و خوشتون اومده باشه
اگرم هنوز ندیدید میتونید اینجا فیلمو مشاهده کنید
https://alaatv.com/set/1212
منتظر پیشنهادات و انتقاداتتون هستم
نظرتون رو راجع بهش برام بنویسید
و از همه مهم تر بگید نفر بعدی کی باشه و چه سوالاتی پرسیده شه ؟
منتظر نظراتون هستم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian
بە حس عجیبی بهم میگە تغیراتی که قراره فردا اعلام کنن مستقیم ربط داره به ویدو های زین بیقرار
هر ویدیو زین بیقرار=گفتن تغیرات راهابریشم امسال؟ -
Sina Sina
والا انگار قراره پس فردا اعلام کنن
تاپیک تاریخ انتشار راه ابریشم رو ببینی متوجه میشیmahan alizadeh
فک کنم اشتباه تایپی باشه -
Arshia Yazdian آقا این زین رو بدید ما بریم، دیگه صبر نداریم
-
Arshia Yazdian
بە حس عجیبی بهم میگە تغیراتی که قراره فردا اعلام کنن مستقیم ربط داره به ویدو های زین بیقرار
هر ویدیو زین بیقرار=گفتن تغیرات راهابریشم امسال؟Sina Sina در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Arshia Yazdian
هر ویدیو زین بیقرار=گفتن تغیرات راهابریشم امسال؟به اسپیلبرگ معرفیت میکنم فیلمنامه ژوارسیک پارک بعدی رو تو بنویسی ستون :)))))))
-
سلام بچه ها، امیدوارم حالتون خوب باشه و زین بی قرارو دیده باشید و خوشتون اومده باشه
اگرم هنوز ندیدید میتونید اینجا فیلمو مشاهده کنید
https://alaatv.com/set/1212
منتظر پیشنهادات و انتقاداتتون هستم
نظرتون رو راجع بهش برام بنویسید
و از همه مهم تر بگید نفر بعدی کی باشه و چه سوالاتی پرسیده شه ؟
منتظر نظراتون هستم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Arshia Yazdian
وضعیت آلایی ها هم اکنون به روایت تصویر
زین آلایی ها بی قرار شده
خواهشا زودتر زین بعدی رو منتشر کنیدarldragon والا هاج و واج موندیم از روند انتشار و زین بی قرار
-
Sina Sina در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Arshia Yazdian
هر ویدیو زین بیقرار=گفتن تغیرات راهابریشم امسال؟به اسپیلبرگ معرفیت میکنم فیلمنامه ژوارسیک پارک بعدی رو تو بنویسی ستون :)))))))
-
دوستان کسی خبر موثق از انتشار نداره؟ بخدا مُردیم دیگه ، ۲ روزه منتظر زین جدید هستیم خبری نیست ، الان هم معلوم نیست تکلیف فردا چیه !!!؟؟
-
دوستان کسی خبر موثق از انتشار نداره؟ بخدا مُردیم دیگه ، ۲ روزه منتظر زین جدید هستیم خبری نیست ، الان هم معلوم نیست تکلیف فردا چیه !!!؟؟
سید حسین قربانی 1 در زین بی قرار ابریشم گفته است:
no
-
Arshia Yazdian
چگونه؟