امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
زین بی قرار ابریشم
-
Arshia Yazdian سلام خسته نباشید
زین بی قرارتون عالی بود⚘
پیشنهادم اینه که برنامه ی ۱ تیر رو دو سه روز زودتر قرار بدین رو سایت که ما هم از قبل در جریان باشیم قراره چکار کنیم که بتونیم برنامه ی شخصی خودمون رو بنویسیم و از همون ۱ تیر شروع کنیم
ممنون از آلاء -
MohammadReza Hosseinpour
ی ذره فکر کن چی میگی
آپدیت ک اوکی رایگان میاد
ولی مثلا چرا باید راه ابریشم عمومی رو رایگان بگیری ؟؟!!!!
آلاء بدهکاره بهت ؟
چیزی ک نخریدی چرا باس رایگان باشه ؟
ی انتظارات عجیبی دارین -
@سجاد-ذوالفقاری عه نوشته فقط تا 27 ام میشده ثبت نام کرد
-
این پست پاک شده!
-
Arshia Yazdian
ببخشید برنامه از 1 تیر شروع میشه ؟
تکلیف اونایی که میخوان امسال کنکور بدن چیه اونای که مثل خود من دیر شروع کردن وشانس قبولیشون صفره ؟فقط یه برنامه داره یا واسه ماهم برنامه داره ؟
ویا فقط یک برنامست که میشه بعد از کنکور هم خودمونو برسونیم
؟ -
shayan jafari یکم بهتر جواب بدیم همه یک خانواده ایم
-
Arshia Yazdian آقای یزدیان برنامه هم اگه میشه به طور روزانه و مبحثی باشه نه رباتیک
-
Parham kharrazi zade
درسته
ثبت نام جدید هم از همون 1 تیر شروع میشه -
این پست پاک شده!
-
سلام/ خدا قوت/طرح پرچم واس پشت کنکوری ها هم هست ؟ من امسال با راه ابریشم اشنا شدم
-
@سجاد-ذوالفقاری در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Arshia Yazdian
ببخشید برنامه از 1 تیر شروع میشه ؟
تکلیف اونایی که میخوان امسال کنکور بدن چیه اونای که مثل خود من دیر شروع کردن وشانس قبولیشون صفره ؟فقط یه برنامه داره یا واسه ماهم برنامه داره ؟
ویا فقط یک برنامست که میشه بعد از کنکور هم خودمونو برسونیم
؟ -
سلام دوستان وقت بخیر
ببخشید من هنوز متوجه یه چیز نشدم
کسایی که قبلا ابریشم رو گرفته بودن نسخه اپدیت امسال رو دریافت می کنن یانه؟؟؟ -
Sajad Ghanbari در زین بی قرار ابریشم گفته است:
sohrab سلام اقا سهراب . ی سوال داشتم .آیا تایتان شیمی را امسال پخش میکنید یا نه؟؟
سلام و عرض ادب.
شرمنده که مرتبط با تاپیک نیست، ولی سوال ایشون سوال بنده هم هست. قبل تر هم پرسیدم ولی پاسخی داده نشد. لطفا اطلاع رسانی بفرمایید که توی این روز های باقی مونده بی دلیل صبر نکنیم.
sohrab -
M04 در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Sajad Ghanbari در زین بی قرار ابریشم گفته است:
sohrab سلام اقا سهراب . ی سوال داشتم .آیا تایتان شیمی را امسال پخش میکنید یا نه؟؟
سلام و عرض ادب.
شرمنده که مرتبط با تاپیک نیست، ولی سوال ایشون سوال بنده هم هست. قبل تر هم پرسیدم ولی پاسخی داده نشد. لطفا اطلاع رسانی بفرمایید که توی این روز های باقی مونده بی دلیل صبر نکنیم.
sohrabنه دوستان
خود اقا سهراب یه پستی گذاشتن که ارش شیمی کافیه و الان تمرکزشون روی راه ابریشم هست برای همین تایتان رو منتفی کردن -
MohammadReza Hosseinpour سلام ، نگران نباش یه برنامه خفن میدیم بهتون
-
MohammadReza Hosseinpour بعله که آپدیت های تخصصی رو میدیم!!!
-
atena abolhasani نمیشه 2 تیر ؟
-
shayan jafari خون خودتو کثیف نکن