این جمله درسته درسته؟
-
reyhane karimi 0
من خودم باشم برای همه رگ ها میگم
برای دندریتی هم میگم که رد میشه از لنف ولی اینکه اونو بگیم دیاپدز نظری ندارم چون نه کتاب گفته هست نه گفته نیست و احتمالا هم طراح خیلی گیر نده اگه گیر داد هم یا با رد گزینه میزنم یا ول میکنماحمد قادری شما خودتون تو تستی تا حالا دیدید فرایند عبور دارینه ای از رگ لنفی رو دیاپدز خطاب کنه؟
-
احمد قادری ببین من سال یازدهم با کلیپای صفر تا صد رفتم
ریز به ریز از رو متن جلو رفتن
بعد استاد گفتن این قسمتی رو که نوشته مویرگ کنارش واژه ی خونی رو اضافه کنید
اینقدر هم با تاکید میگفتن که سرخ میشدنreyhane karimi 0
ما هم همینیم به خدا.
ولی واژه خونی رو آقای موقاری از خارج کتاب به کتاب اضافه کرد. سر جلسه کنکور اگه دقیقاً به همین موضوع طراح گیر داد تکلیفت چیه؟ به حرفای احمد دقت کن. درست میگه.
کتابت فلان واژه رو نداره، مطمئن باش احتمالش ۹۰ درصد یا بیشتره که طراح هم ازت متن کتاب رو بخواد. و تاکید روی خونی رو نخواد. -
reyhane karimi 0
ما هم همینیم به خدا.
ولی واژه خونی رو آقای موقاری از خارج کتاب به کتاب اضافه کرد. سر جلسه کنکور اگه دقیقاً به همین موضوع طراح گیر داد تکلیفت چیه؟ به حرفای احمد دقت کن. درست میگه.
کتابت فلان واژه رو نداره، مطمئن باش احتمالش ۹۰ درصد یا بیشتره که طراح هم ازت متن کتاب رو بخواد. و تاکید روی خونی رو نخواد.@amin-forouzan جدی میگی
یعنی کتابو در نظر بگیرم
مطمئنی؟:unamused_face: -
احمد قادری شما خودتون تو تستی تا حالا دیدید فرایند عبور دارینه ای از رگ لنفی رو دیاپدز خطاب کنه؟
reyhane karimi 0
من خودم مستقیم تا حالا مواجه نشدم.
یا شدم و یادم نمیاد . -
مرسی از همتون بچه ها
ببخشید سرتونو در آوردم -
-
مرسی از همتون بچه ها
ببخشید سرتونو در آوردمreyhane karimi 0
ان شا الله که مشکلتون حل شه
🌺🌺🌺 -
reyhane karimi 0
ان شا الله که مشکلتون حل شه
🌺🌺🌺احمد قادری ایشالا
امکانش هست از استاد زیست مدرستون بپرسید
اگه مقدوره؟ -
@amin-forouzan جدی میگی
یعنی کتابو در نظر بگیرم
مطمئنی؟:unamused_face:reyhane karimi 0 در این جمله درسته درسته؟ گفته است:
@amin-forouzan جدی میگی
یعنی کتابو در نظر بگیرم
مطمئنی؟:unamused_face:ببینید صد در صد کتاب رو در نظر بگیرید .هر چی تو کتاب شما هست اون درسته .اقای موقاری خودشونن می گن یک سری مطالب ممکنه در کتاب های متفاوت تغییر کنه و شما باید چیزی که تو کتاب خودت اومده اون رو در نظر بگیری .
مثلا از لحاظ علمی آوردن کلمه ی خون برای حشرات غلطه و باید بگه همولنف ولی چون کتاب لفظ دستگاه گردش خون رو آورده درست می گیری
یا مثلا تو کتابی که اقای موقاری تدریس می کردن و تست هایی که می زدن هماتوکریت حجم کل یاخته های خونی بود ولی طبق کتاب های الان یعنی مال دهمی های امسال یا پارسال هماتوکریت فقط برای گلبول های قرمز هست .
یا همین چیز برای نورون رابط هم اتفاق افتاده اینجا هم همین طور .
هر چی که تو کتاب اومده -
reyhane karimi 0
ما هم همینیم به خدا.
کتابت فلان واژه رو نداره، مطمئن باش احتمالش ۹۰ درصد یا بیشتره که طراح هم ازت متن کتاب رو بخواد. و تاکید روی خونی رو نخواد. -
باشه پس من اینطور میگیرم فعلا تستی اگه اگه دیدم
ببینم چی میشه -
@amin-forouzan دقیقا درسته
خیلی جاها متاسفانه استاد موقاری از کتاب میزنه بیرون ادم حرصش میگیره@mohsen-sari شما چی تا حالا تستی دیدید برا دارینه ای دیاپدز بگه؟
-
مرسی از همتون بچه ها
ببخشید سرتونو در آوردمreyhane karimi 0 همایش رضا امیر رو ببینید حل تستهای زیست کنکور 99 جدید هم هست مطمئن باشید کمکتون میکنه
-
reyhane karimi 0 همایش رضا امیر رو ببینید حل تستهای زیست کنکور 99 جدید هم هست مطمئن باشید کمکتون میکنه
@mohsen-sari خیلی ممنون
-
جدای از بحث کتاب که خب اضحه حتی اگه غلط هم گفته باشه باید قبول کنیم
این متن بافت شناسی جان کوئیرا مهم ترین منبع بافت شناسی عمومیه:
می بینید که به وضوح نه اسم رگ خاص و نه گلبول سفید خاصی رو آورده
اینو گذاشتم که اگه کسی هنوز فک میکنه فقط مویرگ خونیه واقعا دلش آروم بگیره
امیدوارم حل بشه
اگرم نشه که من دیگه کار نمیتونم بکنم -
@mohsen-sari شما چی تا حالا تستی دیدید برا دارینه ای دیاپدز بگه؟
reyhane karimi 0 هرچی کتاب گفته درسته
گفته همه گلبول های سفید توانایی دیاپدز دارن
اما من فکر نمیکنم یاخته دارینه ای گلبول سفید باشه
کتاب چیزی نگفته -
reyhane karimi 0 هرچی کتاب گفته درسته
گفته همه گلبول های سفید توانایی دیاپدز دارن
اما من فکر نمیکنم یاخته دارینه ای گلبول سفید باشه
کتاب چیزی نگفته@mohsen-sari میشه بگیددقیقا جلسه چندم همایششون به ین موضوع پرداختن؟
-
@mohsen-sari میشه بگیددقیقا جلسه چندم همایششون به ین موضوع پرداختن؟
reyhane karimi 0 چیزی نگفتن ولی در مورد ماکروفاژ قبلا نظرشون این بود که گلبول سفید نیست بر مبنای کتاب چون کتاب چیزی نگفته این مورد هم کتاب چیزی نگفته ولی همایش نحوه مواجه با تست کنکور و دید طراح رو بررسی میکنن که خیلی کمک کننده هست
اما بدونید اولا با اطلاعات کتاب نمیشه چنین چیزی گفت
دوما اگرهم چنین چیزی مطرح بشه که محاله بیاد تو کنکور باید گزینه های دیگه رو هم چک کرد -
reyhane karimi 0 چیزی نگفتن ولی در مورد ماکروفاژ قبلا نظرشون این بود که گلبول سفید نیست بر مبنای کتاب چون کتاب چیزی نگفته این مورد هم کتاب چیزی نگفته ولی همایش نحوه مواجه با تست کنکور و دید طراح رو بررسی میکنن که خیلی کمک کننده هست
اما بدونید اولا با اطلاعات کتاب نمیشه چنین چیزی گفت
دوما اگرهم چنین چیزی مطرح بشه که محاله بیاد تو کنکور باید گزینه های دیگه رو هم چک کرد@mohsen-sari آره درسته
ولی میدونید تو این بحثا من بیشتر نگران موردشماری هام -
@mohsen-sari آره درسته
ولی میدونید تو این بحثا من بیشتر نگران موردشماری هامreyhane karimi 0
ببینید گزینه غلط کنکور واقعا غلطه
یعنی غلط بودنش مثل روز روشنه
این تصور اشتباه رو من با زدن تستای همین کمک اموزشی و ازمون های بدرد نخور بدست اوردم
فکر میکردم هرچقد نکته بیشتر بدونی برنده ای