امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
Fatoosh mb
مگه ترتیب فصلاتون فرق میکنه؟؟؟
کتاب من ترتیبش اولی چگالی و اندازه گیریه
فصل دوم فشاره
فصل سوم کار و انرژی
فصل چهارم دما و گرما
فصل پنج هم که نداریم ترمودینامیکه
ولی برا ۱۴۰۰یا ترتیب فصلاشون انگار متفاوت بوده
چون آقای طلوعی هم ترتیب فصلاشون جا به جاس فرسنگ اول به فصل ۱و ۳ ما میپردازه
فرسنگ ۲ فصل ۴
فرسنگ ۳ فصل ۵
فرسنگ ۴ فصل ۲ ما رو تموم میکنه و داستان فیزیک دهم تموم میشه -
mahan alizadeh بله ما فصل دوممون کار انرژی و توان هست و سومی ویژگی های فیزیکی مواد و چهارم دما و گرما
-
saad mollaei 0
رشته تجربی یا ریاضی -
Arshia Yazdian سلام خسته نباشین. میگم امکانش هست جزوه هر صفحه ش یک طرفه چاپ بشه؟ که فضای کافی برای نوشتن جواب سوالا یا نکات باشه؟؟
-
Arshia Yazdian سلام بچه ها خوبید
میگم این پیله راه ابریشم ریاضی از 13 شروع میشه علتش چیه؟
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
M.an -
Mery Stetar در شروع حرکت کاروان راه ابریشم گفته است:
Arshia Yazdian سلام بچه ها خوبید
میگم این پیله راه ابریشم ریاضی از 13 شروع میشه علتش چیه؟
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
M.anچون استاد ثابتی اول میخوان هندسه تدریس کنن
و پیله 13 ب بعد مفاهیم اولیه هندسه هست -
Mery Stetar سلام. بقیش توی هفته های بعدی هستش... مبحثی تدریس کردن... چون میخوان زودتر هندسه رو شروع کنند پیله های مربوط به اون رو گذاشتند توی برنامه...
-
Par isa سلام ببخشید من پاسخ میدم
اینقدری نکته نیست که یک رو پرینت کنید
و نوشتن پاسخ تستها رو هم اصلا توصیه نمیکنم(خودم واسه تمام تستها این کار رو انجام دادم) چون هم وقت بسیار زیادی ازتون میگیره و هم جزوه شلوغ میشه
جای این کار فقط پاسخ تستهای بسیار نکته دار رو بنویسید و تستهای غلط و نزده هم فقط نکته خاصی که بلد نبودید رو بنویسید یا یه راهنمایی ریز کنار تست بنویسید
جزوه هم اندازه ای جا داره که کارهایی که گفتم رو بتونید انجام بدید -
Amirreza Vafaei Moghadam آها شما الان جزوه های پیله رو کپی گرفتید؟
-
Mery Stetar بله من جزوه های پیله ریاضیات رو از قبل پرینت گرفته بودم برا همین داشتم الان...
-
Amirreza Vafaei Moghadam بنظرتون تغییر نمیکنه؟
چون میخوام برم چاپ کنم... -
ابوالفضل ریسی تازه من میگم اون جای خالی هم زیادهمثلا تو شیمی یه متن نوشته شده بعد نصف صفحه زیرش خالی مونده آخه تو شیمی همه ی نکته ها نوشته شده و آدم خودش چیزی اضافه نمیکنه
-
@zahra-hamrang دقیقا
-
Mery Stetar سلام، ن جزوه پیله ها تغییری نمیکنه مگر اینکه طرح حاشیه ها و هدر و ظاهرش تغییر کنه وگرنه محتوای جزوه پیله ها حالا دیگه هیچ تغییر نمیکنه قطعا...
-
Amirreza Vafaei Moghadam بعد سوال دیگه که داشتم این بود که جزوه رنگی بگیریم یا سیاه سفید؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Mery Stetar on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Mery Stetar من ک سیاه سفید گرفتم اینو... چون هم اینکه هزینش کمتره هم اینکه پرینتر داشتیم خونه (حالا اگر چ پرینترع ما خرابه یجورایی و پرینت گرفتن باهاش یه تراژدی خیلی دردناکه...) بنظرم فعلا تابستون رو از روی pdf مطالعه کن چونکه آلاء تا آخر تابستون میخواد برای اینکه هزینه هامون کمتر بشه جزوه ها رو پرینت رنگی بگیره و امکان تهیشون رو در اختیارمون قرار بده با هزینه خیلی کمتر و اینا... برای همین فعلا اگر هم خواستی چیزی رو پرینت بگیری سیاه سفید بگیر فقط هم سال دهم رو پرینت بگیر و پیله... از روی pdf هم بخونی خوبه من خودم شیمی و فیزیکو تا امروز از روی pdf میخونم... فقط پیله ریاضیات رو قبلا پرینت گرفته بودم برا همین داشتم...
-
Amirreza Vafaei Moghadam و بازم سوال
ببخشید من زیاد سوال میپرسم
اینکه شما فیزیک کدوم دبیر رو انتخاب کردید علتش چی بوده؟؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Mery Stetar on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Mery Stetar سلام وقتتون بخیر ن بابا این چ حرفیه اتفاقا خوشحال میشم سوال درسی هم هر جایی داشتید بپرسید... هر دو تا استاد عالی هستند... من استاد طلوعی رو انتخاب کردم از انتخابمم واقعا خیلیییی راضیم خیلی...
دوستان بهتر میتونن در خصوص انتخاب اساتید راهنماییتون کنن آخه تجربه هاشون بیشتره و فن بیانشون در توصیف اساتید بهتره... من کلن میپیچونم
-
Mery Stetar سلام
این پست رو بخونید سوالی بود خوشحال میشیم بپرسید
https://forum.alaatv.com/post/2095979 -
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام.ریاضی که داخل برنامه تابستانه نوشته همون ریاضی ضبط1400 هست یا اینکه جدید داره ضبط میشه؟
Arshia Yazdian