شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
حداقل برنامه و فایل مشاوره ای منتشر بشه حداقل ببینیم چند چندیم...اقای یزدیان حداقل فایل برنامه مطالعاتی تابستونه میشه تو این چند روز منتشر کنید
mahan m 0 در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
حداقل برنامه و فایل مشاوره ای منتشر بشه حداقل ببینیم چند چندیم...اقای یزدیان حداقل فایل برنامه مطالعاتی تابستونه میشه تو این چند روز منتشر کنید
ارهه اگر این کارو کنن خیلیی خوب میشهه
-
دوستان این 20 روز فرصت خیلی عالیه که رو پیله های راه ابریشم تسلط کافی رو بع دست بیارید
-
سلام
من یکم نگرانم برای خرید راه ابریشم میشه کسایی که خریدن و یکسال استفاده کردن بگن که تقریبا چقدر در روز لازم به دیدن فیلم هست چون تعداد فیلم ها زیادع میگم...
نمیشه در حد یکی دو هفته از برنامه مطالعاتی راه ابریشم بیاد بفهمیم روزی چقدر نیاز به خوندن هستش...
وقت میشه درکنارش یک منبع تست دیگه داشته باشم؟ -
یعنی قراره تو تابستون پایه کار شه فقط؟
-
سلام
من یکم نگرانم برای خرید راه ابریشم میشه کسایی که خریدن و یکسال استفاده کردن بگن که تقریبا چقدر در روز لازم به دیدن فیلم هست چون تعداد فیلم ها زیادع میگم...
نمیشه در حد یکی دو هفته از برنامه مطالعاتی راه ابریشم بیاد بفهمیم روزی چقدر نیاز به خوندن هستش...
وقت میشه درکنارش یک منبع تست دیگه داشته باشم؟Sara Musavi 0
اره واقعا کاش کسایی که پارسال خریدن از تجربیاتشون بگن
و کاش الا برنامه مطالعاتیشو تو این روزا میذاشن تا ما میدونستیم قراره چکار کنیم -
راستش یه سوال برام پیش اومده که اگه راه ابریشم با قلمچی تطابق داره پس چرا هر فرسنگ سه هفته ایه
یعنی با بودجه بندی قلمچی همخونی داره؟
یه چیز دیگه اینکه به نظرتون با یازدهم شروع نمیکنن چون دهم با دوازدهم تو مهره در بودجه ازمونا -
Sara Musavi 0
sana m 0
%(#ff0055)[تجربیات راه ابریشمی ها] رو میتونید در تاپیک زیر دنبال کنید:
https://forum.alaatv.com/post/2004027 -
دوستان این 20 روز فرصت خیلی عالیه که رو پیله های راه ابریشم تسلط کافی رو بع دست بیارید
Abolfazl Sattari
بحث اینه که حتی نمیدونیم قراره پیله ها هم تغییری داشته باشه یا نه
اگه نداشته باشه من همین فردا ریاضیشو شروع میکنم البته بعد صفر تا صدای یازدهم
چون اوضاع ریاضیم خیلی خیته مجبور شدم به صفر تا صدای آقای صدری که همچیو از صفره صفر میگه رو بیارم تا اقای ثابتی
چون نصف بیشتر چیزایی که آقای ثابتی میگه رو بخاطر تعلیمات پایینم توی ریاضی متوجه نمیشم -
Abolfazl Sattari
چون اوضاع ریاضیم خیلی خیته مجبور شدم به صفر تا صدای آقای صدری که همچیو از صفره صفر میگه رو بیارم تا اقای ثابتی
چون نصف بیشتر چیزایی که آقای ثابتی میگه رو بخاطر تعلیمات پایینم توی ریاضی متوجه نمیشمmahan alizadeh در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
Abolfazl Sattari
چون نصف بیشتر چیزایی که آقای ثابتی میگه رو بخاطر تعلیمات پایینم توی ریاضی متوجه نمیشمپیله چه تغییری میتونه داشته باشه ://///
استوکیومتری قراره عوض شه؟
ریاضیات مقدماتی قراره عوض شه؟ (پیله ریاضیات خودش برا خودش فرسنگیه الان شروع کنی تا اون موقع به زور تموم میکنی)
بردار ها و روابط مقایسه ای قراره عوض شه یا چی؟ -
mahan alizadeh در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
Abolfazl Sattari
چون نصف بیشتر چیزایی که آقای ثابتی میگه رو بخاطر تعلیمات پایینم توی ریاضی متوجه نمیشمپیله چه تغییری میتونه داشته باشه ://///
استوکیومتری قراره عوض شه؟
ریاضیات مقدماتی قراره عوض شه؟ (پیله ریاضیات خودش برا خودش فرسنگیه الان شروع کنی تا اون موقع به زور تموم میکنی)
بردار ها و روابط مقایسه ای قراره عوض شه یا چی؟Abolfazl Sattari کسی میدونه پیلهها جزو برنامه مطالعاتی هست یا از فرسنگ 1 شروع میکنن؟
اگه نیست باید خودمون تا ۲۵ ام بخونیم. -
Abolfazl Sattari کسی میدونه پیلهها جزو برنامه مطالعاتی هست یا از فرسنگ 1 شروع میکنن؟
اگه نیست باید خودمون تا ۲۵ ام بخونیم.Mohammad Lotfi 0 سلام . بهتره که پیله ها رو از قبل بخونید تا از برنامه جلو بیفتید و برای شروع برنامه اصل مطالب که مربوط به فرسنگ ها هست رو بخونید
-
Arshia Yazdian سلام
برنامه رآه ابريشم تجربى همگام با قلمچى هيت يا گزينه دو؟r sh امسال ک با هر دو همراه بود
ولی بیشتر با گزینه دو پا ب پا هست -
r sh امسال ک با هر دو همراه بود
ولی بیشتر با گزینه دو پا ب پا هستHanieh Kazemloo در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
r sh امسال ک با هر دو همراه بود
ولی بیشتر با گزینه دو پا ب پا هستبیشتر نه کلا با گزینه دو همراه بود
فقط بعضی از آزمون قلمچی هارو هم کنارش میزدن -
Arshia Yazdian سلام ببخشید برنامه ها از کی شروع میشه؟؟
-
James Johonson یه زیست رو فقط بگیری کفایت میکنه
البته اگه ریاضیات ریاضی رو خوب بلدیArshia Yazdian
آقای یزدیان فیلم های آپدیت شده زیست و ریاضی کی آپلود میشه
کاش حداقل اونایی که ضبط شده رو آپلود میکردین که کم کم شروع کنیم
چون خیلی ها پیله ها رو تموم کردن -
سلام
من پکیج ها تجربی رو خریدم
میشه اینجا منو تو گروه ببرین
#796163 امیرحسین محمدیان حکمی -
Arshia Yazdian
آقای یزدیان فیلم های آپدیت شده زیست و ریاضی کی آپلود میشه
کاش حداقل اونایی که ضبط شده رو آپلود میکردین که کم کم شروع کنیم
چون خیلی ها پیله ها رو تموم کردن -
Amoo Sepi هنوز منتشر نشده
به زودی میادArshia Yazdian
آقا عرشیا ما پیله هارو کپی بگیریم یا اونا هم میخواد تغییر کنه؟ -
Amoo Sepi هنوز منتشر نشده
به زودی میادArshia Yazdian سلام خسته نباشید، لطفا یکم زودتر تکلیف جزوه ها رو برامون روشن کنید، آپدیت جزوه ها رو قرار میدین خودمون پرینت کنیم یا خودتون جزوه فیزیکی میفرستید یا...؟ ، لطفا حداقل آپدیت جزوه رو زودتر بدین شاید کسی زودتر از برنامه آلا بخواد شروع کنه.
-
Arshia Yazdian سلام خسته نباشید، لطفا یکم زودتر تکلیف جزوه ها رو برامون روشن کنید، آپدیت جزوه ها رو قرار میدین خودمون پرینت کنیم یا خودتون جزوه فیزیکی میفرستید یا...؟ ، لطفا حداقل آپدیت جزوه رو زودتر بدین شاید کسی زودتر از برنامه آلا بخواد شروع کنه.
@m-n-p
دقیقاااااا
منم همینو میگم،حداقل جزوات رو آپدیت کنید ک بتونیم پرینت بگیریم و شروع کنیم(مثلا من میخوام از قبل ۲۵ ام تیر شروع کنم))
ممنون میشم جواب بدید آقای یزدیان -
M M.an این موضوع را در سنجاق کرد