شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
سلام
من تازه با الا آشنا شدم
خواستم بدونم اگ از مهر راه ابریشم رو بخرم
یعنی برنامه تابستانی پیش نرفته باشم
برام مفید هست یا ن؟
مستون به برنامه الا برسم یا ن؟
بخرم یا ن؟mohadeseh moradi 1 سلام بله میتونید .
برنامه ای میده که حتی اگه صفر هم باشید یا تابستون نخونده باشید و ... میتونید برسید به بقیه . -
سلام
من تازه با الا آشنا شدم
خواستم بدونم اگ از مهر راه ابریشم رو بخرم
یعنی برنامه تابستانی پیش نرفته باشم
برام مفید هست یا ن؟
مستون به برنامه الا برسم یا ن؟
بخرم یا ن؟mohadeseh moradi 1
سلام
اگه امکانش رو دارید ، قبل از مهر خریداری کنید. چون تا اونجایی ک اطلاع دارم. تخفیف ها تا پایان شهریوره
و اگه بعد بخواید خریداری کنید ، باید قیمت کاملش رو بدید -
سلام
@M-an Arshia Yazdian برنامه شروع دوباره کاروان از اول مهر به چه صورتی است؟ -
r sh
سلام
برنامه ای که از مهر میاد دوباره از صفر شروع می کنه به برنامه ریزی و درس هایی که تابستان خوندین هم داخلش هست یعنی هر ۳پایه عمومی و اختصاصی تو برنامه هست، موقع انتشار برنامه توضیحات بیشتری داده میشه@m-an
سلام خسته نباشید.
در رابطه با جزوات چاپی، قیمت و زمان ارسال شان میشه اطلاعاتی رو اعلام کنید؟ -
@m-an
سلام خسته نباشید.
در رابطه با جزوات چاپی، قیمت و زمان ارسال شان میشه اطلاعاتی رو اعلام کنید؟ -
سلام
Arshia Yazdian
@M-anببخشید از چاپ جزوه های راه ابریشم چه خبر؟
...@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیبچه ها شما چی؟ چیزی میدونین بگین ...
-
Reza Estendi
سلام
سلامت باشید نهایی که بشه اعلام خواهیم کرد@m-an
خیلی ممنون.
فقط
تا قبل از شروع برنامه مهر ماه به دست ما خواهد رسید؟ -
سلام شما که راه ابریشم دارید برای تهیه جزوه ها چکار کردید درصورتی که خودتون پرینترهم نداشته باشین .من راه ابریشمو گرفتم اما این موضوع جزوات برام تبدیل به یه مشکل شده ممنون میشم
اگر راهکار پیشنهاد کنیدریحانه راد من فيلم رو با كامپيوتر ميبينم و جزوه ها رو توي گوشي باز ميكنم و ميخونم. با يدونه قلم (كه 14هزارتومن خريدم از ديجي كالا و براي تمام گوشي هاي لمسيه) گزينه ها رو علامت ميزنم و...
ولي اگه حتما نياز به جزوه چاپي داريد، تمام فايل ها رو دانلود كنيد و يك بار بريد كافي نت همه رو پرينت بگيره و خلاص
-
r sh
سلام
برنامه ای که از مهر میاد دوباره از صفر شروع می کنه به برنامه ریزی و درس هایی که تابستان خوندین هم داخلش هست یعنی هر ۳پایه عمومی و اختصاصی تو برنامه هست، موقع انتشار برنامه توضیحات بیشتری داده میشه@m-an کی منتشر میشه؟
-
ریحانه راد من فيلم رو با كامپيوتر ميبينم و جزوه ها رو توي گوشي باز ميكنم و ميخونم. با يدونه قلم (كه 14هزارتومن خريدم از ديجي كالا و براي تمام گوشي هاي لمسيه) گزينه ها رو علامت ميزنم و...
ولي اگه حتما نياز به جزوه چاپي داريد، تمام فايل ها رو دانلود كنيد و يك بار بريد كافي نت همه رو پرينت بگيره و خلاص
زینب سوزنچی سلاام این قلم اسمش چیهه؟؟؟
من جزوه ها همرو پرینت گرفتم ولی این قلمو میخواام
-
سلام
Arshia Yazdian
@M-anببخشید از چاپ جزوه های راه ابریشم چه خبر؟
...@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیبچه ها شما چی؟ چیزی میدونین بگین ...
ali hosseinzadeh
همین بالاتر گفتن نهایی شه اعلام میکنن
همه در همین حد میدونیم -
سلام
@M-an Arshia Yazdian برنامه شروع دوباره کاروان از اول مهر به چه صورتی است؟r sh به صورت مستقیم از پخش رسانه های ملی
-
اگر طبق برنامه راه ابریشم پیش برم روزی چند ساعت باید فیلمارو ببینم؟
به طور میانگین
Hani Sdiqi حدودا ۸ تا یعنی ۴ تا ۲ تایی مثلا دو درس عمومی و دو درس اختصاصی
هر درس رو ۲ پارت مطالعه میکنن ک عمیق شیم تو اون درس نمد گرفتی چ میگم یا ن
اما ی بخش دیگه ام هس برا اخر شب اون ویدعو تدریس نداره برا خودمونه مث لغت ارایه قرابت تاریخ نمد کلوز ریدینگ و... -
زینب سوزنچی سلاام این قلم اسمش چیهه؟؟؟
من جزوه ها همرو پرینت گرفتم ولی این قلمو میخواام
mahsaaa rezaeee توي ديجي كالا سرچ كن قلم لمسي برات مياره :)))
يه نمونه اش اينه:
https://www.digikala.com/product/dkp-3980157/قلم-لمسی-مدل-sb-12 -
mahsaaa rezaeee توي ديجي كالا سرچ كن قلم لمسي برات مياره :)))
يه نمونه اش اينه:
https://www.digikala.com/product/dkp-3980157/قلم-لمسی-مدل-sb-12زینب سوزنچی اهااا اک مرسی
-
Hani Sdiqi حدودا ۸ تا یعنی ۴ تا ۲ تایی مثلا دو درس عمومی و دو درس اختصاصی
هر درس رو ۲ پارت مطالعه میکنن ک عمیق شیم تو اون درس نمد گرفتی چ میگم یا ن
اما ی بخش دیگه ام هس برا اخر شب اون ویدعو تدریس نداره برا خودمونه مث لغت ارایه قرابت تاریخ نمد کلوز ریدینگ و...Mohammad Hassan Rajjab Pour متوجه شدم ، ممنون ، فقط شما تعداد فیلماشو گفتین ، من تایمشم پرسیدم اگه میشه اینم پاسخ بدین
-
Mohammad Hassan Rajjab Pour متوجه شدم ، ممنون ، فقط شما تعداد فیلماشو گفتین ، من تایمشم پرسیدم اگه میشه اینم پاسخ بدین
Hani Sdiqi
۸ پارت ۷۵ دقیقه ای + مطالعه اخر شب حدود ۱ ساعت
۱۰ ساعت + ۱ = ۱۱ ساعت ... ... ... اما
ی پارت ۷۵ دقیق ای ممکنه ی ویدئو تدریسه ۳۰ دقیقه ای باشه یا که یا جلسه تست ۲۵ دقیقه ای باشه، حالا تو خودتو یکمم بکشی جونبکنی بیشتر بخوای کار کنی مثلا ب جای ۳۰ یا ۲۵ دقیقه اون جلسه ۴۵ دقیقه بخونی و ی بیس دقیقه ازین جا ذخیره میشه خب ی ۱۵ مین استراحت بعدش جلسه یا پارت بعد مطالعه
بعضیا دو پارتو پشته هم میخونن ک خوبم هست بعد ب جای ۱۵ دقیقه ۲۰ یا ۳۰ دقیقه استراحت میکنن
پس در کل ۱۱ میشه اما خب با توجه به باقی مانده جلسات یا پارتا حدودا ۱۰ یا ۹ ساعت دیگه سنگ بترکه ۸ ساعتینا -
Hani Sdiqi
۸ پارت ۷۵ دقیقه ای + مطالعه اخر شب حدود ۱ ساعت
۱۰ ساعت + ۱ = ۱۱ ساعت ... ... ... اما
ی پارت ۷۵ دقیق ای ممکنه ی ویدئو تدریسه ۳۰ دقیقه ای باشه یا که یا جلسه تست ۲۵ دقیقه ای باشه، حالا تو خودتو یکمم بکشی جونبکنی بیشتر بخوای کار کنی مثلا ب جای ۳۰ یا ۲۵ دقیقه اون جلسه ۴۵ دقیقه بخونی و ی بیس دقیقه ازین جا ذخیره میشه خب ی ۱۵ مین استراحت بعدش جلسه یا پارت بعد مطالعه
بعضیا دو پارتو پشته هم میخونن ک خوبم هست بعد ب جای ۱۵ دقیقه ۲۰ یا ۳۰ دقیقه استراحت میکنن
پس در کل ۱۱ میشه اما خب با توجه به باقی مانده جلسات یا پارتا حدودا ۱۰ یا ۹ ساعت دیگه سنگ بترکه ۸ ساعتیناMohammad Hassan Rajjab Pour خیلی ممنون
-
سلام داخل راه ابریشم نکات تست زنی هم گفته میشه که کمک کنه بهمون که سریعتر تست بزنیم یانه؟
-
سلام داخل راه ابریشم نکات تست زنی هم گفته میشه که کمک کنه بهمون که سریعتر تست بزنیم یانه؟
Mobina Malekpour سلام
اصلا راه ابریشم همینه دیگه
شما فیزیک آقای طلوعی رو بگیری تازه میفهمی فیزیک چیه .
تست حل کن بدون اینکه دست به قلم شی .
همچنین زیست اقای موقاری /ریاضی اقای ثابتی/شیمی اقای پویان نظر .
یکی از یکی بهتر .
( به شرط اینکه خودتم همت کنی و تلاش کنی )