امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
@haniehno خیالم راحت شد ممنون فکر کردم به باگ خوردم
-
ببخشید قبل 25ام تیر یعنی الان دقیقا باید چیو ببینیم! راستش من یکم گیج شدم! الان برنامه چیه تو این 5 روز چیو باید ببینیم و چیکار کنیم برا راه ابریشم؟
-
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Amir Ghaheri on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Ghaheri
سلام. میتونید پیله ها رو نگاه کنید و با توجه به اینکه عمومی ها از مهر منتشر میشن، شما میتونید خودتون عمومی ها رو شروع کنید.
در کل آلاء برنامه اصلی رو از 25 ام منتشر میکنه و شما تا اون زمان میتونید خودتون هرکاری که صلاح میدونید انجام بدین
موفق باشین:) -
amir karami 0 تا عید قربان
-
Amir Ghaheri نه نگران نباشید
-
Nazanin Nobakht این امکان هست که جزوه ها رو خودمون چاپ کنیم یا فقط ارسال میکنن ؟
-
Saeid Zare میشه خودتون چاپ کنید
-
Nazanin Nobakht واقعا؟!
عالی میشه آلا چاپ کنه بفرسته کلی از هزینه چاپ و رفت و آمد و دردسرهای دیگه راحت میشیم واقعا
اگه بشه عالی میشه@مدیر-محصول-ابریشم
-
-
amir karami 0
خواهش می کنم -
این پست پاک شده!
-
سلام اگر راه ابریشم رو بگریم تا چه مدت ازش می تونیم استفاده کنیم؟ مثلا اگر زمستان یا عید راه ابریشم رو بگریم تا کی می تونیم از اون استفاده کنیم حتی اگر راه ابریشم جدید هم بیاد اون راه ابریشمی که ما قبلا گرفتیم پاک میشه؟
-
مثلا اگر کسی زمستان پارسال ره ابریشم رو گرفته باشه الان که راه ابریشم جدید اومده دیگه اون رو نداره؟
-
@jahad-128 راه ابریشم براش آپدیت میاد و اگه پارسال اون رو دریافت کرده باشید آپدیتش به طور کامل در دسترستون قرار میگیره
-
@jahad-128
چرا همیشه دارید راه ابریشم رو و هرسال آپدیت میشه.
فقط عمومی ها رو باید بخرید چون محصول جدیده -
@jahad-128 تو آلا هر محصول رو که بخرید با تمام آپدیتها تا زمان وجود آلا در اختیار دارید نه مثل دیگر موسسات زمان بندی داشته باشه
-
محمدوحید اسکندری
سلام دوست عزیز
من راه ابریشم ریاضی رو دارم جزوات راه ابریشم پک فیزیکی نیست به صورت پی دی اف در سایت در بخش کاربری تون قرار میگیره و شما خودتون باید چاپ کنید.
آلا چیزی برای شما ارسال نمیکنه. -
siamak slamtalab
درسته
اما جدیدا یکسری بحث ها شده بود در رابطه با ارسال جزوه فیزیکی توسط آقای یزدیان که یکی از دوستان گفتن تا 25 ام، نهایی میشه که قراره جزوه فیزیکی ارسال بشه یا خیر... -
Arshia Yazdian سلام و خسته نباشید
برنامه چندم میادش؟؟
چون گفتین یه مقدار زودتر میدیم که بتونین شخصی سازی کنین اش..
بعد بازه زمانی برنامه چقد هستش؟؟ ماهیانه یا هفتگی؟؟ -
سلام دوستان
برای انتخاب استاد فیزیک در راه ابریشم
بعد از خرید پیامک میزنیم دیگه؟و اینکه برای تغییر شماره موبایل کارت ملی میخاد کسی که کارت ملی نداره چطوری باید تغییر بده؟
سوال دوم مربوط به این تاپیک نیس میدونم ولی گفتم دیگه همینجا بپرسم