نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
amirh_hmyf حرف شما کاملا مخالف آقای رییسیه
خب فیزیک فرمول داره دیگه بدون فرمول مگه میشه ؟مصطفي عباسیان شما کلا به صورت بای دیفالت علاقه داری با جناب طلوعی بخونی
منم الکی چیزی نگم پس
موفق باشی -
ابوالفضل ریسی نه
ادم ۵ تا فرمول بلد باشه همه شو با اونا حل کنه بهتره تا ۶۰ تا فرمول بلد باشه و ندونه کدوم برا کدومهamirh_hmyf منم اصلا از فرمول بازی خوشم نمیاد و فرمولهای اضافه استاد رو که واسه افزایش سرعت میگفتن حفظ نکردم
ولی با فرمولهای اصلی تستها راحت حل میشد -
amirh_hmyf منم اصلا از فرمول بازی خوشم نمیاد و فرمولهای اضافه استاد رو که واسه افزایش سرعت میگفتن حفظ نکردم
ولی با فرمولهای اصلی تستها راحت حل میشدابوالفضل ریسی اوکی
-
زهره صالحی سلام
من نصف راه ابریشم استاد کازرانیان و تقریبا تمام راه ابریشم استاد طلوعی رو دیدم
هردو استاد مفهومی و با حوصله کامل درس میدن
استاد کازرانیان از فرمول های کتاب استفاده میکنن
استاد طلوعی از ترکیب چند فرمول کتاب یه فرمول تحت عنوانشاه کلید
میگن و تمام تستها رو حل میکنن
استاد طلوعی هرتست رو با چند روش میگن(روش دیگر منابع و روش خود استاد)
علاوه بر این استاد طلوعی خلاقیتهایی به کار میبرن که عالیه
در کل بنظر من استاد طلوعی خیلی کنکوری تر میگن
ولی باید ببینید با کدوم استاد راحت ترید
چون بعضی از بچه ها از فیزیک استاد کازرانیان به استاد طلوعی و برعکس تغییر دادنابوالفضل ریسی
ممنون از پاسخگوییتون
فقط باتوجه به اینکه از راه ابریشم استفاده کردید یه سوال دارم وقتی راه ابریشم رو خریداری میکنید چجوری دسترسی پیدا میکنیم بهش ؟
گفتن توی پروفایل گذاشته میشه ، یعنی چجوریه؟ -
ابوالفضل ریسی
ممنون از پاسخگوییتون
فقط باتوجه به اینکه از راه ابریشم استفاده کردید یه سوال دارم وقتی راه ابریشم رو خریداری میکنید چجوری دسترسی پیدا میکنیم بهش ؟
گفتن توی پروفایل گذاشته میشه ، یعنی چجوریه؟زهره صالحی خواهش میکنم
از اینجا
https://alaatv.com/user/337218/dashboard#/MyPurchases -
سلام به الایی ها
من در مورد روش تدریس فیزیک اقای کارزانیان و اقای طلوعی میخواستم ازکسایی که از تدریس این استاد ها استفاده کردند بپرسم که روش تدریسشون چجوریه و کدوم رو بیشتر شما انتخاب میکنیدزهره صالحی سلام من استاد کازرانیان رو برداشتم چون قبلا تدریس هاشون رو دیده بودم و الان نسبتا باهاشون ارتباط گرفتم ولی تا الان اقای طلوعی تدریسشونو ندیدم و با توجه به اینکه گفتن یه معلم اگه داشته باشین بهتره واسه یه درس خاص مثلا منم ترجیح دادم ایشونو انتخاب کنم
-
سلام برادرا میخوام فیزیک راه ابریشم رو سفارش بدم به نظرتون کدوم دبیر واسه من تجربی بهتره؟؟؟ من تو مسأل دهم مشکل دارم... یازدهم رو اوکی هستم
-
سلام برادرا میخوام فیزیک راه ابریشم رو سفارش بدم به نظرتون کدوم دبیر واسه من تجربی بهتره؟؟؟ من تو مسأل دهم مشکل دارم... یازدهم رو اوکی هستم
علی قربان زاده
سلام علی آقا مشکل پرچمتون حل شد؟ -
علی قربان زاده
ببینید من فیزیک آقای طلوعی رو گرفتم هردو استاد خوبن ولی باتوجه به نظراتی که بقیه بچه دادن متوجه شدم اکثراً با استاد طلوعی ارتباط بیشتری میگیرن. -
علی قربان زاده علی آقا مشکلت حل شد به امید خدا؟
-
علی قربان زاده
سلام علی آقا مشکل پرچمتون حل شد؟Mohammad Hossein Kazemi آره الحمدالله آخر تونستم تایید مدیر مدرسه رو بگیرم
-
علی قربان زاده
ببینید من فیزیک آقای طلوعی رو گرفتم هردو استاد خوبن ولی باتوجه به نظراتی که بقیه بچه دادن متوجه شدم اکثراً با استاد طلوعی ارتباط بیشتری میگیرن.Mohammad Hossein Kazemi ممنونم ازتون راستی ببخشید چطوری باید از راه ابریشم استفاده کرد؟
-
علی قربان زاده علی آقا مشکلت حل شد به امید خدا؟
Parsa Amini سلام آره الحمدالله آخر تایید مدیر مدرسه رو گرفتم
-
Mohammad Hossein Kazemi ممنونم ازتون راستی ببخشید چطوری باید از راه ابریشم استفاده کرد؟
علی قربان زاده
خدا رو شکر قبول کردن پس توی این راه با هم همسفریم
ببینید باید جزواتی که تو پروفایلتونه رو پرینت بگیرید (البته اگه می خواید از تابستون جدی شروع کنید) چون خود آلا گفته تا مهر با pdfها بخونید بعدا خودشون چاپی جزوات رو میدن اما باید تا اون موقع صبر کنید
فیلم ها رو میتونید دانلود کنید یا آنلاین ببینید. -
Mohammad Hossein Kazemi ممنونم ازتون راستی ببخشید چطوری باید از راه ابریشم استفاده کرد؟
علی قربان زاده برنامه تابستونه اومده من طبق اون پیش میرم
-
علی قربان زاده برنامه تابستونه اومده من طبق اون پیش میرم
Parsa Amini
شما همه رو پرینت گرفتید یا از pdfمی خونید؟ -
Parsa Amini
شما همه رو پرینت گرفتید یا از pdfمی خونید؟Mohammad Hossein Kazemi از رو پی داف میخونم ولی بنظرم صبر کنم خود آلا برام بفرسته هم بهتره از لحاظ قیمت هم رنگی هست و جالب تره
-
علی قربان زاده سلام.طلوعی رو ببین اصن مشکلاتت نابود میشن
-
Mohammad Hossein Kazemi از رو پی داف میخونم ولی بنظرم صبر کنم خود آلا برام بفرسته هم بهتره از لحاظ قیمت هم رنگی هست و جالب تره
Parsa Amini
به نظرم پرینت بگیرید بهتره حداقل دهمو چون از رو گوشی خوندن باعث هم خستگی و هم باعث کاهش علاقه میشه چون راحت نمی تونید بخونید.راستش من که فیزیکی رو بیشتر می پسندم حالا بستگی به خودتون داره. -
علی قربان زاده سلام هر دو دبیر عالین ، ببینید با کدوم ارتباط میگیرید