نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
سلام بچه ها
کسی اینجا هست که راه ابریشم فیزیک آقای طلوعی رو داشته باشه ؟؟؟(تجربی ام)
اگر اره میشه بگی که قبل و بعد وضعیتت توی فیزیک بعد از آشنا شدن و پیش رفتنت با استاد طلوعی چطوری بوده؟؟؟
یعنی اگه فیزیکت ضعیف بوده الان قوی هستی توش؟
در کل میخوام نظرتون رو درباره ابریشم استاد طلوعی بدونم
لطف میکنید اگه جواب بدید@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@همیار
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی@dr-yegane-n-dehqan سلام
مطالب رو کامل و با چند روش حل می کنن من که استفاده میکنم نتیجه میگیرم -
@dr-yegane-n-dehqan سلام
مطالب رو کامل و با چند روش حل می کنن من که استفاده میکنم نتیجه میگیرمsina bigdeli من با استاد کازرانیان پیش میرم .
اگه از مهر با استاد طلوعی برم و با ایشون تلاش کنم برای فیزیک به نظرتون درصدم بالای ۶۰ میشه ؟
-
sina bigdeli من با استاد کازرانیان پیش میرم .
اگه از مهر با استاد طلوعی برم و با ایشون تلاش کنم برای فیزیک به نظرتون درصدم بالای ۶۰ میشه ؟
@dr-yegane-n-dehqan
اگه خودتونم هم تمرین و تکرار کنید شاید بالاتر هم بشه
-
sina bigdeli من با استاد کازرانیان پیش میرم .
@dr-yegane-n-dehqan بستگی به تلاش خودتون داره
اینکه یکی بگه شما با این استاد پیش برو حتما فلان درصد رو میاری دروغه .ولی شما تلاش بکنی تدریس استاد عالی هستن روش تستی هم کامل گفته میشه حالا چرا بالای 60 خوب 100 می زنییه نکته دیگه هم که هست شما که قراره بخری خوب زود تر از مهر بگیر
(ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس به شرط اینکه ماهی وجود داشته باشه)
وقتی با اقای کازرانیان ارتباط نمیگیری چه کاریه یک ماه دیگه باهاشون پیش بری -
@dr-yegane-n-dehqan
اگه خودتونم هم تمرین و تکرار کنید شاید بالاتر هم بشه
siamak slamtalab مثلا الان فیزیک تا چند درصد میزنید؟
-
@dr-yegane-n-dehqan بستگی به تلاش خودتون داره
اینکه یکی بگه شما با این استاد پیش برو حتما فلان درصد رو میاری دروغه .ولی شما تلاش بکنی تدریس استاد عالی هستن روش تستی هم کامل گفته میشه حالا چرا بالای 60 خوب 100 می زنییه نکته دیگه هم که هست شما که قراره بخری خوب زود تر از مهر بگیر
(ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس به شرط اینکه ماهی وجود داشته باشه)
وقتی با اقای کازرانیان ارتباط نمیگیری چه کاریه یک ماه دیگه باهاشون پیش بریsina bigdeli درسته
حق با شماست -
siamak slamtalab مثلا الان فیزیک تا چند درصد میزنید؟
@dr-yegane-n-dehqan
در آخرین آزمون اگه اشتباه نکنم ۷۸ زدم ولی اصلا بنابه دلایلی کتاب تست کار نکردم چون وقت نکردم اگه تست هم خودم میزدم شاید بالاتر هم میشد.
-
@dr-yegane-n-dehqan
در آخرین آزمون اگه اشتباه نکنم ۷۸ زدم ولی اصلا بنابه دلایلی کتاب تست کار نکردم چون وقت نکردم اگه تست هم خودم میزدم شاید بالاتر هم میشد.
siamak slamtalab خیلی عالیه
موفق باشید
تشکر بابت راهنمایی -
سلام بچه ها
اگر اره میشه بگی که قبل و بعد وضعیتت توی فیزیک بعد از آشنا شدن و پیش رفتنت با استاد طلوعی چطوری بوده؟؟؟
@تجربیا
@ریاضیا
@همیار
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی@dr-yegane-n-dehqan ببین دوست عزیز تو باید ببینی خودت با کدوم استاد جور میشی الان من با استاد کازرانیان جور شدم و ایشان عالی هستند ولی این دلیل نمیشه که استاد طلوعی تدریسشان ضعیف باشد نه ایشان تدریشان خیلی فوق العاده هست و یکی از بهترین اساتید هستند پس به نظر من برو نمونه فیلم های هر دونفر را ببین و سعی کن بفهمی که با کدام استاد بیشتر جور هستی و حرف هایش برایت قابل فهم تره و باعث میشه با فیزیک انس بگیری وگرنه تمام دبیر های الا فوق العاده و درجه یک هستند و همه را از صفر تا صد می کشند بالا بازم امیدوارم که موفقت باشی
-
@dr-yegane-n-dehqan ببین دوست عزیز تو باید ببینی خودت با کدوم استاد جور میشی الان من با استاد کازرانیان جور شدم و ایشان عالی هستند ولی این دلیل نمیشه که استاد طلوعی تدریسشان ضعیف باشد نه ایشان تدریشان خیلی فوق العاده هست و یکی از بهترین اساتید هستند پس به نظر من برو نمونه فیلم های هر دونفر را ببین و سعی کن بفهمی که با کدام استاد بیشتر جور هستی و حرف هایش برایت قابل فهم تره و باعث میشه با فیزیک انس بگیری وگرنه تمام دبیر های الا فوق العاده و درجه یک هستند و همه را از صفر تا صد می کشند بالا بازم امیدوارم که موفقت باشی
arthur morgan بله کاملا درسته🥰
ولی من فکر کنم با استاد طلوعی ارتباط میگیرم وگرنه که آلاء استاد بد نداره . -
arthur morgan بله کاملا درسته🥰
ولی من فکر کنم با استاد طلوعی ارتباط میگیرم وگرنه که آلاء استاد بد نداره .@dr-yegane-n-dehqan
-
سلام بچه ها
@تجربیا
@ریاضیا
@همیار
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی@dr-yegane-n-dehqan بنظر من عالین یه لحظه تردید نکن
-
@dr-yegane-n-dehqan بنظر من عالین یه لحظه تردید نکن
Mina Sadeghi فکر کنم دیگهه مطمئن شدم برای خریدش
-
Mina Sadeghi فکر کنم دیگهه مطمئن شدم برای خریدش
@dr-yegane-n-dehqan اره عالیییییییییییین
من خودمم تازه تهیه کردم
-
سلام بچه ها
@تجربیا
@ریاضیا
@همیار
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی@dr-yegane-n-dehqan سلام استاد طلوعی عالیه روش هایی رو بهتون یاد میدن ک در چند ثانیه تست هارو میزنین ولی باید زیاد مرور کنین و تست های بیشتریی بزنین
-
سلام بچه ها
من الان فصل گرما فیزیکم تو مدرسه هیچی نخوندم هم دهم هم یازدهم
الان با راه ابریشم آقای طلوعی ک میرم جلو حس میکنم خوب مفهوم رو یادنگرفتم
بنظرتون فیزیک آقای یاری رو هم ببینم یا زمانشو بزارم تست بزنم
کدوم بهتره؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام بچه ها
کدوم بهتره؟
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمNazanin Nobakht سلام به نظرم چون مفهموم رو متوجه نشدی همون قسمت گرما هم دهم و هم یازدهم فیلم های صفر تا صد و ببین وقتی خوب یادگرفتی تست بزن
-
سلام بچه ها
کدوم بهتره؟
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمNazanin Nobakht بله بنظرم مباحثیو که خوب متوجه نشدید رو حتما با استاد یاری هم ببینید
-
راستش من برای همه قسمت ها این مشکل رو دارم ، ولی موقعی که دیگه وارد تست های تسلط میشم اکثریت مشکلام رفع میشه و اون یه ذره باقی مونده رو هم خودم تست میزنم از میکروپایه
یکم جلو بیاید به تستا برسین یکم تست بزنین باز اگر دیدین مشکل دارین و با وجود اینکه استاد تست هارو توضیح میدن نمیفهمین ، برین سراغ صفر تا صد دهم استاد یاری
-
فیزیک استاد یاری رو ببین ولی سرعت فیلمش رو دوبرابر کن