امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
دشبورد جدید راه ابریشم
-
M.an سلام
بنظرم فیلم های مشاوره ای توش باشه و برنامه درسی
تغییرات جدید روی راه ابریشم رو نوشته باشه که بدونیم چی تغییر کرده
نمودار پیشرفت یا افت درسی بر اساس آزمون ها ( فک کنم سه آ )
فیلمایی که قبلا دیدیم رو جدا کنه از فیلمایی که باید ببینیم ( بر اساس قسمت هایی که مشاور گفته)
بنظرم کارنامه آزمون هم توی داشبورد باشه خوب میشه -
M.an
یه بخشی داخلش تعبیه کنید که ما هر بخشی از فرسنگ هارو
مثل درسنامه/کنکورچه/تست ها/ پیش آزمون و پس آزمون رو انجام دادیم
برامون تیک بخوره به عنوان ترگت(هدف) و امتیاز بدین بهمون
و اونایی که وقت نکردیم "کامل" ببینیم جاش ضرب در بزنین و ازمون امتیاز کم کنید
کلا با معیار های خودتون امتیاز بندی هم بکنید
و بعد از هر فرسنگ به امتیازمون رو توی داشبردمون بدید که ما ببینیم داخل هر فرسنگ چقد تونستیم از نظر شما توی فرسنگ موفق باشیم -
M.an
بعد اگه میشه مثلا برامون یجایی(میخواد داشبردمون باشه / تلگرام / یا همین آلا خونه ولی بتونیم راحت تر از وضعیت رفع اشکال کنیم با بچه های راه ابریشمی)
اگه داشبرد یا تلگرام نشد و یا نخواستین
برامون قابلیت وویس فرستادن رو تو آلا خونه بذارید
چون بعضی اوقات سوالامون و یا جوابمون به نوشتن بیشتر باعث سردرگرمی میشه
ولی با وویس خیلی راحت بحث حل میشه
این رو هم ی فکری براش بکنید -
mahan alizadeh
آخرش میشه با این امتیاز ها ،
تخفیف هم داد به تناسب امتیاز دانش آموزان برای همایش های جمع بندی -
M.an sohrab
سلام
استفاده از داشبورد فعلی به قدری طول میکشه و روان نیست که ما ازنقشه راه
یا از خودپروفایلمون
دانلود میکنیم یا آنلاین میبینیم فایل ها رو! چند پیشنهاد برای حرفه ای تر شدن داشبورد:
به نظر من در آپدیت جدید داشبورد، برای هرکدوم از قسمت های
رشته
/درس
/فرسنگ
لینک داخلی تعریف کنید تا استفاده از داشبورد راحت تر باشه و نیاز نباشه هربار ما انتخاب کنیم رشته و درس و فرسنگمون رویعنی مثل نقشه راه که هرقسمت از نقشه رو بخوایم،
لینک
همون قسمت بهمون میده و لازم نیست هربار زوم کنیم روی فرسنگ مورد نظرمون!
حتما یک باکس اخرین
اخبار
واطلاعیه
داشته باشه که سردرگم نشیم برای اینکه چی منتشر شده یا منتشر نشده
یک باکس دیگر
ویژه آپدیت
داشته باشیم که بفهمیم کدوم فیلما و جزوه ها اضافه یاآپدیت
شدن
یک بخش (To Do) برای
مدیریت
وهدف گذاری
فیلم ها و مطالب داشته باشیم که بتونیم هر فیلمی رو دیدیم، تیک بزنیم و بهمون بگه چند درصد فرسنگ رو پیش رفتیم و چقد مونده و کارهایی که ما انجام دادیم نسبت به رقبای راه ابریشمی مون چقدره!
یه باکس مختص
پیش آزمون ها
وپس آزمون ها
باشه که داخلش پیش/پس آزمونی که باید ببینیم متناسب با آزمون بعدی گزینه2/قلم چی کدومه و با یک کلیک وارد اون جلسه بشیم
درمورد گرافیک و طراحی، نظری نمیدم چون خلاقیت گرافیست ها و تیم وب آلاء بی نظیره
ممنون از همگی -
Reza Estendi
دقیقا ،راس میگی
این هم میشه -
-
سلام بچه ها
آقای Shahab Ebadi مدیر طراحی آلاء هستن
از این به بعد تو آلاخونه همراه شما آلایی ها هستن@دانش-آموزان-آلاء به نظرتون دشبورد جدید چه تغییراتی لازم داره؟
-
@سجاد-ذوالفقاری در دشبورد جدید راه ابریشم گفته است:
M.an
اونایی که خود مشاورین گفتن باشه
علاوه بر اون
یه باکسم باشه اخرین اخبار انتشار رو اعلام کنهShahab Ebadi
درود
از آشنای با شما خوشحال شدم
-
@hamed-shakouri در دشبورد جدید راه ابریشم گفته است:
M.an sohrab
سلام
استفاده از داشبورد فعلی به قدری طول میکشه و روان نیست که ما ازنقشه راه
یا از خودپروفایلمون
دانلود میکنیم یا آنلاین میبینیم فایل ها رو! چند پیشنهاد برای حرفه ای تر شدن داشبورد:
به نظر من در آپدیت جدید داشبورد، برای هرکدوم از قسمت های
رشته
/درس
/فرسنگ
لینک داخلی تعریف کنید تا استفاده از داشبورد راحت تر باشه و نیاز نباشه هربار ما انتخاب کنیم رشته و درس و فرسنگمون رویعنی مثل نقشه راه که هرقسمت از نقشه رو بخوایم،
لینک
همون قسمت بهمون میده و لازم نیست هربار زوم کنیم روی فرسنگ مورد نظرمون!
حتما یک باکس اخرین
اخبار
واطلاعیه
داشته باشه که سردرگم نشیم برای اینکه چی منتشر شده یا منتشر نشده
یک باکس دیگر
ویژه آپدیت
داشته باشیم که بفهمیم کدوم فیلما و جزوه ها اضافه یاآپدیت
شدن
یک بخش (To Do) برای
مدیریت
وهدف گذاری
فیلم ها و مطالب داشته باشیم که بتونیم هر فیلمی رو دیدیم، تیک بزنیم و بهمون بگه چند درصد فرسنگ رو پیش رفتیم و چقد مونده و کارهایی که ما انجام دادیم نسبت به رقبای راه ابریشمی مون چقدره!
یه باکس مختص
پیش آزمون ها
وپس آزمون ها
باشه که داخلش پیش/پس آزمونی که باید ببینیم متناسب با آزمون بعدی گزینه2/قلم چی کدومه و با یک کلیک وارد اون جلسه بشیم
درمورد گرافیک و طراحی، نظری نمیدم چون خلاقیت گرافیست ها و تیم وب آلاء بی نظیره
ممنون از همگیسلام جناب عبادی عزیز
Shahab Ebadi
سعی کردم تمامی مواردی که به ذهنم رسید و دوستان هم قبلا پیشنهاد دادن رو بنویسم
خوشحال میشیم اگه عملی بشه و یک داشبورد پیشرفته با رابط کاربری حرفه ای داشته باشیم -
داشبورد خیلی سنگین است و با سختی بالا می اید
-
Amoo Sepi در دشبورد جدید راه ابریشم گفته است:
محمد مودب یه سوال میپرسم نخندین فقط.از کجا میشه به داشبورد راه ابریشم و نقشه راه و مشاوره ها دسترسی داشت؟
سایت آلا رو باز میکنی
اون گوشه سمت چپ بالا میری تو پروفایلت بعدش روی جزوه های من کلیک میکنی
بعدش که صفحه باز شد یه کادر زرد رنگ هست که روش نوشته داشبورد -
M.an در دشبورد جدید راه ابریشم گفته است:
سلام به آلایی های راه ابریشمی
بچه ها قراره دشبرد راه ابریشم رو تغییر بدیم
به نظرتون چه تغییراتی نیاز داره؟
هر تغییری که لازم میدونین رو اینجا برامون بنویسین تا ما هم بررسی کنیم و در تغییرات داشته باشیم@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمعملا این نقشه ای قهوه ای رنگی که کشیدین که راه ابریشمو نشون میده عملا بی استفاده است
من تویه داشبورد راحت نمیتونم اون کلیپ مورد نظرمو پیدا کنم (همو ستونی باشه بهتره)
صفحه اش خیلی سنگینه طول میکشه باز شه -
سلام به راه ابریشمی های عزیز
با تشکر از خانم مدیر، خیلی خوشحالم که در خدمتتون هستم، امیدوارم که بتونیم با کمک همدیگه یه دشبورد کاربردی، زیبا و رضایتمند رو طراحی کنیم -
سلام دوست عزیز، با سپاس از نظرتون
نقشه راه ابریشم آلاء با هدف دسترسی سریعتر و جذاب تر به محتوای راه ابریشم طراحی شده و یکی از اصلی ترین ویژگی های اون نسبت به مشاهده ستونی و یا حتی مشاهده محتوا در داشبورد، وجود ترتیب بندی تک تک جلسات هر فرسنگ است، ولی با این وجود دارای مشکلاتی هست که به لطف خدا در نظر داریم این نقشه رو برای سال آینده هم از نظر رابط کاربری-گرافیکی و هم از نظر فنی بروزرسانی کنیم.
در رابطه با داشبورد هم نظر شما کاملا درسته، از اصلی ترین دغدغه های ما در این ریدیزاین پیش رو، ایجاد محیطی کاربردی و زیبا برای راحتی هرچه بیشتر و دسترسی هر چه سریعتر شما دوستان عزیز به محتوای موردنظره.
-
Shahab Ebadi
همین که مدیر طراحی اینقد خوش قیافه باشه نشون میده میتونه طراحی فوق العاده ای رو هم برای داشبرد داشته باشه
فقط لطفا نظری که منم دادم رو یه نگاهی بندازید -
mahan alizadeh
دقیقا منم چند دیقست رو پروفایلشون موندمخداحفظشون کنه
-
@hamed-shakouri
سلام دوست عزیز، با سپاس از نظر شما
به موارد بسیار خوبی اشاره کردید، خصوصا موارد 2 ( که خودمون در نظر داشتیم ) و 4 و 5 که توجه منو جلب کرد؛ حتما به طور دقیق تر و از جهات مختلف بررسی میکنیم و موارد عملی رو به مرحله اجرا میرسونیم،
در رابطه با گرافیک و طراحی هم لطف دارید، ما همیشه در تلاشیم که بالاترین کیفیت بصری رو در اختیار شما بزاریم. به لطف خدا این بار هم به هدفمون که یه داشبورد همه چی تمامه میرسیم.