دشبورد جدید راه ابریشم
-
Shahab Ebadi در دشبورد جدید راه ابریشم گفته است:
اینم بخش های دیگه روی نسخه موبایل
وااییی ذووقققق
اصن بخاطر این داشبورد و امکانات جدید آلا هم ک شده بچه ها با ذوق و شوق میشینن درس میخونن️
از الان بگم نصف رتبه برترای کنکور 1401 بچای آلا هسنخدا کنه اینطور باشه
-
Shahab Ebadi
بگو چیه اقای عبادی
هم خودتو راحت کن هم مارو
بالاخره که ما باید ازش استفاده کنیم
چه بهتر که از قبل دربارش خبر داشته باشیم
آقا درمورد داشبورد حرف بزنید، من اصلا نمیدونم جزوه چیه -
آقا درمورد داشبورد حرف بزنید، من اصلا نمیدونم جزوه چیه -
راستی یه سوالی هم دارم از همه دوستان
شما بیشتر با موبایل وارد داشبورد میشید یا با کامپیوتر و لپ تاپ؟Shahab Ebadi
والا اگه بتونیم به موبایل و تبلت به همون سادگی کامپیوتر کار کنیم که خیلی هم عالی میشه -
Shahab Ebadi
والا اگه بتونیم به موبایل و تبلت به همون سادگی کامپیوتر کار کنیم که خیلی هم عالی میشهبله توی این طراحی تمرکزمون علاوه بر کاربردی بودن نسخه دسکتاپ، روی موبایل هم بوده.
-
بله توی این طراحی تمرکزمون علاوه بر کاربردی بودن نسخه دسکتاپ، روی موبایل هم بوده.
Shahab Ebadi
ممنون ازتون. خداقوت -
سلام..نمیدونم الان به این صورت هست یا نه، اگه میشه کل جزوه ها در قالب یه فایل باشه برا راحتی پرینت کردن
-
بله توی این طراحی تمرکزمون علاوه بر کاربردی بودن نسخه دسکتاپ، روی موبایل هم بوده.
Shahab Ebadi اقای عبادی وقت بخیر ببخشید شما از ارسال جزوه ب صورت فیزیکی خبر دارید؟اگ اینطوری هس ک ما دیگه پرینت نگیریم
-
سلام به آلایی های راه ابریشمی
بچه ها قراره دشبرد راه ابریشم رو تغییر بدیم
به نظرتون چه تغییراتی نیاز داره؟
هر تغییری که لازم میدونین رو اینجا برامون بنویسین تا ما هم بررسی کنیم و در تغییرات داشته باشیمتوجه: این تاپیک صرفا برای دشبورد راه ابریشم می باشد نه موضوعات دیگر مربوط به راه ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-an سلام. ب نظرم نقشه کلا باید عوض شه. خیلی گیج کنندست.
-
سلام..نمیدونم الان به این صورت هست یا نه، اگه میشه کل جزوه ها در قالب یه فایل باشه برا راحتی پرینت کردن
سلام دوست عزیز، قراره جزوه هر فرسنگ یه فایل بشه
-
@m-an سلام. ب نظرم نقشه کلا باید عوض شه. خیلی گیج کنندست.
سلام دوست عزیز، سپاس از نظرتون
بله در حال ریدیزاین نقشه هستیم -
Shahab Ebadi اقای عبادی وقت بخیر ببخشید شما از ارسال جزوه ب صورت فیزیکی خبر دارید؟اگ اینطوری هس ک ما دیگه پرینت نگیریم
سلام دوست عزیز
بنده اطلاعی ندارم ولی اگه خبری باشه حتما تا آخر تابستون اعلام میشه، میتونید تا اونموقع دست نگه دارید -
سلام دوست عزیز
بنده اطلاعی ندارم ولی اگه خبری باشه حتما تا آخر تابستون اعلام میشه، میتونید تا اونموقع دست نگه داریداین پست پاک شده! -
سلام اقا...آلا عزیز....آقا به نظرم کنار بخش شیمی و فیزیک و ریاضی که وقتی وارد داشبورد راه ابریشم میشیم یه بخش فیلم های مشاوره ای هم بگذارین که بتونیم راحت فیلم های مشاوره ای رو با یدونه کلیک کردن ببینیم...مثلا نریم دنبالش بگردیم همش...البته این حرف خودتون بود من دوباره تکرارش کردم...دمتونم گرم که زحمت میکشید...خیلی مشتی هستید....
-
سلام اقا...آلا عزیز....آقا به نظرم کنار بخش شیمی و فیزیک و ریاضی که وقتی وارد داشبورد راه ابریشم میشیم یه بخش فیلم های مشاوره ای هم بگذارین که بتونیم راحت فیلم های مشاوره ای رو با یدونه کلیک کردن ببینیم...مثلا نریم دنبالش بگردیم همش...البته این حرف خودتون بود من دوباره تکرارش کردم...دمتونم گرم که زحمت میکشید...خیلی مشتی هستید....
بله قراره یه بخش برای مشاوره اختصاص داده بشه -
سلام من یک پیشنهاد داشتم و این بود که بیایید در کنار این که بشود پی دی اف تست هارا از داشبورد تهیه کرد امکانی باشد که بشود در خود داشبود سوالاتی که باید حل شود مشخص بشود و مثل ازمون انلاین بشود در خود سایت انهارا حل کرد
-
سلام من یک پیشنهاد داشتم و این بود که بیایید در کنار این که بشود پی دی اف تست هارا از داشبورد تهیه کرد امکانی باشد که بشود در خود داشبود سوالاتی که باید حل شود مشخص بشود و مثل ازمون انلاین بشود در خود سایت انهارا حل کرد
این مورد جزو ایده آل های خودمون هم بود ولی متاسفانه تسک دشواریه و برای پیاده سازی از نظر زمانی به شدت محدودیت زمانی داریم، ولی خب همیشه یکی از قابلیت هایی هست که توی ذهنمون داریم و ان شاء الله بتونیم توی طول سال اضافه کنیم. -
این پست پاک شده!
-
سلام عبادی..این تغییرات گسترده در نقشه یا دشبورد چه زمانی قابل مشاهده است؟؟؟
-
سلام عبادی..این تغییرات گسترده در نقشه یا دشبورد چه زمانی قابل مشاهده است؟؟؟
سلام دوست عزیز،
اگه خدا بخواد و قطعی برق بزاره 25 تیر ماه یا نهایتا آخر تیر ماه دو تا بخش "فیلم ها و جزوه ها" و "برنامه مطالعاتی" در دسترس قرار میگیره و بقیه بخش ها هم تا آخر تابستان و قبل از شروع برنامه اصلی راه ابریشم.