امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
دشبورد جدید راه ابریشم
-
ماهان حسین پور دانش آموزان آلاءreplied to ماهان حسین پور on آخرین ویرایش توسط ماهان حسین پور انجام شده
ماهان حسین پور ببخشید اقای عبادی که نوشتم عبادی، نمیدونم اقاش چرا ننوشتم️
ممنون..یه سوال دیگه داشتم اینکه تو نقشه فرسنگ نه نیستش صرفا یه نقطه سیاه رنگ هستش انشاالله اینم قرار میدین؟
-
این پست پاک شده!
-
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Shahab Ebadi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi
لطف می کنید. ممنونم.
بله متوجهم... از همین تریبون تشکر میکنم از تمام زحمات شما و تیم آلا -
نه خواهش میکنم، منم میخواستم بگم چطوری حسین پور
بله اونم توی نقشه جدید اضافه میشه -
Shahab Ebadi
سلام اقا شهاب
میگم پنل و داشبردمون از جمعه 25م فعال میشه یا اونم میره با شروع برنامه یعنی 26م ؟؟؟
بعدشم میشه یکم دیگه از داشبردمون لو بدید ببینیم چجوریه ؟؟؟ بالاخره 3 روز هم کمتر مونده -
سلام دوست عزیز،
حقیقتا ممکنه یک دو روز تاخیر بخوره، بچه ها سخت درگیرن که به موقع برسه ولی این دو سه روز قطعی برق داشتیم و کارمونو عقب انداخت، ولی خب هدفمون شنبه 26 تیر ماهه، ببینیم خدا چی میخواد.
طرحو هم خودتون به موقعش میبینید دیگه، عجله نکنید -
Shahab Ebadi
خب به سلامتی
همینکه میگید احتمالا تاخیر میخوره یعنی قطعا میخوره
در هر حال کار بزرگیه که دارید انجام میدید دمتون گرم
درباره طرح جزوه ها هم گفته بودید یعنی اپدیت میشه و از همون 26م در دسترس ما قرار میگیره یا این زودتره؟؟؟ -
خواهش میکنم دوست من
طرح جزوه های پارسال همونه، یعنی امکان تغییرشون نیست، ولی دروس عمومی با طرح قالب جدیده که یه خرده متفاوته با قبلی. -
سلام و درود بر همه
طراحان سایت آلاء عزیز ...
لطفا تغییراتی هم در قسمت پلیر سایت بدینمثلا : هر وقت که میخوای فیلم بعدی رو پلی کنی باید تنظیمات پخش رو دوباره روش انجام بدی مث تنظیم کیفیت یا سرعت پخش.
متشکرم.یاعلی
-
sohrab
Shahab Ebadi
سلام.کسی که داره ویدیوهای راه ابریشم رو میبینه قاعدتا اونو تهیه کرده
بهتره تیزر تبلیغ راه ابریشم رو که اول همه ویدیوهای سایت پخش میشه از اول ویدیوهای راه ابریشم بردارید -
سلام دوست عزیز، سپاس از نظر شما
این مورد در حیطه بنده نیست ولی حتما نظرتون رو به واحد مربوطه ارجاع میدم -
سلام دوست عزیز، سپاس از نظر شما
بله به مورد خوبی اشاره کردید، بنده بررسی میکنم و اگه قابل اجرا باشه حتما این مشکل رو رفع میکنیم -
Shahab Ebadi سپاس
-
-
سلام امروز 25 تیر هست پش چرا تغییراتب نداره
-
سلام خسته نباشید
کاش برنامه رو هم بیارید توی داشبور تا دیه نخواهیم ما ی پی دی اف دیگه باز کنیم برا برنامه
ممنون
-
به نظرم خیلی خوب میشه اگر یه بخشی مثل تیکت پشتیبانی تو داشبورد باز بشه برای بحث مشاوره که بچه های اربیشم مستقیم سوالات رو تو جای مشخص از آقای یاری و حسینی فرد بپرسن .
-
سلام دوست عزیز
بله همینکارو کردیم، هنوز فعال نشده -
سلام دوست عزیز
توی پیام های قبلی خدمت دوستان عرض کردم، به دلیل قطعی برق پیاپی، یک دو روز با تاخیر فعال میشه -
این پست پاک شده!