امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
دشبورد جدید راه ابریشم
-
من یه پیشنهادی دارم برای داشبورد
بعضی از بچه ها مثل خود من علاوه بر پک راه ابریشم کلاس میرن بنابراین نیاز دارن که برنامه رو تا حدی متناسب با شرایط خودشون تغییر بدن
پیشنهادی که دارم اینه که اگر ممکنه توی داشبورد یک سیستمی ایجاد کنید که ساعتایی که دانش آموز وقتش پره رو از کاربر دریافت کنه و وقت باقی مونده رو بر اساس برنامه اصلی پر کنه
حالا ممکنه بگید که خب هفت روز هفته ممکنه کافی نباشه!
درسته که هفته هفت روزه ، ولی نهایتا با یک دوره هشت روزه این طرح قابل انجامه و در نهایت 5 روز عقب موندگی از برنامه داره(البته اگر از بازه 26 تیر ماه تا 5 شهریور حساب کنید)
فکر نمیکنم طراحی الگوریتمش سخت باشه چون که صرفا باید سیستم جاهای خالی هفته رو بر اساس ترتیب برنامه اصلی جایگذاری کنه
Shahab Ebadi نظرتون چیه؟ -
والا ما ۲ روزه منتظر داشبورد هستیم، ۲ روز پیش قرار بوده رونمایی بشه ، معلوم نیست چی شد
-
سید حسین قربانی 1 برق قطع شده
انقد که پیگیرین شماهاو مدیر طراحی وقت میذارن برای پاسخگویی،صبر کرده بودین و درستونو خونده بودین اومده بود -
سلام میشه یه بخشی رو توی داشبورد به عنوان انرژی مثبت در نظر بگیرین و مشاوره های انگیزشی قرار بدین
و یه بخشی هم به عنوان سنجش هفتگی که اخر هفته ها وارد اون قسمت از داشبورد بشیم و از خودمون از اون بخش هایی که مطالعه کردبیم ازمون بگیریم -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to nazanin karima on آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin karima والا آقای عبادی ۲ روز پیش گفتن کار زیادی نداره دیگه ، بحث درس خوندن نیست
-
سید حسین قربانی 1 من به عنوان کسی که کنکور داده میگم به جای اینکه تو انجمن باشید و وقتتونو تلف کنید برید درس بخونین الکی گیر ندین به داشبورد ول کنین نزدیکای کنکور حسرت میخورین که چرا اینقدر وقتتون تلف شده و چرا بیشتر درس نخوندین
-
آقا مدار که سهله من خودم دیگه خارج از جوم
-
سلام دوست عزیز،
قابلیت هایی که گفتین رو چندتاش رو به اشکال مختلف داریم و بقیه رو هم بنده بررسی میکنم و در صورت نیاز و امکان اضافه میکنیم
سپاس از نظرتون -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Shahab Ebadi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi آقای عبادی ما ماورای جو هستیم ، بفرمائید کی میاد دیگه این داشبورد جدید؟
-
سلام دوست عزیز
از لحاظ فنی ساز و کار پیچیده ای خواهد داشت و فعلا نمیتونیم همچین قابلیتی اضافه کنیم، خارج از بحث فنی، مشکلات برنامه ریزی هم هست چون در واقع به همین سادگی نمیشه زمان مطالعه رو جا به جا کرد و باید از لحاظ مشاوره برنامه ریزی کلی فکر پشتش باشه -
سلام مجدد خدمت همه دوستان راه ابریشمی
خب عزیزان من از همتون میخوام با تمرکز برید سراغ درستون و اصلا نگران داشبورد نباشید. نگرانی و دغدغه رسیدن داشبورد رو بسپرید به من و همکارانم و با خیال راحت به درستون برسید
من و دوستان اینجا داریم تلاشمونو میکنیم و هروقت آماده بشه خیلی سریع هم توی کانال و هم پیج آلاء اطلاع رسانی میشه و خودمم اینجا اعلام میکنم.
پس بنده با احترام به همه شما فعلا توی انجمن آنلاین نمیشم تا داشبورد آماده بشه و با خبر خوبش خدمتتون برسم،
وقتی هم برگشتم امیدوارم به حرف منِ عبادی به عنوان یکی از اعضای خانواده آلاء و دلسوز همیشگی بچههای کنکوری، گوش کرده باشید
ارادتمند همه شما، بدرود -
Shahab Ebadi سلام و خداقوت آقای عبادی
یه خواهش ازتون داشتم، اگر میشه جزوه های اپدیت شده رو حتما با جلد آپدیت کنید آخه چند تا از فرسنگ ها در حال حاضر جزوشون جلد نداره و من به شخصه مجبور شدم جلدای فرسنگ های دیگه رو ادیت کنم و به جای اونا چاپش کنم، اگر جلد های جزوه هارو تکمیل کنید خیلی خوب میشه -
سلام ببخشید مگم وقتی داشبورد اپدیت بشه فیمها یا جزوه هاهم تغییر میکنن؟
-
بچه ها دشبورد جدید اومده
برید ببینید حتما
مشخصه خیلی روش کار شده
تشکر فراوان از @مدیر-محصول-ابریشم و @مدیر-طراحی عزیز
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Amoo Sepi
ووووووووووووووووووووووووووووووو
عجب چیزیه
Shahab Ebadi
دمتون بالای 100هزار بار گرم عجب چیزی ساختید -
Amoo Sepi خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی قشنگه
-
Shahab Ebadi وااااااای
خیلی ممنون
واقعا عالیه
خداقوووووووووووووووووووووووووووووووووووت -
Shahab Ebadi آقا خداییش دمتون گرم خیلی خفن شده خیلییییی
ترکوندین🧨🧨 -
خب دوستان سلام، من اومدم
اولا اینکه دمتون گرم که دیگه پیام ندادید و رفتید سراغ درستون
دوما خب داشبورد رسید و میتونید استفاده کنید؛ یه سری ایراد جزئی داره که نگرانش نباشید، چون همین الانم داریم روش کار میکنیم و قطعا یه روزم ازش غافل نمیشیم تا به ایده آلمون برسه -
Amoo Sepi
چه خوشگل شدهههههه