امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
دشبورد جدید راه ابریشم
-
mahan alizadeh ّبرادر اینترنت شبانه دارم...نامحدوده برا همین گفتم...نگو که تو نداری
-
این پست پاک شده!
-
منظورم اینه که یه اپشنی باشه،با زدن یه کلیک روش بشه همرو دانلود کرد...نه اینکه تکی تکی بری توی صفحه های متعدد و دانلود کنی. M.an
-
سلام دوست عزیز، سپاس از نظر شما
این مورد رو در جواب به بقیه دوستان هم گفتم، اگه از نظر فنی امکان و توانش باشه اجرا میکنیم ولی احتمالش کمه، ولی حتما سعی میکنیم دسترسی به دانلود محتوا رو آسون تر کنیم -
Mohammad Ramezani
از اینترنت برادر شاتل استفاده میکنم با سرعت 8 مگه بر ثانیه اما دان نمیشه
برا همینه از قبل ازینکه انلاین شروع کنم به دیدن میزنم بره تا خواستم ببینم فیلم برای پخش انلاین کامل شده باشه -
Shahab Ebadi
راستی اقا شهاب شما طراح جزوه ها هم هستید یا بخشی که جزوه ها رو طراحی میکنه با شما متفاوته؟؟ -
بله قالب جزوه ها هم توسط بنده و دیگر اعضای تیم گرافیک آلاء طراحی میشه
-
Shahab Ebadi سلام استاد عبادی
خسته نباشید
لطفا جزوه های شیمی رو یه نگاه بندازین اخه بعضی صفحه هاش خیلی خالیه مثلا دو تا تست آسون بقیش کلا خالی -
Shahab Ebadi
خب این عالیه و من یه پیشنهادی درباره جزوه ها هم داشتم
اگه میشه هر از گاهی مثلا هر 10 یا 15 صفحه یدونه ورق خالی بذارید
چون اینجوری دبیرا اگه نکته خارج از جزوه بگن ما میتونم توی اون صفحه ها یادداشت کنیم
چون شده بعضی اوقات جزوه ها جای خالی برای یادداشت نکته اضافه دبیرا نداشته -
mahan alizadeh مخصوصا جزوه های استاد طلوعی
-
به نظرم به جای این که یه بخش داشته باشیم پیله قبل از هر فرسنگ پیله داشته باشیم این رو بیشتر برا ریاضی میگم مثلا میریم تو مثلثات بعد آذر ماه هست بعد ما پیله مثلثات رو تو مهر ماه دیدیم طبیعتا یادمون رفته به نظرم این برا ریاضی بهتره و این که خواهش میکنم حسابان هندسه گسسته آمار ریاضی ها رو دسته بندی کنین پیدا نمیشن اصلا فیام ها همش گم میشن مثلا یه نفر میگه اقا من اصلا فعلا نمیخوام هندسه یک بخونم بعد این تو فرسنگ یک هست هی قاطی میکنه
-
همونطور که خدمت دوست عزیزمون هم عرض کردم تیم گرافیک در زمینه جزوات صرفا طراحی قالب یا همون سربرگ جزوه رو بر عهده داره، فلذا این موردی که شما فرمودید هم از وظایف بنده خارجه و تصمیم گیریش مربوط به تیم محتوا و مدیر محصول راه ابریشم میشه، میتونید این موضوع رو در تاپیک مربوط به راه ابریشم در میون بذارید که خود مدیر محصول راه ابریشم، جناب یزدیان پیگیری کنند.
با سپاس از نظر شما -
سینا فخر آل علی دانش آموزان آلاءreplied to .1381sahar on آخرین ویرایش توسط سینا فخر آل علی انجام شده
.1381sahar سلام خسته نباشید
میشه پیله مربوط به هر فصل رو قبل از شروع فصل ببینین و همه پیله هارو همون اول نبینین -
Shahab Ebadi مرسی از پیگیریتون
-
Shahab Ebadi
چشم آقای عبادی این لطف و مناعت تبع شماست
ممنونم ازتون -
سلام دوست عزیز، سپاس از نظر شما
این موردی که فرمودید رو باید با مدیر محصول راه ابریشم در میون بزارید چون در واقع یک مورد محتواییه، ولی خب از راه حل های اون میشه به تماشای پیله ها به صورت مرحله ای اشاره کرد.
-
سلام من یه پیشنهاد دارم و پیشنهاد من در مورد جزوه های راه ابریشم هستش اگه امکان دارد وقتی جزوه ها رو اپلود میکنید همه جزوه هارو به صورت یک عدد پی دی اف در بیارید که اگر کسی مثل من جزوه هارو پرینت میگیره و میخونه سر در گم نشه مثلا من بار ها برای خودم پیش اومده که یدونه جزوه رو دو بار پرینت گرفتم
-
alireza mehrandish 0
واااااااایییییییی چه چیز حقی گفتی
این خیلی بده که ما خودمون باید بگردیم ببینیم که ترتیب چی به چیه خودمون مرتبش کنیم و تازه بعضی اوقات جا به جا میچینیم اصلا اوضاع داغون میشه
واقعا ای کاش بشه که همه فرسنگا مثلا یدونه جزوه داشته باشن نه 10 تا -
mahan alizadeh دقیقااااا