امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
دشبورد جدید راه ابریشم
-
Shahab Ebadi
اقا شهاب دمتون گرم
هم بابت اینکه نقشه رو اوردید تو داشبرد
هم اینکه قابلیت یادداشت رو برای هر جلسه فعال کردید
خیلی زحمت کشیدید
خسته نباشید -
Shahab Ebadi
سلام
خیلی ممنون به خاطر زحماتتون داشبرد خیلی خوب شده مخصوصا بخش های جدید که اضافه شدن مثل یاد داشت
بیصبرانه منتظر قسمتای جدیدشیم
نقشه هم خیلی خوب شده
واقعا خداقوت -
@سجاد-ذوالفقاری
mahan alizadehسلام دوستان
ممنونم لطف دارید،
انشالله بقیه بخش ها هم اضافه میشه -
سلام اقا عبادی واقعا خسته نباشید خیلی این داشبورد جدید خوب شده واقعا حرف ندارهولی یک پیشنهاد من دیدم که در تاپیکی قراره تا اخر تابستان بانک سوالی درست بشه در سه آ بیایید و یک قسمت دیگه اضافه کنید مخصوص ازمون ساز بانک سوال که بشود در ان ازمون ساخت مثل گزینه دو برای راه ابریشمی ها بازم خیلی داشبورد عالی شده خسته نباشید به همه کادر فنی الا
-
سلام دوست عزیز سپاس از نظر شما
بانک سوال یه پروژه بزرگی خواهد بود و هنوز بنده بهش نپرداختم، ولی خب قطعا موقع طراحیش نظرات شما رو هم میگیریم تا به بهترین نتیجه برسیم -
Shahab Ebadi سلام خدا قوت میشه بگید که قضیه جزوه های عمومی به صورت فیزیکی رو عملی میکنید یا نه ؟
اخه من میخوام برم جزوه پیله ها رو پرینت کنم ...
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Dr.yegane N.dehqan on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Dr.yegane N.dehqan سلام وقتت بخیر، ماجرای پرینت جزوه ها و اینا رو باید تیکت بزنی جویا بشی یا اینکه آقا سهراب و یا اینکه آقا عرشیا رو منشن کنید ازشون بپرسید...
آخه آقا شهراب در مورد این موضوع زیاد اطلاع نداره چون اون بخش یا واحد ک باید درباره جزوه ها و این چیزا تصمیم بگیره فرق داره با این بخش یا واحد ک ایشون هستن برا همینم باید ازونا بپرسید ک اطلاع دارن...
-
Dr.yegane N.dehqan دانش آموزان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam مرسی از راهنماییت
نمیدونستم -
سلام دوست عزیز، ممنونم همچنین
همینطور که دوست خوبمون فرمودند ( با تشکر Amirreza Vafaei Moghadam ) بهتره از جناب یزدیان پیگیری کنید تا بتونن اطلاعات دقیق تری بهتون بدن -
Shahab Ebadi ده بار پرسیدم ولی جواب نمیدن
اشکال نداره میدونم سرتون خیلییی شلوغه .حالا میرم پرینت میگیرم و اگه جزوه فیزیکی دادید هم که بازم میخرم ازتون . انشالله
-
بله بنده معذرت میخوام دوستان سرشون به شدت شلوغه
حالا اگه جا داره بازم صبر کنید، خدا بزرگه
یا فقط قسمت هایی رو پرینت بگیرید که نیازه تا خدای نکرده اتلاف هزینه اتفاق نیوفته -
Shahab Ebadi
سلام جناب عبادی عزیز
خسته نباشید
خواستم بگم نقشه جدیدی که منتشر شده، عملا غیرقابل استفاده هست چون ایکن ها و لینک های جلسات، سر جای خودشون نیستن و ساختارش مرتب نیست
درواقع فقط پس زمینه نقشه اپدیت شده و ریدیزاین شده
خواستم بدونم درست میشه؟
و اینکه بخش اطلاعیه ها و اخبار کی رونمایی میشه؟
پ.ن: نقشه جدید خیلی خوشکل تر و جذاب تر شده. واقعا لذت بردم از دیدنش
یه پیشنهاد هم داشتم براتون!
اگر بتونید سکشن اطلاعیه و اخبار رو به سیستم پوش نوتیفیکیشن متصل کنید عااااااااااالی میشه
که هروقت خبر یا اطلاعيه جدیدی منتشر میشه، نوتیف بیاد (روی مرورگر)
فکر میکنم میشه از نجوا برای این کار کمک گرفت...
ممنونم ازتون -
سلام دوست عزیز، بله قطعا درست میشه فقط باید ادمین نقشه جلسات رو اضافه کنه تا قابل استفاده بشه
بخش اخبار هم مراحل طراحی و پیاده سازیش تموم شده و منتظر دیتا برای فعال سازی هستیم، انشالله هرچه سریعتر فعال میشه
در رابطه با نوتیف هم یه فکرایی براش داریم اگه جواب بده حتما عملی میکنیم
سپاس از نظر شما -
Shahab Ebadi
خیلی ممنون از شما
سلامت باشید -
Amir Shafie سلام
مگه نقشه جدید اومده؟
اگر اره ، از کجا میتونم ببینمش؟ -
Dr.yegane N.dehqan
سلام
بله اومده
Https://alaatv.com/map -