امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
دشبورد جدید راه ابریشم
-
Shahab Ebadi اینکه صددرصد ن من منظورم کپی نبود اخه منظورم همون پلیر اول بود ک اونم خودتون ساخته بودینش
بله بله مطمئنیم ب شما ک میترکونید -
Shahab Ebadi بله من فارغ التحصیلم
چشم -
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Shahab Ebadi on آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Shahab Ebadi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi
سام جناب عبادی خسته نباشید.
راستش من یه ایده ای به ذهنم رسید ولی نمیدونم عملیه یا نه.
احتمالا دیدین که توی تلگرام برای دسترسی سریع به یه قسمت از ویدیو یا وویس، میتونیم اون رو ریپلای کنیم و دقیقه و ثانیه ی مورد نظرمونو بنویسیم. لینک میشه و دیگه هرموقع روی اون عدد بزنیم، مستقیم میبرتمون به همون ثانیه از ویدیو.حالا به نظرتون میشه این قابلیت توی قسمت های یادداشت های این جلسه داشبورد به وجود بیاد که از هر لحظه ای که نیاز داریم یه لینک این شکلی داشته باشیم؟
-
سلام دوست عزیز، ما خودمون همچین قابلیتی رو در نظر داشتیم ولی خب چون چیز زمانبری هستش قولش رو ندادیم و بازم در اولویت کارمون نیست، ولی اگه خدا بخواد و احساس نیاز کنیم از طرف کابرا، شاید در اینده قرار دادیم
-
Shahab Ebadi سلام وقتتون بخیر
توی داشبورد وقتی میخوایم بوک مارک کنم اون تست انتخاب میشه و فیلم میره رو همون تست میخواستم اگ میشه بوک مارک کردن زمان کوب رو جوری تنظیم کنید ک وقتی میخوایم بوک مارک کنیم انتخاب نشه و فیلم ب زمان مشخص شده توی زمانکوب نره و فقط زمانی اینجور شه ک روی تیتر زمانکوب کلیک میکنیم
ممنون -
Shahab Ebadi
سلام اقا شهاب
ممنون بابت اینکه قابلیت تنظیم سرعت فیلم رو تو داشبرد قرار دادید
فقط اون پلیر قدمیه خیلی باحال تر بود اونو نمیشه دوباره برگردونید؟ -
Shahab Ebadi
سلام آقا شهاب خوش تیپ وقتتون بخیر..
میدونم سرتون خیلی شلوغه و دارین برامون یخیلی زحمت میکشید... ️ خسته نباشیدمیگم یه چیزی بود خب... یه مثال میزنم خب، مثلا پیدا کردن اون فیلمی ک توش بر فرض مثال تست شماره 200 فرسنگ مثلا 3 فیزیک حل شده خیلی سخته توی دوران جمع بندی تست ها... کاشکی میشد این بوک مارک های تست ها (زمان کوب ها) یه بخش جداگانه دیگه هم داشتن ک مثلن بتونی دسترسی راحت تری بر حسب تست داشته باشی... مثلن یه موقع تست شماره 200 مثلا فرسنگ 2 ریاضی رو مشکل داشتی لازم نباشه بری همه بوک مارک های جلسات مختلف رو بررسی کنی ک بفهمی این تست برا کدوم جلسه هستش
البته روی جزوات بارکد داره اما نمیدونم چرا بعضی جلسات بارکد ندارن
-
Amirreza Vafaei Moghadam اون کد QRکه منظورته چرا بعضی از جلسات ندارن چون که جزوه زودتر از فیلم اومده بیرون .
به خاطر همونه که بعضی جزوه ها کد ندارن . -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Yegane Dehqan on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Yegane Dehqan
سلاااااام دوست عزیز... وقتت بخیر باشه این یکی جزوه ک من امروز داشتم بررسی میکردم تستاشو خب... جزوه کد داشت ولی خو بعضی جلسات نداشتن... مثلن جلسه 25 داشت اما نداشت تاا مثلن باز جلسه 27 داشت و اینجوری... -
Amirreza Vafaei Moghadam artık bilmiyorum️
-
Amirreza Vafaei Moghadam فقط میتونم بگم ان شاالله مشکل رفع شه
-
چجوری باید عضو گروه راه ابریشم بشم وقتی راه ابریشمیم:(((
-
Azadeh Azadei
سلام
وارد تاپیک زیر بشید . و توش اعلام کنید که راه ابریشمی هستید
https://forum.alaatv.com/post/1586223
بعد ادمین در قسمت پی وی بهتون پیام میدن .و بعد از تایید اطلاعاتتون . به گروه های مربوطه اضافه میشید -
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Shahab Ebadi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi
خیلی ممنون ازتون. ببخشید که هی میایم ایده میدیم میریم. میدونم که سرتون خیلی شلوغه و کار پر زحمتی هم دارید. ولی میگیم دیگه... نمیشه سرکوبش کرد نگفت
خداقوت. خسته نباشید:) -
سلام دوستان گلم، همگی خسته نباشید
ممنونم از همتون
اول اینکه داشبورد وقتی تموم بشه همه مشکلاتی که میگین رفع میشه، متاسفانه یه خرده حجم تسک هامون زیاده و ممکنه کل داشبورد به این سادگیا تموم نشه، ولی خب نگران نباشید ان شا الله جوری میرسونیم که در لجظه به همه بخش های موردنیازتون دسترسی داشته باشید
و اینکه شما وقتی نظر میدید در واقع دارید لطف میکنید و از وقت گرانبهاتون میزنید، پس من سپاسگزار همتون هستم
( حالا نیاید اینجا رو به رگبار ببندید )خلاصه که درستونو بخونید خدا بزرگه، ارادت
-
Shahab Ebadi
سلاااام
خواستم بگم این قسمت که وقتی میریم توی پیاما عکس درس مشخص شده خیلی خوبه
دمتون گرم
همش قاطی میکردم -
Shahab Ebadi اقا شهاب همه چی خیلی عالیهههههههه ها
فقط این بخش دانلود نمیشه برگرده؟
اخه بعضیا مث خود من نمیتونن انلاین نگاه کنن و من با اینترنت شبانه فیلم هارو دانلود میکردم
اما الان که از طریق اپ فقط امکان پذیر هست دانلود با لبتاب نمیشه دیگه خب
اگر امکانش بود دیگه خیلی خیلی عالی میشد ️