دشبورد جدید راه ابریشم
-
@hamed-shakouri
سلام دوست عزیز، سپاس از نظر شما
وجود نقشه در داشبورد و تاثیرش در سرعت رو خودمون بررسی کردیم و در حال حل این مشکل هستیم
پیش آزمون و پس آزمون رو هم قراره جدا از بقیه محتوا به نمایش بزاریم ولی سر اینکه بر اساس نزدیک ترین آزمون نمایش داده بشه یا اینکه کاربر آزمونو انتخاب کنه هنوز درگیریم، چون از لحاظ فنی یک سری چیزا محدودیت داره.
بقیه قابلیت ها رو هم تقریبا نهایی کردیم و با توجه به محدودیت زمانی که داریم فعلا نمیتونیم قابلیت جدیدی اضافه کنیم، پس ان شاء الله میمونه برای آپدیت های در طول سال -
Shahab Ebadi
اقا شهاب میگم داشبرد جدید هم از 25 تیر در دسترسه و ما میتونیم استفاده کنیم؟؟؟بله ولی نه کل داشبورد، برای برنامه تابستانی که از 25 تیر ماه شروع میشه، دو بخش "فیلم ها و جزوه ها" و "برنامه مطالعاتی" فعال میشه و بقیه داشبورد رو هم تا شروع اصلی راه ابریشم که 1 مهر باشه فعال میکنیم.
-
سلام
با توجه به اینکه من از روزی که پک 1401 منتشر شد خریداری کردم بیچاره شدم تا نحوه پیدا کردن فیلم هارو بلد بشم ، پیشنهاد میکنم نقشه راه ابریشم رو پس زمینه کار قرار بدید و با کلیک روی هر شهر فرسنگ برامون باز بشه و به کارمون بپردازیمسلام دوست عزیز، سپاس از نظر شما
یک داشبورد مخصوص راه ابریشم در حال طراحی و اجراست و با کمک اون میتونید از دسترسی راحت به محتوا و قابلیت های جذابش لذت ببرید، در کنار این هم نقشه راه ابریشم در حال ریدیزاینه تا با ظاهری زیباتر و کاربردی تر خدمت شما ارائه بشه -
بله ولی نه کل داشبورد، برای برنامه تابستانی که از 25 تیر ماه شروع میشه، دو بخش "فیلم ها و جزوه ها" و "برنامه مطالعاتی" فعال میشه و بقیه داشبورد رو هم تا شروع اصلی راه ابریشم که 1 مهر باشه فعال میکنیم.
Shahab Ebadi
عالیه
من خودم دوس دارم داشبرد جدیدمون برای راه ابریشم چیزی شبیه داشبرد اصلی که برای محتواهایی که خریدیم باشه
ولی راحت تر
چون الان چیزایی که خریدم زیاد شده باید خیلی بیام پایین تا بتونم پیداش کنم -
یک داشبورد مخصوص راه ابریشم در حال طراحی و اجراست و با کمک اون میتونید از دسترسی راحت به محتوا و قابلیت های جذابش لذت ببرید، در کنار این هم نقشه راه ابریشم در حال ریدیزاینه تا با ظاهری زیباتر و کاربردی تر خدمت شما ارائه بشهShahab Ebadi سلام
یه سوال داشتم
فیلمارو ک میزنم مستقیم میده تو قسمت خرید محصول دلیل چیه! -
Shahab Ebadi
عالیه
من خودم دوس دارم داشبرد جدیدمون برای راه ابریشم چیزی شبیه داشبرد اصلی که برای محتواهایی که خریدیم باشه
ولی راحت تر
چون الان چیزایی که خریدم زیاد شده باید خیلی بیام پایین تا بتونم پیداش کنمپیش نمایش داشبوردو دارم، همش وسوسه میشم اینجا براتون بزارم ببینید
ولی خب بمونه همون 25 تیر ببینید لذتش بیشتره -
Shahab Ebadi سلام
یه سوال داشتم
فیلمارو ک میزنم مستقیم میده تو قسمت خرید محصول دلیل چیه!سلام دوست عزیز، معنیش اینه که محصولو خریداری نکردید
-
سلام دوست عزیز، معنیش اینه که محصولو خریداری نکردید
Shahab Ebadi خریدمش حتی زده مشاهده در فیلم ها و جز وه های من اما پخش نمیکنه
-
Shahab Ebadi خریدمش حتی زده مشاهده در فیلم ها و جز وه های من اما پخش نمیکنه
خب پس این موردو بی زحمت از بخش تیکت پشتیبانی اطلاع بدین تا دوستان پشتیبانی راهنماییتون کنن
تیکت پشتیبانی، توی منوی بغل سایته -
@hamed-shakouri
وجود نقشه در داشبورد و تاثیرش در سرعت رو خودمون بررسی کردیم و در حال حل این مشکل هستیم
پیش آزمون و پس آزمون رو هم قراره جدا از بقیه محتوا به نمایش بزاریم ولی سر اینکه بر اساس نزدیک ترین آزمون نمایش داده بشه یا اینکه کاربر آزمونو انتخاب کنه هنوز درگیریم، چون از لحاظ فنی یک سری چیزا محدودیت داره.
بقیه قابلیت ها رو هم تقریبا نهایی کردیم و با توجه به محدودیت زمانی که داریم فعلا نمیتونیم قابلیت جدیدی اضافه کنیم، پس ان شاء الله میمونه برای آپدیت های در طول سالShahab Ebadi
سلام مجدد آقا شهاب
ممنونم از توجه تون، لطف کردید
مشتاق دیدن پیشنمایش داشبورد جدید هستیم
اگه شد برامون بذارید از یه بخشش -
Shahab Ebadi
سلام مجدد آقا شهاب
ممنونم از توجه تون، لطف کردید
مشتاق دیدن پیشنمایش داشبورد جدید هستیم
اگه شد برامون بذارید از یه بخشش@hamed-shakouri
سلام دوست عزیز، خواهش میکنم انجام وظیفس
نه دیگه بمونه 25 تیر :)) -
@hamed-shakouri
سلام دوست عزیز، خواهش میکنم انجام وظیفس
نه دیگه بمونه 25 تیر :))Shahab Ebadi
هرطور صلاح میدونید
البته اون موقع لذتش هم بیشتره -
Shahab Ebadi
هرطور صلاح میدونید
البته اون موقع لذتش هم بیشترهحالا بدم نیست یه پیش نمایش کلی ازش ببینیم
-
حالا بدم نیست یه پیش نمایش کلی ازش ببینیم
Shahab Ebadi
Wooow
واقعا بی نظیره
دمتون گرم -
راستی یه سوالی هم دارم از همه دوستان
شما بیشتر با موبایل وارد داشبورد میشید یا با کامپیوتر و لپ تاپ؟ -
شما بیشتر با موبایل وارد داشبورد میشید یا با کامپیوتر و لپ تاپ؟Shahab Ebadi
من که همیشه با لپ تاپ میام -
حالا بدم نیست یه پیش نمایش کلی ازش ببینیم
Shahab Ebadi عالیه
از منو های دیگرش هم عکس بذارین -
شما بیشتر با موبایل وارد داشبورد میشید یا با کامپیوتر و لپ تاپ؟Shahab Ebadi
کامپیوتر -
Shahab Ebadi عالیه
از منو های دیگرش هم عکس بذاریننه دیگه عمدا نذاشتم که موقع انتشار همه با هم ببینیم
-
نه دیگه عمدا نذاشتم که موقع انتشار همه با هم ببینیم
Shahab Ebadi
همینم خیلی خوب بود
کلی ذوق کردیم