نظرسنجی: تدریس کدام دبیر شیمی را انتخاب کنم؟
-
Arian Karampour 0 سلام
بله جزوه کاملی دارن
ولی ب نظرم استاد پویان نظر خییلی بهتر درس میدن
حالا درسته ک یکم دهمشون قدیمیه ولی هموناس با تغییرات ناچیز و به نظرم فیلما و جزوه های استاد پویان نظر بهتر باشهM S 4 ممنونم دوست عزیز
-
سلام دوستان . آرین کرمپور هستم . امیدورام هرجا که هستید سالم و سلامت در کنار خانواده ی خود باشید . برای شیمی دهم آیا جزوه ی درسنامه ی استاد گودرزی در پایه دهم ، جزوه ی کاملیه و از لحاظ درس نامه دانش اموز رو بی نیاز می کنه از درسنامه های دیگر یا خیر ؟
دوستان در فیلم ها استاد به جز حل تمارین و روخوانی از جزوه نکته ی دیگیری هم اضافه می کنه ؟ -
سلام دوستان . آرین کرمپور هستم . امیدورام هرجا که هستید سالم و سلامت در کنار خانواده ی خود باشید . برای شیمی دهم آیا جزوه ی درسنامه ی استاد گودرزی در پایه دهم ، جزوه ی کاملیه و از لحاظ درس نامه دانش اموز رو بی نیاز می کنه از درسنامه های دیگر یا خیر ؟
دوستان در فیلم ها استاد به جز حل تمارین و روخوانی از جزوه نکته ی دیگیری هم اضافه می کنه ؟به نظرم استاد پویان نظر خوب هست. جامع و کامل هستن.
-
به نظرم استاد پویان نظر خوب هست. جامع و کامل هستن.
siamak slamtalab ممنون
-
Arian Karampour 0 سلام
بنظر منم استاد پویان نظر بهترن ،بازم سلیقه ایه اما راجب جزوه بله ایشون نکات اضافی هم میگن که باید به جزوه اضافه کنیدMamari 82 ممنونم
-
سلام ، وقت همه بخیر
بچه هایی که از راه ابریشم شیمی استفاده کردن ، لطف بفرمائید نظرتون رو در رابطه با این راه ابریشم بگین و البته توصیه می کنید خریداری کنم یا خیر.
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
سلام
میتونید وارد تاپیک زیر بشید
بچه ها تجربیات و نظراتشون رو گفتن
https://forum.alaatv.com/post/2004027 -
سلام ، وقت همه بخیر
بچه هایی که از راه ابریشم شیمی استفاده کردن ، لطف بفرمائید نظرتون رو در رابطه با این راه ابریشم بگین و البته توصیه می کنید خریداری کنم یا خیر.
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400AD Es من کنکوری ۱۴۰۱ هستم و راه ابریشم شیمی رو دارم
میتونم بهتون بگم که اگر با نحوه تدریس استاد پویان نظر ارتباط میگیرید و به نظرتون اوکی هست ، با راه ابریشم شیمی ، خیلی پیشرفت میکنید و از بهترین منابع هست ، کاملاً قابل اطمینان !
یکی از بچه های ۱۴۰۰ که از راه ابریشم شیمی استفاده کرده بود ، شیمی رو ۹۳ درصد زد ! افراد زیاد دیگری هم هستن که نتیجه گرفتن
قطعاً اگر خودتون هم تلاش کنید ، پیشرفت میکنید -
سلام ، وقت همه بخیر
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400استاد پویان نظر عالی هستن اگه بتونید ارتباط بگیرید با استاد
-
سلام ، وقت همه بخیر
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400AD Es سلام عالی هست فقط باید صبر کنید تا پیشرفت کنید چون حجیمه
-
بسیار ممنون بابت راهنمایی .
-
سلام ، وقت همه بخیر
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400AD Es بهترین کار اینه شما تدریس رایگان استاد پویان نظر رو ببینی
من خودم شخصا خیلی شیمی برام سخت بود ولی الان درصدام خیلی بالا رفته -
-
siamak slamtalab استاد پویان نظر یازدهم رو کامل ضبط کردن ؟
-
سلام شماهایی ک دنبال کردید استاد پویان نظر رو آیا یازدهم و دوازدهم رو کاملا ضبط کردن ؟؟ و ی سوال دیگه آیا تست هم حل میکنن ؟
-
سلام کسی تدریس صفر تاصد شیمی سال دهم 98-99 اقای گودرزی رو به اتمام رسونده؟ سوالاتی داشتم ممنون میشم کمک کنید.راجع کیفیت آموزشی این تدریس و نحوه استفاده و مقدار استفاده از متن کتاب شیمی و مفاهیمش داخل فیلم و حجم و تعداد تست ها و کیفیتشون
-
سلام شماهایی ک دنبال کردید استاد پویان نظر رو آیا یازدهم و دوازدهم رو کاملا ضبط کردن ؟؟ و ی سوال دیگه آیا تست هم حل میکنن ؟
مریم سادات واعظی در شیمی دهم گفته است:
دنبال کردید استاد پویان نظر رو آیا یازدهم و دوازدهم رو کاملا ضبط کردن ؟؟ و ی سوال دیگه آیا تست هم حل میکنن ؟
سلام دوست خوبم . استاد پویان نظر فیلم هاشون کامله ولی تست به تعداد محدود حل می کنند. -
-
سلام شیمی هر دو در سطح عالی هست اما شیمی استاد گودرزی برای یازدهم و دوازدهم کامل نشده