امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
نظرسنجی: تدریس کدام دبیر شیمی را انتخاب کنم؟
-
hamed ali najjar
Nafas Shahi
سلام
بستگي داره به خودتون جلسه اول كلاس استاد پويان نظر ببنيد بعد جلسه اول كلاس استاد گودرزي هم ببنيد،بعد ببينيد كدومش ميفهميد و باهاش ارتباط ميگيريد؟بعد كليپ هاي صفرتاصدش رو دانلود كنيد -
hamed ali najjar
سلام برای دهم آقای گودرزی کامل تر هستند اما گاهی ممکنه متوجه منظور شون نشین (نمیدونم برای من پیش اومد) برای همین در این زمان میتونین آقای پویان نظر رو ببینید.
ولی برای دهم آقای گودرزی بیشتر تستی کار کردند -
Nafas Shahi سلام
استاده خوده من آقای پویان نظره که حرف ندارهاستکیومتری حل کن در حد ثانیه ای( البته به شرط تمرین )
-
Maryam Nateqi من معمولا متوجه منظورشون نميشم ترجيح ميدم كلاس استاد پويان نظر نگاه كنم اما دليل بر بد بودن يا تسلط نداشتن استاد گودرزي نيست اتفاقا استاد فهميده اي هستند اما من با كلاسشون ارتباط نگرفتم ،همه چي به درك شما ربط داره كه با كدوم استاد درك بالاتري از درس داريد؟
-
@roghayeh-eftekhari
دقیقا درسته عزیز -
Maryam Nateqi ببخشید میشه بگید کدوم جلسشون توضیح دادن این تکنیک ها رو؟چون من هر چی گشتم ندیدم
-
راضیه دهقانی
سلام اگه منظورتون تستی کار کردنه
منظورم این بود که چون خیلی تست حل میکنن قطعا توی روند کنکوری پیش رفتن کمک کننده تر هست همین که استاد حل میکنن تست رو و تحلیلش میکنن از جنبه های مثبت صفر تا صد آقای گودرزی هست
گاهی هم خیلی شاید ی ریز نکته بگن یا یه فرمول برای حل تست -
hamed ali najjar صد در صد استاد پویان نظر سنجی
-
Fereshteh Jahangirireplied to hamed ali najjar on آخرین ویرایش توسط Fereshteh Jahangiri انجام شده
hamed ali najjar دوست عزیز این به شما مربوطه که با کدوم استاد بهتر ارتباط بگیری ولی استاد پویان نطر فوق العادن
نقطه قوتشونم فن بیان بالاشونه ایشون جوری یه مطلبو میگن که کامل تو ذهنت میشینه و شما حتی اگه مطالعه هم نکنی شیمیو (شیمی یه درس فوق العاده فراره)
باز هم تو یسری مباحث صدای استاد قشنگ تو گوشت میپیچه اینو جدی میگم هم سر کنکور هم سر امتحانات مدرسه تجربش کردم
چون علاقه ای به شیمی نداشتم و تنها این استاد بود که نه تنها منو مجذوب ویدیوشون میکردن بلکه یجورایی برا منی که خیلی شیمی واسم مهم نبود از مطالعه دوبارش منو بی نیاز میکردن
و نکته خیلی مهم تر اینه که ایشون هر مطلبی که میگن رو از پایه بازش میکنن بر خلاف بقیه استادا که تا حدودی بازش میکنن و ارجاع میدن ب فیلمای دیگه ایشون انگار یبار دیگه اون مبحثو کامل و جامع توضیح میدن
و دیگه اینکه تکرار تو کارشون زیاده شما یه جمله رو تو طول دوره صدبار از دهنشون میشنوی همین باعث میشه اون جمله تو ذهنت حک شه
استاد گودرزیم فوق العادن ولی با این ویژگیایی که من گفتم خیلی حیفه بخواین کسی غیر از پویان نظر رو انتخاب کنید -
hamed ali najjar اقای پویان نظر برای هر پایه صفر تا صد مطابق نظام جدید دارن
تو نظام جدیدم درسی مثل شیمی خیلی سال به سال دستخوشه تغییر نمیشه
کیفیت رو فدای سال تولید نکنید -
Nafas Shahi سلام کتاب نشرالگو شیمی سال دهم منبع تست ها هست - سعی کنید تست بیشتر بزنید نوشتن صورت سوال دردی دوا نمیکنه
موفق باشید -
@roghayeh-eftekhari در شیمی آقای گودرزی یا آقای پویان نظر گفته است:
hamed ali najjar
Nafas Shahi
سلام
بستگي داره به خودتون جلسه اول كلاس استاد پويان نظر ببنيد بعد جلسه اول كلاس استاد گودرزي هم ببنيد،بعد ببينيد كدومش ميفهميد و باهاش ارتباط ميگيريد؟بعد كليپ هاي صفرتاصدش رو دانلود كنيدسلام بنظرم این بهترین پیشنهاده
ممنون از شما -
hamed ali najjar خواهش ميكنم
-
@fargol-sh ببخشید استاد صنیعی چرا تو اپلیکیشن نیستن؟
-
زینب مرادی در شیمی آقای گودرزی یا آقای پویان نظر گفته است:
@fargol-sh ببخشید استاد صنیعی چرا تو اپلیکیشن نیستن؟
نمیدونم
من از سایت دانلود میکردم فوق العاده هستن -
سلام و عرض خسته نباشید
من امسال ( 01-00 ) در کلاس دهم رشته تجربی تحصیل خواهم کرد خواستم بدونم برای درصد بالا زدن در ازمون ازمایشی قلم چی در درس شیمی از فیلم های کدوم دبیر استفاده کنم ؟
لطفا با دلیل راهنمایی کنیدمرسی
-
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Alireza Kabir on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Alireza Kabir سلام، آقای پویان نظر... عالیه... کامل ترین آموزش از صفر تا صد هیچییی باقی نمیذاره... به سال تولیدش توجه نکن... حذفیات شیمی خیلی کم بود طی این چن سال... کامل ترین آموزش برا همون آقا پوبان نظر هستش ک واقعا تبدیلت میکنع به یک chymist
-
Amirreza Vafaei Moghadam در کدام دبیر شیمی ؟! گفته است:
Alireza Kabir سلام، آقای پویان نظر... عالیه... کامل ترین آموزش از صفر تا صد هیچییی باقی نمیذاره... به سال تولیدش توجه نکن... حذفیات شیمی خیلی کم بود طی این چن سال... کامل ترین آموزش برا همون آقا پوبان نظر هستش ک واقعا تبدیلت میکنع به یک chymist
شما خودتون در آزمون آزمایشی شرکت میکردید ؟