یادگیری زبان
-
سلام بچهها وقت تون بخیر
من میخواستم زبان یادبگیرم بدون اینکه کلاس زبان برم چون نمیخوام وقت بزارم برای کلاس از طرفی میخوام کلا توی زبان به تسلط بالایی دست پیدا کنم راحت حرف بزنم و......
بنظرتون چطوری بخونم زبان رو و چه کار هایی انجام بدم؟
تقریبا 2 سال وقت دارم چقدر برای زبان باید وقت بزارم؟
دانش-آموزان-آلاء -
این پست پاک شده!
-
سلام بچهها وقت تون بخیر
من میخواستم زبان یادبگیرم بدون اینکه کلاس زبان برم چون نمیخوام وقت بزارم برای کلاس از طرفی میخوام کلا توی زبان به تسلط بالایی دست پیدا کنم راحت حرف بزنم و......
دانش-آموزان-آلاءMaryam Nateqi
سلام مریم جان زبانت در چه حده؟یعنی مباحث پایه رو خوب بلدی؟
بگو که بهت بگم
و میخوای کنکوری بخونی یا کلا یاد بگیری؟ -
Maryam Nateqi
سلام مریم جان زبانت در چه حده؟یعنی مباحث پایه رو خوب بلدی؟
بگو که بهت بگم
و میخوای کنکوری بخونی یا کلا یاد بگیری؟@sania-andiravan
خیر بلد نیستم
کلا میخوام یاد بگیرم -
@sania-andiravan
خیر بلد نیستم
کلا میخوام یاد بگیرمMaryam Nateqi
کاشکی انجمن امکان وویس داشتچون قراره خیلی تایپ کنم
خب اول از همه مباحث ابتدایی رو خوب بخون
حتی شده از همون هفتم شروع کن به خوندن
نمیگم کتاب زبان آموزش آموزشگاه اینا بخر چون اون کتابا باید یه معلمی باشه بهت بگه چون خیلی نکات رو ننوشتن
پس از هفتم شروع کن آروم آروم بیا جلو اول متوسطه اول رو یاد بگیر نه اینکه بگی متوسطه اول می خونم دهم رو هم میخونم ولی میخوای بخونی ساختار جمله رو یاد بگیر اول از همه این رو اول از همه حتمااااا انجام بده چون تو کلاس یازدهم یاد میگیرید ولی قبلش هم نیازه تو ساختار جمله می فهمی کجا فاعل بزاری کجا فعل بزاری قید ها کجا میاد تو ساختار جمله حتی اگر میخوای میتونی adverb و Subject رو یاد بگیری چجوری تو جمله بیاری این خیلی کمک میکنه اگر که با ساختار جمله باهم بخونی و از گرامر های ساده شروع کن و کاربرد هر گرامر رو بدون فرق بین شون رو بدون یاد بگیر مثلا فرق بین حال ساده و حال استمراری تو انگلیسی چیه
کتاب خیلی اشاره نکرده ولی به فرق شون ولی گرامر ها باهم فرق دارن بعدش گرامر رو یاد گرفتی نوع نوشتن جمله رو هی تمرین کن بنویس دستت راه بیوفته حتی میتونی رایتینگ بنویسی
من بقیه رو تو پست دیگه میگم -
Maryam Nateqi
کاشکی انجمن امکان وویس داشتچون قراره خیلی تایپ کنم
خب اول از همه مباحث ابتدایی رو خوب بخون
حتی شده از همون هفتم شروع کن به خوندن
نمیگم کتاب زبان آموزش آموزشگاه اینا بخر چون اون کتابا باید یه معلمی باشه بهت بگه چون خیلی نکات رو ننوشتن
پس از هفتم شروع کن آروم آروم بیا جلو اول متوسطه اول رو یاد بگیر نه اینکه بگی متوسطه اول می خونم دهم رو هم میخونم ولی میخوای بخونی ساختار جمله رو یاد بگیر اول از همه این رو اول از همه حتمااااا انجام بده چون تو کلاس یازدهم یاد میگیرید ولی قبلش هم نیازه تو ساختار جمله می فهمی کجا فاعل بزاری کجا فعل بزاری قید ها کجا میاد تو ساختار جمله حتی اگر میخوای میتونی adverb و Subject رو یاد بگیری چجوری تو جمله بیاری این خیلی کمک میکنه اگر که با ساختار جمله باهم بخونی و از گرامر های ساده شروع کن و کاربرد هر گرامر رو بدون فرق بین شون رو بدون یاد بگیر مثلا فرق بین حال ساده و حال استمراری تو انگلیسی چیه
کتاب خیلی اشاره نکرده ولی به فرق شون ولی گرامر ها باهم فرق دارن بعدش گرامر رو یاد گرفتی نوع نوشتن جمله رو هی تمرین کن بنویس دستت راه بیوفته حتی میتونی رایتینگ بنویسی
من بقیه رو تو پست دیگه میگم@sania-andiravan
دمت گرم سانیا جونم️
منتظرم
آره ای کاش میشد ویس داد من که توی اکثر چت هام ویس میدم -
سلام بچهها وقت تون بخیر
دانش-آموزان-آلاءMaryam Nateqi سلام
اول از همه برای درک هر جمله و هر متنی باید لغات رو بلد باشین پس روی لغات سرمایه گذاری کنید نه اینکه لغت رو بخونید جلوش معنی رو اینجوری اصلا فایده نداره لغات رو باید در قالب جمله یاد بگیرین بعدش مباحث مقدماتی که از هفتم هستش کم کم که راه افتادین برین سراغ درک متن ها و کلوز تست ها
فقط لغات رو فراموش نکنید هر روز توی برنامتون قرار بدین -
Maryam Nateqi سلام
اول از همه برای درک هر جمله و هر متنی باید لغات رو بلد باشین پس روی لغات سرمایه گذاری کنید نه اینکه لغت رو بخونید جلوش معنی رو اینجوری اصلا فایده نداره لغات رو باید در قالب جمله یاد بگیرین بعدش مباحث مقدماتی که از هفتم هستش کم کم که راه افتادین برین سراغ درک متن ها و کلوز تست ها
فقط لغات رو فراموش نکنید هر روز توی برنامتون قرار بدینبله خیلی ممنونم فقط Speaking رو چیکار کنم بنظرتون؟
-
Maryam Nateqi
مریم ساختار جمله خیلیییی مهمه خیلییییی
چون تو هر گرامر جدید با اون ساختار بازی میکنی بهش چیز پیز اضافه میکنی
و تو ساختار جمله to be verb اینا رو یاد بگیر خوب
همون am,is,are
و هر گرامر رو یاد بگیری ساختن منفی و سوالی اینا رو حتما حتما خوب یاد بگیر
پس اول از همه گرامر های آسون و پایه ای و بعدش گرامر های سخت
تو هفتم هم فکر کنم ساختن سوال wh رو یاد داده اونم خیلی بدرد بخوره
حالا برای کلمات دیگه هر چی بگم کمهتو انگلیسی تا میتونی کلمه یاد بگیر حتی اگر میتونی کتاب کلمات بخری خیلی خوبه ولی اول از کلمات آسون و بعد پیشرفته
مریم جون زبان بیشتر تمرین و تکرار میخواد تمرین و تکرار و صبر و حوصله
حتی شده هر شب بخون زبان نخوندی نخواب که نتیجه بگیری -
Maryam Nateqi
مریم ساختار جمله خیلیییی مهمه خیلییییی
چون تو هر گرامر جدید با اون ساختار بازی میکنی بهش چیز پیز اضافه میکنی
و تو ساختار جمله to be verb اینا رو یاد بگیر خوب
همون am,is,are
و هر گرامر رو یاد بگیری ساختن منفی و سوالی اینا رو حتما حتما خوب یاد بگیر
پس اول از همه گرامر های آسون و پایه ای و بعدش گرامر های سخت
تو هفتم هم فکر کنم ساختن سوال wh رو یاد داده اونم خیلی بدرد بخوره
حالا برای کلمات دیگه هر چی بگم کمهتو انگلیسی تا میتونی کلمه یاد بگیر حتی اگر میتونی کتاب کلمات بخری خیلی خوبه ولی اول از کلمات آسون و بعد پیشرفته
مریم جون زبان بیشتر تمرین و تکرار میخواد تمرین و تکرار و صبر و حوصله
حتی شده هر شب بخون زبان نخوندی نخواب که نتیجه بگیری@sania-andiravan
آها بعد سانیا جونم من Speaking رو هم میخوام قوی کنم اونو چیکار کنم و کلمات همون فک کنم هم آوا و... که باهاش میتونی کلمات رو تلفظ کنی اینارو چی؟ -
Maryam Nateqi
واس Speaking و Listening حالا میگم
واس مورد اول باید حرف بزنی هی حرف بزنی کلا با خودت انگلیسی حرف بزن اگر کسی رو داری باهاش انگلیسی حرف بزن
حتی شده بیا با من حرف بزن
ولی حرف رو حتما بزن فیلم دیدن و آهنگ گوش دادن واسش خوب هست ولی تا خودت حرف نزنی راه نمیوفتی خب الان میگی سانیا من زبانم خوب نیست نمی تونم حرف بزنم تمام حرفم انگلیسی باشه اره خب طبیعیه ولی از همون چیزایی که اون روز یاد گرفتی استفاده کن داری حرف میزنی معنی یه کلمه رو نمیدونی اشکال نداره همون فارسیش رو بگو ولی برو انگلیسیش رو یاد بگیر
واس مورد دوم میگن فیلم و آهنگ کمک میکنه ولی خب کتاب های مخصوصش هم کمک میکنه یدونه هم سراغ دارم خیلی عاااالیههههه ولی واسش سعی کن مکالمه انگلیسی فیلم آهنگ هر چی گوش کنی و به متن نگاه نکنی خودت بگی کلمات چی میگن هی گوش کن و بنویس تو یه کاغذ و بعدش چک کن
لهجه هم از همین اول انتخاب کن چی میخوای بیریتیش یا امریکن این به سلیقه خودته
تجربه خودم میگه زبان تمرین و تکرار رکن اصلیشه -
بله خیلی ممنونم فقط Speaking رو چیکار کنم بنظرتون؟
Maryam Nateqi توی کنکور اسپیکینگ نیست ولی توی آزمون های آیلتس و... تاثیر داره
میتونید یه متنی رو انتخاب کنید تمرین کنید و برین جلوی آینه توی چشمای خودتون نگاه کنید و بگید این روش خیلی کمک کننده هست و تمرکز بالایی هم میخواد با تمرین حتما پیشرفت میکنید -
Maryam Nateqi
واس Speaking و Listening حالا میگم
واس مورد اول باید حرف بزنی هی حرف بزنی کلا با خودت انگلیسی حرف بزن اگر کسی رو داری باهاش انگلیسی حرف بزن
حتی شده بیا با من حرف بزن
ولی حرف رو حتما بزن فیلم دیدن و آهنگ گوش دادن واسش خوب هست ولی تا خودت حرف نزنی راه نمیوفتی خب الان میگی سانیا من زبانم خوب نیست نمی تونم حرف بزنم تمام حرفم انگلیسی باشه اره خب طبیعیه ولی از همون چیزایی که اون روز یاد گرفتی استفاده کن داری حرف میزنی معنی یه کلمه رو نمیدونی اشکال نداره همون فارسیش رو بگو ولی برو انگلیسیش رو یاد بگیر
واس مورد دوم میگن فیلم و آهنگ کمک میکنه ولی خب کتاب های مخصوصش هم کمک میکنه یدونه هم سراغ دارم خیلی عاااالیههههه ولی واسش سعی کن مکالمه انگلیسی فیلم آهنگ هر چی گوش کنی و به متن نگاه نکنی خودت بگی کلمات چی میگن هی گوش کن و بنویس تو یه کاغذ و بعدش چک کن
لهجه هم از همین اول انتخاب کن چی میخوای بیریتیش یا امریکن این به سلیقه خودته
تجربه خودم میگه زبان تمرین و تکرار رکن اصلیشه@sania-andiravan
آره الان دارم یه آهنگ گوش میدم فقط for you که میگه متوجه میشم
کتابه اسمش چیه؟
بنظر خودت کدوم لهجه قشنگ تره؟ همون -
Maryam Nateqi توی کنکور اسپیکینگ نیست ولی توی آزمون های آیلتس و... تاثیر داره
میتونید یه متنی رو انتخاب کنید تمرین کنید و برین جلوی آینه توی چشمای خودتون نگاه کنید و بگید این روش خیلی کمک کننده هست و تمرکز بالایی هم میخواد با تمرین حتما پیشرفت میکنیدreyhane nakhei
بله متوجه شدم مرسی دوست عزیز
در پناه حق️
-
@sania-andiravan
کتابه اسمش چیه؟
بنظر خودت کدوم لهجه قشنگ تره؟ همونMaryam Nateqi توی آموزشگاه ها البته اکثرا با لهجه آمریکایی کار میکنن
-
Maryam Nateqi توی آموزشگاه ها البته اکثرا با لهجه آمریکایی کار میکنن
reyhane nakhei
آها متوجه شدم متشکرم -
@sania-andiravan
آها بعد سانیا جونم من Speaking رو هم میخوام قوی کنم اونو چیکار کنم و کلمات همون فک کنم هم آوا و... که باهاش میتونی کلمات رو تلفظ کنی اینارو چی؟Maryam Nateqi
تو یه پست دیگه گفتم ولی خب اپلیکشن هایی که معنی کلمات رو میگن بیشتریت تلفظ دارن و میگن longman خیلی خوبه توشون حتما می تونی دانلود کن که تلفظات رو یاد بگیری
کتاب هایی مثل OPD خودشون سی دی دارن که تلفظ رو بگه کتاب خوبی هم هست
بعدش تلفظ رو خوند خودت هی تکرار کنی سعی کن مثل خودش بگی
مثلا من خودم لهجه بیریتیش دوست داشتم ولی امریکن خوندم الانم دیگه حال تلفظ جدید یاد گرفتن ندارمواس همینه میگم لهجه رو از اول انتخاب کن ولی خب بیشتر آموزشگاه ها همون امریکن درس میدن ولی بازم سلیقه خودت
-
Maryam Nateqi
تو یه پست دیگه گفتم ولی خب اپلیکشن هایی که معنی کلمات رو میگن بیشتریت تلفظ دارن و میگن longman خیلی خوبه توشون حتما می تونی دانلود کن که تلفظات رو یاد بگیری
کتاب هایی مثل OPD خودشون سی دی دارن که تلفظ رو بگه کتاب خوبی هم هست
بعدش تلفظ رو خوند خودت هی تکرار کنی سعی کن مثل خودش بگی
مثلا من خودم لهجه بیریتیش دوست داشتم ولی امریکن خوندم الانم دیگه حال تلفظ جدید یاد گرفتن ندارمواس همینه میگم لهجه رو از اول انتخاب کن ولی خب بیشتر آموزشگاه ها همون امریکن درس میدن ولی بازم سلیقه خودت
@sania-andiravan
آخه من فرق شون رو نمیدونم اونی که راحت تره رو انتخاب میکنم -
تجربیا
دمت جیز
دستت طلا سانیا جونممممممم -
@sania-andiravan
کتابه اسمش چیه؟
بنظر خودت کدوم لهجه قشنگ تره؟ همونMaryam Nateqi
اشکال نداره تمرین کن یاد می گیری
Tactics for Listening
البته پایه بندی داره با توجه به سطحت بخر