دورهمی و توصیه های شب و روز کنکور
-
maryam111 خیلییی خیلییی ممنون توصیه های خیلی خوبی بود
️
@masoumeh-shokrollahi
پرانرژی برو سمت کنکور
به کنکورِ بی تر ادب نشون بده تو خیلی قوی تری ازش -
@masoumeh-shokrollahi
پرانرژی برو سمت کنکور
به کنکورِ بی تر ادب نشون بده تو خیلی قوی تری ازشmaryam111 چشممم
ان شاالله همه بچه ها موفق بشن توی کنکورشون چه فردا چه پس فردا
-
@masoumeh-shokrollahi سلام عزیزم
ببین استرس یه چیز طبیعیه اونم شب کنکور و همه بچه ها الان یه دلهره و استرسی دارن شب کنکور اما...
کسی تو این مسابقه برنده است که بتونه این استرس رو کنترل کنه
ببین ذهن مثل یه کتابخونه است که همه چیزایی ک یادگرفتی توش طبقه بندی شده و یه کتابدار داره که تو بهش میگی به کدوم کتاب نیاز داری و اون برات کتاب رو میاره
حالا تو فکر کن یه کتابو میگی بیاره تا میره اون کتابو بیاره نظرت عوض میشه میگی نه یه کتاب دیگه و باز یه کتاب دیگه و...
خب اینجا کتابدار بنده خدا هم گیج میشه دیگه نمیدونه کدومو بیاره یا نصفه میاره یا هیچی به هیچی
حالا تو شب کنکور هی به ذهنت فشار میاری یه فرمول فیزیک یادت بیاره این وسط یاد نکته شیمی میفتی که یادت رفته خب مغزت هنگ میکنه دیگه و باعث استرس میشه و تو فکر میکنی همه چیو فراموش کردی ولی درواقع اینطور نیست همه چی تو ذهنت طبقه بندی شده است
برای کاهش این اتفاق اگر کاغذی که نکته ای داره چسبوندی به در و دیوار اتاقت، رو جمع کن
نگران هیچی نباش
روز قبل کنکور از خونه برو بیرون، پیاده روی، پیک نیک یا هر چیزی که حواستو پرت کنه از کنکور
تو طبیعت باش و حواس خودتو پرت کن از کنکور ترجیحا ورزش کن
مطلقا با کسایی که درباره کنکور صحبت میکنن چ مثبت چ منفی کات کن اون یه شب رو
فقط کافیه خودتو باور داشته باشی تو میتونی به چیزی که میخوای برسی
پس برا چی بیای با استرس آینده رو از خودت بگیری؟
یه کاغذ و قلم بردار هرچی استرس و آشفتگی توی ذهنته بنویس بعدم مچاله اش کن بنداز سطل آشغال
مدیتیشن کن
قرآن بخون
با یکی از نزدیکانت که صمیمی هستی باهاش بشین از آرزوهات و ترس هات بگو و حرف بزن
آهنگ بی کلام و لایت گوش بده
به هیچ وجه خودتو مقایسه نکن با کنکوریای سال قبل فامیل یا مدرسه
هر کسی توانایی های خودشو و استعداد خودشو داره فقط کافیه بهترین خودت رو به نمایش بذاری سر جلسه کنکور
در نهایت اینکه همیشه به خدا توکل کن توکل به معنای واقعی
همه چیو بسپر به خودش
خودش همه چیو واست به بهترین شکل دیزاین میکنه -
@kosar-mottaghi
لطف داری
موفق و پر تلاش
با انرژی پرومکس برو سر جلسه -
سلام به کنکوری ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
منم کمی براتون بنویسم
امیدوارم فردا و پس فردا بتونید سرجلسه از همه توانتون استفاده کنید چه توان علمی چه توان مدیریت شرایط آزمون
یادتون باشه دانشگاه آرمان شهر نیست فقط یکی از چندین هزار مسیر ممکن هست سرجلسه فقط و فقط تمرکز کنید به حل سوال ها و به هیچ چیز دیگه ای فکر نکنیدچند تا نکته :
حتما تا شب همه وسایل لازم برای سرجلسه رو بردارین و همه رو یه جا بذارین ( چک لیستش رو براتون میذاریم )
سعی کنید عصر به بعد دیگه کتاب و جزوه و... رو کنار بذارید
اگه الان فکر می کنید هر چی خوندین یادتون رفته کاملا طبیعی هست، یادتون نرفته فقط باید سوالش رو ببینید تا یادتون بیاد همین
بچه ها خواب شبتون کامل باشه و صبحانه هم میل کنید که سرجلسه انرژی داشته باشین
قبل از شروع جلسه اگر شرایط محیطی اذیت می کرد حتما به مراقب بگینبچه ها یه کار خیلی اشتباه سرجلسه این هست که بشینید تعداد سوال هایی که جواب دادین رو بشمرین ! یا درصد بگیرین !
اصلا این کار رو نکنید! هم بهتون استرس میده و هم زمان از دست میدین ، از وقتتون استفاده کنید برای حل تست ها@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
سلام
حرف های مهم رو خانم مدیر و ناظم گفتن من جمع بندی میکنم
۱_ خبری نیست یه کنکور ساده است همین۲_ هرچی بلد بودی جواب میدی هر چی بلد نبودی بقیه هم بلد نیستن
۳_ از محیط های استرس زا دوری کنید همش کاذبه ، توصیه می کنم دیگه انجمن نیاین
۴_ ایمان داشته باشید میشه ، با هر شرایطی که هستید حتی اگر فکر می کنید کمکاری داشتید بدونید همه همین طور هستن ولی بگید میشه تا بشه ( این از همه چی مهم تره ** اعتماد به لطف خدا + خودباوری ** )
۵_هنوز هم نگرانی؟!
یا با تمامِ وجود به خدا سپردی رفیق؟۶_ سوالی صحبتی هم داشتید تگ کنید روزای آخر کنارتون هستیم
-
اینو یه جا دیدم دلم خواست شما هم بخونید -
سلاااام رفقای آلایی
خب دیگه میدونین من تو تاپیک تجربه ها خیلی چیزا رو گفتم الان فقط اومدم یکم روراست باهاتون گپ بزنم راجب آینده و جلسه کنکور
تو فیلم بارکد بهرام رادان و محسن کیایی میخواستن برن دزدی
کیایی پرسید نقشه چیه؟ رادان بهش گفت هیچی میریم تو خونه پولا رو برمیداریم میایم بیرون!
همینقدر سااااده کنکورم همینه میرید میشینید سر جلسه کنکور یه برگه میذارن جلوتون با خیال راحت دفترچه رو باز میکنین هر چی ک بلد بودین میزنین اونایی هم ک بلد نبودین فدای سرتون حتما بقیه هم نتونستن جواب بدن.. خلاصه ک پر میکنید پاسخبرگ رو و میاید بیرون
به همین راحتی
قرار نیست کسی شما رو توبیخ کنه یا بگیره بزنتتون سر جلسه که
اگر همینقدر ساده به مسئله کنکور نگاه کنید همینقدر هم ساده پیش میره و بدون استرس
باور کنید دوماه ک از کنکور بگذره و ان شاء الله وارد دانشگاه بشید همه چی یادتون میره و به این روزا و استرس خودتون میخندین حتی بیشتر ک بگذره دیگه ترازای آزمونا و کنکورتونم یادتون نمیاد
زندگی خیلی راحت تر از این حرفاست ک بخوایم سلامتی و آرامش رو از خودمون بگیریم
یه نکته ای ک بهتون بگم اینه که فکر نکنید دانشگاه خبریه!
نه هیچ خبری نیست
نهایتش چیه؟ نشده اون چیزی که میخواستین؟ فدای سرتون میشینید یه سال دیگه میخونید
فوقش یه سال دیرتر وارد این جامعه میشید اتفاق خاصی که نیفتاده
ولی خب به هر قیمتی نرید دانشگاه!
ولی اینا رو دارم میگم دیگه انقدر ریلکس نکنید ک از اون ور بوم بیفتیدا
سر جلسه کنکور نذارید هیچی حواستونو پرت کنه
بچه ها با تک تک سلول های بدنتون برید سر جلسه کنکور حتی یه سلول هم نباید جا بمونه
هی هم ب اینور اونور نگاه نکنید بیشتر استرس میگیرید اصلا مهم نیست تو پاسخبرگ بغل دستی شما چی میگذره اگه اون پاسخبرگ برای رتبه یک کنکوره رتبه دومیش شماییاینجوری فکر کنید
روز قبل کنکور هم کاملا ریلکس کنید یه موزیک لایت هم گوش بدید این خیلی تاثیر داره
قرآن بخونید که روحتون آروم تر بشه
بسم الله بگید شروع کنید به پر کردن پاسخنامه
خدا خودش هواتونو داره
مگه درس نخوندی؟ مگه تلاش نکردی؟ مگه خدا ندیده؟
حتما دیده حتما حواسش هست
خدا خیلی بزرگتر از آرزوهای ماست
اینو حس کردم که خدا یه جوری هوای ما رو داره و کارا رو برامون درست میکنه که یه درصد هم فکرشو نمیکنیم
خودش گفته و یرزقه من حیث لا یحتسب
اصن تو هر چی خوندی هرچی قبول شدی و هر کاری کردی خدا از یه جایی بهت روزی میرسونه که قابل حساب نیست
دیده چقدر تلاش کردی پس به همون اندازه هم بهت آینده میده
دوستون دارم و منتظر خبرای قشنگتون روز اعلام نتایج هستم
نمیگم دکترا مهندسا و وکیلای آینده
میگم موفق های آینده
ان شاء الله سال دیگه تو اینجا واسه بچه های ۱۴۰۱ از شب کنکور میگی
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400maryam111 دقیقا
من به جرئت میتونم بگم هیجان انگیز ترین روز عمرم روز کنکور 99 بود که به طرز عجیبی استرس نداشتم ولی خب یه هیجان شدید داشتم که با نشستن روی صندلی و یکم صحبت با اطرافیان آروم تر شدم و وقتی که سوالات پخش شد، آرامش داشتم. خیلی از بچه ها 2-3 دقیقه زودتر از موعد قانونی شروع کردن، اما من صبر کردم تا اعلام شروع کنن؛ چون واقعا عذاب وجدان میگیرم. کنکور فقط 4 ساعت هیجان انگیز بود برای من که خداروشکر نتیجه مناسبی هم گرفتم (از نظر خودم
)
-
maryam111 سلام مریم خانم من میخواستم ی کمکی ازتون بگیرم
من اصن استرس نداشتم سره امتحانامم همیشه خیلی ریلکس بودم ولی از امروز هر ساعتی ک میگذره استرسم زیاد و زیاد تر میشه هی سعی میکنم از خودم دورش کنم باز دوساعت بعد همونجوری میشه و این حالت نمیزاره ک تمرکز کنم رو مرور درسام
شما ک تجربشو داشتین پارسال چیکار میکردین دم کنکور️
@masoumeh-shokrollahi این استرس عادیه
یکم با خانواده صحبت کنید و بعد که آروم تر شدین به مرور هاتون ادامه بدین -
کنکور انتهای رویاها نیست
کنکور پایان آرزوها نیست
کنکور پایان دفترچه ی زندگی نیست
تو هنوز کارهای پیچیده تری برای انجام دادن داری کنکور اندازه ی یک نقطه در کهکشان دل توست
خودت را به یک نقطه نباز چون تو کهکشانی و پشتیبانت خداست -
@masoumeh-shokrollahi این استرس عادیه
یکم با خانواده صحبت کنید و بعد که آروم تر شدین به مرور هاتون ادامه بدینreza_12tajrobi خداروشکر استرس ازم دور شد و تونستم کنترلش کنم تشکر
-
به به میبینم که ۱۴۰۰یا هم به نقطه اخر رسیدن بالاخره
بالاخره فردا میرین تا نتیجه این مدت زحمتی که کشیدینو ببینین
اونایی که کنکورشون پنج شنبست که زود بخوابین حتما
اوناییم که جمعست فردا رو یکم نرمش سبک کنین که خسته بشین شب راحت خوابتون بگیره
از کنکورم نترسین اصلا
نه تو کنکور میخورنتون نه میکشنتون
باور کنین وسط جلسه کنکور به خودتون میاین میگین عههه کنکور کنکور که میگفتن این بود
قرارم نیست فردا معجزه ای رخ بده
خیلیاتون از وضعیت خودتون مطلعید و میدونین که چجوری خواهد بود کنکورتون
کنکورتون تموم میشه و میشه گفت حداقل یه ماه جزو بهترین برهه زندگیتون خواهد بود و ازش لذت خواهید برد
این روزاروهم خیلیا پشت سر گذاشتن و تموم کردن
پس از چیزی نترسین و با روحیه خیلی خیلی قوی برید سر جلسه
خودتونو مثل یه شیر خیلی خیلی قوی تصور کنین
موفق باشین عمیقا️
️