تحلیل ادبیات هنر
-
احمد قادری فارغ التحصیلان آلاءreplied to محمد زارع 1 on ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد زارع 1
منظورم ۸ بود -
احمد قادری فارغ التحصیلان آلاءreplied to لاله وطنی on ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لاله وطنی
دقیقا چی؟ -
احمد قادری
راستش من اصلا این سوال نخوندم
من فعلا منتظرم برسیم به سوالا قرابت -
احمد قادری فارغ التحصیلان آلاءreplied to chichak am on ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am
میرسیم یکم دیگه مونده -
۹ گزینه ۳
-
احمد قادری فارغ التحصیلان آلاءreplied to محمد زارع 1 on ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد زارع 1
من روی این نظری ندارم
سخت بود الان نمیتونم به حواب برسم -
احمد قادری منم میگم سخته ولی فقط ۳ که ایهام داره
-
احمد قادری فارغ التحصیلان آلاءreplied to محمد زارع 1 on ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط احمد قادری انجام شده
محمد زارع 1
ایهامش چیه؟ چون من حسن توش نمیبینم -
احمد قادری به نظرم عذار
-
احمد قادری فارغ التحصیلان آلاءreplied to محمد زارع 1 on ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد زارع 1
چجوری؟ به چه معنی هایی -
احمد قادری البته نگاه کن به نظرم تشبیه نداره پس گزینه۴
-
احمد قادری فارغ التحصیلان آلاءreplied to محمد زارع 1 on ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد زارع 1 تشبیه که داره
خط عذار(چهره) رو به حلقه تشبیه کرده -
احمد قادری پس همون ۳ عذار هم که به معنای چهره
-
احمد قادری فارغ التحصیلان آلاءreplied to محمد زارع 1 on ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد زارع 1
خب معنای دومش چی؟
من میگم اینو رد کنیم که کار ما نیست -
۱۰ گزینه۴
-
بچه ها این بیت هم تشبیه داره هم ایهام
ایهام: بگرفت 1) گرفتن ماه یا خسوف 2) گرفتن و اخذ کردن / تشبیه: تشبیه چهرۀ معشوق به حلقهای خوش -
احمد قادری فارغ التحصیلان آلاءreplied to محمد زارع 1 on ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد زارع 1
بله
منم توش تشبیه ندیدم -
chichak am احسنتتتتتتتت
-
احمد قادری اهل فنا مگه تشبیه نیست؟
-
Amin Rm
چجوری ؟
56/139