مشاوره و تحلیل کنکور ریاضی ۱۴۰۰
-
تحلیل فیزیک کنکور منتشر شد . . .
https://alaatv.com/c/28834 -
Yosef Khoshnood فضای آلاء این مدلی که فکر می کردی نیست، ببین درسته آلاء لازمه درآمد داشته باشه، ولی با دو دیدگاه میشه درآمد داشت
- کار می کنی که پول در بیاری
- داری کار خیری انجام میدی و برای هدفی می جنگی و کلی دشمن داری، مجبوری در کنارش کار کنی و پول در بیاری
وقتی هدف شد دومی، خیلی از معادلات و رفتارها عوض میشه. ما از دبیرایی دعوت به همکاری می کنیم که رسالت دبیر بودن دارن، با دبیرایی همکاری مون رو ادامه میدیم که مطمئن هستیم تغییر نکردن، این منافاتی با پول زیاد درآوردن دبیر نداره، ولی خیلی فرق می کنه که چطوری بخواهیم پول در بیاریم!!! دانش آموز رو نباید کسی به چشم کیسه پول ببینه، دانش آموز انسانه، شخصیت داره باید کمکش کنیم که رشد کنه. خدا رو شکر این دیدگاه در آلاء هست و ان شاء الله خواهد بود.
این خط قرمز ماست. -
Yosef Khoshnood دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۱۰ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
آقای یزدیان کاش یه تور مجازی توی آلا برگزار کنید ما بخش های مختلف رو ببینیم مطمئن هستم بقیه بچه ها هم خیلی استقبال خواهند کرد. -
Yosef Khoshnood دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۱۰ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
چقدر برام جالبه که دبیر ها باهم دوست هستن و مشورت میکنن
من قبلاً فکر میکردم اساتید رقیب هم هستن باهم سر همایش ها و غیره رقابت میکنن -
Arshia Yazdian آقای شامیزاده
-
sohrab بله حرفتون کاملا درسته
وقتی فشار روم هست یکم به هم میریزم
اگر کنکور اجازه بده باید حتما رو این کار کنم که بعدا پشیمون نشم -
Arshia Yazdian
آقای شامیزاده -
ابوالفضل ریسیreplied to Arshia Yazdian on ۱۰ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian آقا سهراب
-
Arshia Yazdian آقای شامیزاده؟
-
به نظرتون کی داره با دقت به این سوالا از دور نگاه میکنه؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@ریاضیا
@تجربیا -
ابوالفضل ریسی
ابوالفضل جان خدا رو شکر الان راضی هستی و آرامش داری، اما خیلی به رفیقهات سخت نگیر مگرنه سر کوچک ترین مسائلی بهم میریزی
سعی کن گنده دل باشی، اون وقت آرامش خیلی زیادی رو با تمام وجود حس می کنی -
تحلیل فیزیک کی میاد؟
-
دوستان تحلیل شیمی ریاضی 1400 هم با استاد پویان نظر آپلود کردن
https://alaatv.com/c/28827
-
sohrab نمیشه استاد با من بیان سر کنکور
امسال بعد از راه ابریشمی شدن این بهترین اتفاق کنکوریم بود -
-
Arshia Yazdian
کاش اون تابلویی پشت سرشون بیشتر معلوم بود
پست 23 از 48