Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. سوال درباره ی غشای پایه و بافت پوششی
تست از پتانسیل عمل و آرامش
ع
Topic thumbnail image
زیست شناسی
زیست شناسی جزوه
0
تورو هدا میشه جزوه دوازدهم دست‌نویس جلال‌موقاری و بفرستید برام توروخدامتن پررنگ تورو خدااا خاهش میکنم واقعا نیازمه❤️❤️❤️💔💔💔، دوازدهم تجربی.
زیست شناسی
تست سنگین ژنتیک قلمچی
Amir ali NikfardA
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار اول فصل اول زیست۲ ناقلین عصبی
B
سلام به همگی یه سوال برام پیش اومد ما میگیم که یه سری آنزیم ها باعث تخریب ناقلین عصبی باقی مانده توی فضای سیناپسی میشن سوالی که دارم اینه اونا آنزیم های مترشحه توسط چه چیزی هستن؟
زیست شناسی
عدم یا توانایی تقسیم گویچه های سفید
عطیه 1ع
سلام ایا گویچه های سفید تقسیم میشوند؟مثلا بازوفیل یا ائوزینوفیل یا نوتروفیل لنفوسیت BوT رو میدونم تقسیم میشن مونوسیت ک تراگذری میکنه و ب یاخته های دندریتی یا ماکروفاژ تبدیل میشه یعنی تمایز پیدا میکنه درسته؟
زیست شناسی
عدم یا وجود رناتن در هسته
عطیه 1ع
سلام طبق متن کتاب زیست ۳ رناتن ها در هسته یوکاریوت ها وجود ندارد اما من ی جایی خوندم ک در هسته رناتن فعال وجود ندارد من استدلالم اینه ک رناتن در هسته وجود داره ولی فعال نیس ک بخواد در پروتئین سازی شرکت کنه اما از طرفی تو ی بخش دیگ کتاب میگه ب طور کلی پروتئین سازی در بخشی از یاخته ک رناتن ها حضور داشته باشند می تونه انجام بشه(البته گفته میتونه ن قطعا) ب نظر شما بالاخره در هسته رناتن وجود داره یا نه؟
زیست شناسی
بکرزایی مار
M
Topic thumbnail image
زیست شناسی
مگه از همه ضخامتش کمتر نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
غشای باکتریه استرپتوکوکوس نومونیا
I
Topic thumbnail image
زیست شناسی
مجدد همانندسازی باکتری
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
همانندسازی باکتری
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
یاخته‌های پوششی زبان
A
سلام خسته نباشید ایا توسط یاخته‌های پوششی زبان موسین ترشح میشود یا کلاً چیزی توسط یاخته های پوششی زبان ترشح میشود؟
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم😶😁 بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک🙂 امیدوارم موثر باشه این تاپیک🙂🌹 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
هر کی یه گزاره😁😁
Matin Mousavi 1M
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون🙏🙏. گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست @تجربی @تجربیا
زیست شناسی
دریافت ماده ی وراثتی از محیط خارجی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
سطح داخلی و خارجی دیواره ی لوله های اسپرم ساز
آ
سطح داخلی و خارجی دیواره ی لوله های اسپرم ساز را چه بافتی تشکیل میدهد؟
زیست شناسی
سلام ببخشید برای زیست دهم ویدیو های تورق باز نمیشن
D
و جزوه ها هم یسری هاشون باز نمیشن
زیست شناسی
زیست نشرالگو یا خیلی سبز؟🧐
Z
من منبع اول پینوکیو خیلی سبز میزنم (میانیگین۶۰٪درست میزنم)منبع دوم آی‌کیو(میانگین ۴۰٪درست میزنم)جمع‌بندی هم موج آزمون حالا میگم نشرالگو برای منبع اول بهتره یا خیلی سبز؟برای زیست ۸۰٪ کنکور تلاش میکنم
زیست شناسی
کتاب تست پینوکیو زیست
Z
سلام زیست پینوکیو نسبت به چاپ1402 تغییرات زیادی داشته؟یعنی عوضش کنم یا نه از همین برای کنکور 1405 میتونم استفاده کنم و یه سوال دیگه هم دارم به نظرتون بهترین منبع زیست جامع از نشر خیلی سبز کدومه برای درصد 80کنکور؟
زیست شناسی

سوال درباره ی غشای پایه و بافت پوششی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
39 دیدگاه‌ها 11 کاربران 10.2k بازدیدها 1 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • J آفلاین
    J آفلاین
    jahan6527gmail.com
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده

ایا غشای پایه جز بافت پوششی هست؟
    خیلی سبز:اره هست
    کتاب درسی:بخشی است در زیر بافت پوششی که...(یعنی جز ان نیست درواقع)
    بقیه:غشای پایه بافت نیست بلکه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • S آفلاین
      S آفلاین
      Sahand.zerogmail.com
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

بافت پوششی توسط غشای پایه از بافت زیرین خود جدا میشود. غشای پایه علاوه بر حفاظت از بافت پوششی مسئول - کنترل جهتگیری سلول ها - ارتباط سلول ها با سایر بافت ها و ترمیم بافت پوششی میباشد اما جزیی از بافت پوششی نیست

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Z آفلاین
        Z آفلاین
        zohre_silvergirlyahoo.com

سدیم نقش ساختاری دارد ؟
        ساقه زنبق فتوسنتز می کند یا نه ؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • DrfariborzD آفلاین
          DrfariborzD آفلاین
          Drfariborz
          فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاء

ابهام:در مورد فصل 1 زيست چهارم در مبحث تنظيم بيان يوكاريوتي بين متن كتاب با شكل ان اختلاف وجود دارد.حالا سوال اينكه rna پلي مراز قبل از تشكيل حلقه به راه انداز متصل مي شود(متن كتاب) يا بعد از تشكيل حلقه (شكل كتاب)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اهرمی قوی و تکیه گاهی محکم به من بدهید تا با یک دست کره زمین را از جا بلند کنم«ارشمیدس»
          بزرگترین اهرم دردی است که از درون سرچشمه گیرد نه از بیرون. و بزرگترین درد زندگی نکردن مطابق معیارهای شخصی است. انتونی رابینز

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • H آفلاین
            H آفلاین
            hsnsh73gmail.com

[quote=farifari;16535]ابهام:در مورد فصل 1 زيست چهارم در مبحث تنظيم بيان يوكاريوتي بين متن كتاب با شكل ان اختلاف وجود دارد.حالا سوال اينكه rna پلي مراز قبل از تشكيل حلقه به راه انداز متصل مي شود(متن كتاب) يا بعد از تشكيل حلقه (شكل كتاب)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote]ببین این نکات رو یاد بگیر:0.هر ژنی در یوکاریوت ها توالی افزاینده ندارد، بنابراین در شروع رونویسی ازژن های یوکاریوتی ، الزاما نباید انتظار تشکیل حلقه در dna داشت1.قطعا قبل از اتصال rnaپلمیراز به راه انداز،گروهی از عوامل رونویسی زودتر به راه انداز متصل می شوند.سپس آنزیم rna پلی مزار به این مجموعه پروتئینی متصل شده و در نهایت راه انداز شناسایی می شود2.اتصال فعال کننده به توالی افزاینده می تواد قبل،حین یا حتی بعد از فرآیند های نام برده شده باشد اما تشکیل حلقه در dna و قرار گرفتن افزاینده در کنار راه انداز بعد از اتصال rna پلی مراز به عوامل رونویسی صورت میگیرد

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • DrfariborzD آفلاین
              DrfariborzD آفلاین
              Drfariborz

ممنون از راهنمايي خوبتان.پيش دانشگاهي هستيد يا فارغ التحصيل؟اوضاع درس خواندن خوب پيش مي رود؟

اهرمی قوی و تکیه گاهی محکم به من بدهید تا با یک دست کره زمین را از جا بلند کنم«ارشمیدس»
              بزرگترین اهرم دردی است که از درون سرچشمه گیرد نه از بیرون. و بزرگترین درد زندگی نکردن مطابق معیارهای شخصی است. انتونی رابینز

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • H آفلاین
                H آفلاین
                hsnsh73gmail.com

[QUOTE=farifari;16540]ممنون از راهنمايي خوبتان.پيش دانشگاهي هستيد يا فارغ التحصيل؟اوضاع درس خواندن خوب پيش مي رود؟[/QUOTE]خواهش میکنمفارغ التحصیلاوضاع درس خوندن خیلی خوب پیش میرهبهتر ه م شده از وقتی که با آلاء همهنگ شدمالبته اگه [MENTION=5]sohrab[/MENTION] یکمی از این بی توجهیش به فیلم و جزوات کم کنه ، درس خوندن خیلی خیلی بهتر هم میشه با اساتید آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • DrfariborzD آفلاین
                  DrfariborzD آفلاین
                  Drfariborz

يه راهنمايي ديگه ميخواستم.من در مورد تستاي محاسباتي رمزها و ميوز و اينجور چيزا خيلي نگران هستم توي بانك تست ها سوالاي سختي اورده شده.در مورد اين مدل سوالات بايد چيكار كنم؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • DrfariborzD آفلاین
                    DrfariborzD آفلاین
                    Drfariborz

ديدم جواب سوالمو ندادن گفتم خودم جواب خودمو بدم تو ذوقم نخوره.ببين اقا فريبرز خيلي خودتو در گير محاسبات در زيست نكن وارد اين بازي هاي پيچيده كمك درسي ها نشو وارد اين بازارگرمي ها نشو به درساي ديگه هم برس كلي درس هس كه بايد بخوني

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • M آفلاین
                      M آفلاین
                      mehreganpadyahoo.com

منم سوال دارملیپید ها از درشت مولکولها هستند?کتاب : pr کربوهیدرات وDNA درشت مولکول است گاج نقره ای: لیپید از درشت مولکولها نیستحالا جزوه ی اقای امینی راد :pr کربوهیدرات وDNA و لیپید درشت مولکول اند تو فیلم شونم گفتن سر کلاس لیپید درشت مولکول است اما پلی مر نیست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • DrfariborzD آفلاین
                        DrfariborzD آفلاین
                        Drfariborz

بچه هاي تجربي من سوالات كنكور نمودار هورمون هاي زنانه رو داشتم بررسي مي كردم ديدم خيلي بيان هاي متفاوتي از اين نمودار ميتوان استخراج كرد.لطفا اگه جمله و گزاره خاصي در جزوه هاتون دبيراتون گفتن اينجا به اشتراك بذاريد.[IMG]http://sanatisharif.ir/SanatiSharif-forum-ala/attachment.php?attachmentid=947&stc=1[/IMG]

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • DrfariborzD آفلاین
                          DrfariborzD آفلاین
                          Drfariborz

[QUOTE=farifari;16584]بچه هاي تجربي من سوالات كنكور نمودار هورمون هاي زنانه رو داشتم بررسي مي كردم ديدم خيلي بيان هاي متفاوتي از اين نمودار ميتوان استخراج كرد.لطفا اگه جمله و گزاره خاصي در جزوه هاتون دبيراتون گفتن اينجا به اشتراك بذاريد.[IMG]http://sanatisharif.ir/SanatiSharif-forum-ala/attachment.php?attachmentid=947&stc=1[/IMG][/QUOTE[COLOR=#0000cd]باز هم براي اينكه تو ذوقم نخوره كه سوالمو هيچكي نيس جواب بده خودم دس به كار ميشم .[/COLOR][COLOR=#008000][SIZE=3]ببين اقا فريبرز طراحان زيست كنكور هر سال پيش خودشون ميگن بايد چن تا تست تاليف كنيم كه هيچكي نتونه جوابش بده و يكي از جاهايي كه جون ميده واسه ابهام زايي تستي همين نموداره هورمونه.از طرفي اين نمودار يه سري نكاتش توي متن درس كتاب هم هست و بيشمار نكته ديگه هم داره كه فقط از توي خودش ميشه در اورد و اصلا ربطي به متن درس نداره بنابراين بايد كل نمودار رو توي ذهنت بي كم و كاست بتوني مجسم كني :افت و خيزها و تلاقي نمودارها و زمان تقريبي هر كدوم رو به ذهنت بسپار.مثلا يه دفعه طراح جمله سازي ميكنه كه:چند جمله جاي خالي را به درستي تكميل ميكند: در مدت يك چرخه جنسي زنانه همزمان با كاهش هورمون محرك فوليكولي مي تواند..............1-هورمون استتروژن در حال كاهش باشد 2-هورمون استروژن در حال افزايش باشد 3-هورمون پروژسترون تقريبا ثابت باشد 4-هورمون پروژسترون نسبت به قبل افزايش اندك يافته باشد. [/SIZE][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#ff0000]د[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=#ff0000]يدي يه دفعه سنكوب ميكني كه اي خدا اين همه ريزه كاري نمودار رو يادم نيست كه و تست پر كلاغ پر ميشي.به همين سادگي[/COLOR][/SIZE]

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • بهارهب آفلاین
                            بهارهب آفلاین
                            بهاره

[quote=farifari;16584]بچه هاي تجربي من سوالات كنكور نمودار هورمون هاي زنانه رو داشتم بررسي مي كردم ديدم خيلي بيان هاي متفاوتي از اين نمودار ميتوان استخراج كرد.لطفا اگه جمله و گزاره خاصي در جزوه هاتون دبيراتون گفتن اينجا به اشتراك بذاريد.[IMG]http://sanatisharif.ir/sanatisharif-forum-ala/attachment.php?attachmentid=947&stc=1[/IMG][/quote]سلام ...خب من دیدم اینا به ذهنم رسید امیدوارم واست جدید باشن:
                            1)غلظت lh وfsh همیشه از استروژن و پروژسترون بیشتره ..باتوجه به اینکه نمودارشون توی کل دوره بالای نمودار lh وfshقرار گرفته
                            2)تو روز 13 ام بیشترین اختلاف بین ترشح استروژن و پروژسترون وجود داره و همینطور بیشترین اختلاف بین lh , fshهست (حالا شایدم درستش روز 12 باشه ..تقریبی گفتم آخه نمودار همه روزارو مشخص نکرده)
                            3)ترشح lhهمواره از fshبیشتره (نمودار lh توی کل دوره بالای نمودار fsh قرار گرفته)
                            4)از روز 14 به بعد که جسم زرد تشکیل میشه ،اندازه جسم زرد اول بزرگ میشه بعدشکوچیک میشه ...(عجب نکته مهمی:)
                            5)تخمک همیشه چسبیده به دیواره فولیکول هست (وسط مسط نمیره همون چسبیده به دیواره)

[url=http://bioogy.blog.ir/post/14/نکات-چرخه-جنسی-زنان]نکات چرخه جنسی زنان :: زیست شناسی کنکور[/url]

Nothing really matters :)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • K آفلاین
                              K آفلاین
                              kazem5153gmail.com

سلام...من یک سوال از فصل دوم زیست سال دوم دارم ممنون میشم اگه دوستان لطف کنن و پاسخ سوالمو بدن....غشای لیزوزوم چگونه از گزند آنزیم های لیزوزومی که در خودش جای داده در امان میمونه؟؟این آنزیم ها چرا به غشای لیزوزوم آسیب نمیزنن؟؟
                              تشکر از توجهتان

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • F آفلاین
                                F آفلاین
                                fd187eagmail.com

سلام
                                می دونم سوال مسخره ایه ولی سواله دیگه پیش میاد.
                                تو کتاب زیست2 نوشته که دفاع غیراختصاصی در برابر اغلب میکروب ها یکسان عمل می کنه.
                                چرا اغلب؟ مگه غیراختصاصی نیست؟
                                می شه یه مثال بزنید لطفا؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • DrfariborzD آفلاین
                                  DrfariborzD آفلاین
                                  Drfariborz

[QUOTE=kazem;16692]سلام...من یک سوال از فصل دوم زیست سال دوم دارم ممنون میشم اگه دوستان لطف کنن و پاسخ سوالمو بدن....غشای لیزوزوم چگونه از گزند آنزیم های لیزوزومی که در خودش جای داده در امان میمونه؟؟این آنزیم ها چرا به غشای لیزوزوم آسیب نمیزنن؟؟
                                  تشکر از توجهتان[/QUOTE]/5[COLOR=#008000][SIZE=3][FONT=palatino linotype]كاظم جان من توي وب سرچ كردم اينجور متوجه شدم كه براي فعاليت آنزيم هاي درون ليزوزوم pH خاصي نياز است(پي اچ 4/5-5) كه اين مطلب pH رو توي فصل 1 زيست دوم خونديم.از طرفي در غشاي ليزوزوم تعدادي پمپ (پروتئين هايي كه نقش تلمبه كردن يون ها رو دارند) وجود داره كه يونهاي H+ رو از بيرون وارد ليزوزوم ميكنن تا PH داخل ليزوزوم كاهش پيدا كنه و به اون بازه گفته شده برسه تا آنزيم ها فعال بشن ولي عمل اين پمپ ها به گونه اي هست كه مقدار H+ در اطراف غشا خيلي خيلي زياد ميشه و در نتيجه PH اطراف غشا خيلي خيلي پايين مياد به طوري كه انزيم ها تو اين درجه پايين PH ديگه نمتونن فعاليت كنن و غشا محفوظ مي مونه از تجزيه شدن.يعني عمل اون پمپ ها طوري هست كه PH اطراف غشا رو پايين تر از بازه گفته شده مياره و در نتيجه انزيم ها در اطراف غشا نمتونن فعال باشن و بزنن غشا رو خراب كنن.ارتباط PH با ميزان يون هيدروژن را هم در شيمي پيش و هم چنين فصل 7 زيست دوم(كليه) خوانده ايم.

[/FONT][/SIZE][/COLOR]

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • K آفلاین
                                    K آفلاین
                                    kazem5153gmail.com

خیلی ممنونم از پاسخ کاملتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • K آفلاین
                                      K آفلاین
                                      kazem5153gmail.com

[QUOTE=fatemeh77;16695]سلام
                                      می دونم سوال مسخره ایه ولی سواله دیگه پیش میاد.
                                      تو کتاب زیست2 نوشته که دفاع غیراختصاصی در برابر اغلب میکروب ها یکسان عمل می کنه.
                                      چرا اغلب؟ مگه غیراختصاصی نیست؟
                                      می شه یه مثال بزنید لطفا؟[/QUOTE]سلام ...باتوجه به اینکه همه میکروب ها بیماری زا نیستند میتونیم این قید اغلب رو توجیه کنیم برای مثال میکروب هایی که توی روده زندگی میکنن و برای بدن ما مفید هستن رو در نظر بگیرید،دفاع غیر اختصاصی به این میکروب ها آسیبی وارد نمیکنه به همین دلیل گفته شده که در برابر "اغلب "میکروبها...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • F آفلاین
                                        F آفلاین
                                        fd187eagmail.com

[QUOTE=kazem;16712]سلام ...باتوجه به اینکه همه میکروب ها بیماری زا نیستند میتونیم این قید اغلب رو توجیه کنیم برای مثال میکروب هایی که توی روده زندگی میکنن و برای بدن ما مفید هستن رو در نظر بگیرید،دفاع غیر اختصاصی به این میکروب ها آسیبی وارد نمیکنه به همین دلیل گفته شده که در برابر "اغلب "میکروبها...[/QUOTE]

آفرین, اینم فکریه...
                                        من فکر کردم منظورش اغلب میکروب های بیماری زاست...
                                        پس این یعنی اغلب میکروب ها, بیماری زا هستند؟
                                        خیلی خیلی ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • K آفلاین
                                          K آفلاین
                                          kazem5153gmail.com

[QUOTE=fatemeh77;16713]آفرین, اینم فکریه...
                                          من فکر کردم منظورش اغلب میکروب های بیماری زاست...
                                          پس این یعنی اغلب میکروب ها, بیماری زا هستند؟
                                          خیلی خیلی ممنون[/QUOTE]خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه