امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
با راه ابریشم اختصاصیا چطور بودن؟
-
دوستان ۱۴٠۱کنکور فقط آموزش نیست
بدونید این دو سال که کنکور برگزار شد مشخص شد طراح فقط علم طرف براش مهم نیست
شماها باید از یه مشاور قوی کمک بگیرید برای اینکه راه موفقیت رو بهتون نشون بده
بدونید توی سال کنکور چیکار باید بکنید
من اگر فرصت کنم حتما تجربه ای که توی سال کنکور داشتم میگم بهتون
من اگه جای شما بودم ریز به ریز کنکور امسال رو بررسی می کردم ببینم هدف طراح چی بوده
طراح چه انتظاری از یه دانش اموز داره
امسال طراح مشخص کرد اگه میخوای پزشک بشی باید بدونی که چطور بایه ریاضی سخت کنار بیای
درگیر حواشی اینکه فلانی خوبی فلانی بد نشید -
حتما آزمون آزمایشی شرکت کنید
فقط روی یک درس سرمایه گذاری نکنید
من چند هفته آخر حتی تایم شیمی رو صفر کرده بودم ولی ریاضی هر روز نصف تایم درس خوندنم بود.
از این ناراحتم که ریاضی که اینقدر وقت گذاشتم رو حدود ۵ تا تست مطمئن زدم. از بس سخت بود و منم شوکه شده بودم.
اینقدری که شاید ۹۰ دقیقه کنکورم رو صرف ریاضی فقط برای زدن تعداد انگشت شماری تست کردم.
تمرکزم برای فیزیک به هم ریخت و شیمی هم تایم نداشتم.
این بود خلاصه داستان غم انگیز ما -
و اینکه یه پیشنهاد دیگه
تست زیاد خودتون بزنید نه اینکه مثل من فقط فیلم درسنامه و تست دیدن!!
در کنار تست زدن زمانش رو هم مدیریت و به حداقل برسونید -
Nazanin Nobakht
عمومیارو که واقعا لازم نیست بنظرم
زیست هم سوالای ستاره داری که غلط زدیم به نظرم لازمه
ول من خودم اگه وقت یاری بکنه توی سال ، بعد حل خودم حتما حل دبیر رو میبینم درس ریاضی که قطعا چون توش ضعیفم به همراه شیمی و فیزیک
شاید به نکته توپی توی حل اون تست بگن که ما با ندیدن از دستش بدیم
ولی برای صرفه جویی زمان میشه سرعت رو روی 2x بذاریم برای تستایی که خودمون درست حلشون کردیم -
Mohsen Movahedi قبول دارم.. منم زیادی خودمو به فیلم وابسته کرده بودم
-
سالار باقری ببین گلم ، من ۱۴۰۰ بودم ، الایی بودم و هستم پیش ثپت نامم کردم همون اول کار برای راه ابریشم، پولم کامل دادم بدون اون تخفیف پرچم هفتاد درصدی . همه اینا رو گفتم بدونی من کیم حق انتقاد دارم و منصفانه هم دارم خاطره ام رو میگم : ۱)ببین نتیجه رو همین اول میگم ک خودت بشین و بخون و تست بزن همین یعنی تست بزن مفهومی یاد بگیر بدون وسواس تست بزن بهترین عمل همینه
۲) من ب شخصه پیشنهاد نمیکنم راه ابریشم الان دارن ضبط جدید میکنن و همچنین راه ابریشیم عمومی داره ضبط میشه اینو بدون ک قطعا تاخیر توی ضبط ها پیش میاد
من ریاضی بودم بشخصه پدر ما در اومد قرار بود راه ابریشیم مانع استرس ما بشه بدتر موجبش شد ، ما چون ریاضی بودیم ب نسبت تجربی ها اولیت کمتری داشتیم ، قشنگ یادمه خب فرسنگ ها بر اساس گزینه دو بود. قشنگ یادمه قرار این بود هفته ی اول درسنامه باشه هفته ی دوم تست اموزش هفته سوم و اخر ازمون ، نتیجیش چی شد؟؟ فرسنگ ریاضیات ما ک ب انصاف زیاده و هشت تا درسه تا هفته ی سوم فقط درسنامه بود صد تا ویدیو خب ببخشید من اگ بخوام صد تا ویدیو ببینم وقتمو بزارم خودم بخونم قطعا هم راحت ترم هم سریعترم هم مشکل نت و اینا ندارم
خلاصه ی کلام : با توجه ب اینکه سازمان سنجش قلدره و هر نوع سوالی کخواست میده تپی کنکور مثه ریاضیاتی ک برا ما شد ریسک نکن ک اصن ب خوای ب معلمی تکیه کنی خودت بخون و تست بزن از همه مهمتر حرکت تو عه ، تست تست تست
یاعلی -
sadegh.gh32 به به... بالاخره یکی حرف دل مارو زد... دوستان 1400 یادشون رفته چقدر از وقت درس خوندن ما سر ضبط گرفته شد و یکباره یک انبار فیلم دادن بهمون... کلا برنامش خوب نبود... همه چی بهم ریخته میدادن... اصلا بودجه ها نمیپرسیدم... باز الان یک عده میان میگن تو از موسسات اومدی... دوستان من نظرمو میگم.... چون واقعا اذیت شدیم... همونطور که این دوست عزیز تر از جانمان گفتن... واقعا ریاضیات ابریشم سنگینه... و اگرم میخواین بخونید باید فقط تست بزنید خودتون... و حداقل منبعی انتخاب کنید که حجمش کمتر باشه واسه درس دادن کاملش و بعدش فقط تست بزنید.... چون ریاضیات درسی نیست که خودتون رو به فیلم وابسته کنید
-
Amin Hosseinzadeh آخه بعضیا روش آموزششون خود آموز نیست یعنی بره یه طرف و با درسنامه و کتاب یاد بگیره این دسته از دانش آموزا چیکار کنن؟
-
sadegh.gh32 آخه نمیشه میدونی چرا چون کسایی که درسنامه رو میخونن از قبل آموزش معلمشونو دیدن خوب الان کسایی که معلم ندارن یا معلمشون خوب نیست مجبورا که به اساتید آلا نگا کنن
اون کسی که درسنامه رو میخونه خود به خود هیچوقت یادنمیگیره یا عمیق یاد نمیگیره اونوقت میگفتن معلما برن خونه و فقط درسنامه کار آدمو راه میندازه..
-
ما آخر نفهمیدم راه ابریشم پک کلی تجربی خوبه یا نه؟
-
sohil derakhshani ببینید اگر مثلا طرف دوازدهمه و فرض کنید اصلا سه تا پایه حسابانش ضعیفه خب صفر تا صد کنکور اقای ثابتی هست کلش روی همن فک کنم ب ۱۵۰ تا نرسه قشنگ مبحثی خوب هم نهایی طور و هم مفهومی درس دادن ، شما بشین ی کتاب کمک درسی ک باهاش ارتباط برقرار میکنی بخر درسنامه رو بخون اگ متوجه نشدی یا فک کردی نکته ی اضافی الکی داره بشین صفرتاصد اقای ثابتی رو ببین ،، ببینید تمام بحث من اینه راه ابریشم دروس اختصاصی وقت زیادی برای تماشا میطلبه بجاش از صفرتاصد ها در مواقع لزوم نه همیشه استفاده کنید این تجربه ی من بود گفتم ب اشتراک بزارم نه غرضی دارم نه تهاجمی نه تخریبی
-
sadegh.gh32 آخه مشخص نیست که دروس عمومی حذف بشه یا نشه و دوباره کتاب عمومی بگیریم یا نگیریم
-
sohil derakhshani اقا شما توی دو تا تایپیک اصن با من داری بحث میکنی ک خود اموزی بَدهبعد چطو یهو رسیدیم ب دروس عمومی؟؟؟
-
sadegh.gh32 خوب شما میگی کتاب بخر اول خودت بخون هر وقت متوجه نشدی برو فیلم آموزشی
-
amir azar
طبق چیزی ک تا به الان متوجه شدم
به طور کلی از کیفیت تدریس راضی بودن(مخصوصا شیمی)
ولی بچه ها از ریاضیش زیاد راضی نبودن(البته اینم بگم که بیشتر دانش آموزا . چ اونایی که با آلا پیش رفتن و چ با اساتید دیگه مثل آریان حیدری.بازم گلایه داشتن چون واقعا سطح سوالا بالا بود. حتی یکیش سوال دکتری بود)
از بی برنامگی هایی ک پیش اومد هم ناراضی بودن(البته آقا سهراب گفتن که امسال خیلی از نواقصمون رو برطرف کردیم ( و اینم گفتن ک همه راه ابریشم رو از اول ضبط نمیکنن کنن که زیاد با مشکل تاخیر در اومدن فیلم ها مواجه بشن))
امسال هم برنامه و هم مشاور هست که خیلی کمک کنندست -
sohil derakhshani خب ایشون برای ۱۴۰۱ پرسیدن ، حذف دروس عمومی رو گفتن شاید برای ۱۴۰۲.
-
sohil derakhshani بعدشم شما برای دروس عمومی فیلم میبنی مگ؟ اصن عمومی همش مفهوم و حفظ و مهارته
-
این پست پاک شده!
-
نظر من که سال پیش کامل با الا بودم اینه که شیمی و فیزیک اقای طلوعی بگیرین ولی ریاضی دست نگه دارین
ریاضی هنوز کتاب مناسبی هم نیست شما میخواین استاد با اون همه تست تکراری رو انتخاب کنید