امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
با راه ابریشم اختصاصیا چطور بودن؟
-
من واقعا از همه ابریشمی ها سئوال دارم آیا مثل من از ریاضیات کنکور ناراضی و ناراحتن؟!
یا مشکل از منه
اخه اصلا یه وضعی بود
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سالار باقری دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to Mohsen Movahedi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohsen Movahedi یه جمله به ما بگید که برای امسال چیکار کنیم چکیده ای از تجربیاتتون رو
-
بچه های کنکوری 1400 ممنونیم که راهنمایی میکنید با این شرایط که هنوز سختی آزمون تو بدنتون مونده ولی در آخر یه جمله چکیده از تجربیاتتون رو که خیلی سختی کشیدید تا فهمیدید رو بهمون بگید سپاسگزاریم
-
سالار باقری استاد طلوعی
-
سالار باقری
متکی به خود و تست زیاد و ناامید نشدن و دور کردن افکار منفیفقط به فیلم وابسته نشید که کنکور رو باختین
فیلم میبینی سه یا 4برابرش تست بزن رفیق و حتما نکتع برداری مروری داشته باش که به مشکل نخوری
-
Mobin Saadat با تدریس استاد طلوعی سوالای دیروز کنکور چطور بودن؟
-
سالار باقری خوب بودن ولی چون من تو ریاضی یکم تمرکز از دست دادم شاید نتونستم یکمبیشتر بزنم ولی در کل راضی بودم و همینجا بهشون میگم بهترین فیزیک
حرفه این خیلی در تدریس
-
سالار باقری به نظرم اگه تست میزنی فقط با ابریشم نزن بالاخره باید فیلمارو ببینی همش رو حتی اگه درست باشه چون ممکنه استاد یه نکته خاصی رو بگه
و الا میگه که نه شما نباید همه رو بینین براش یه راه اساسی نذاشتن وفقط دارن یه جوری میپیچونن تو این موضوع
حتما برای 8تا درس هر کدوم یه کتاب جامع که 3سال رو داره بگیر براش اگه وسع مالی داری و من برا بعضیا نگرفتم و اشتباع کردم
-
Mobin Saadat ببخشید یه سوال با سختی که شما گفتین و اینکه اصلا به کارتون نیومده ریاضی ابریشم ما دچار تردید شدیم شاید سوالای کنکور خوب نبوده و همه هم میگن ولی با تدریس اقای ثابتی توی آزمون های آزمایشی چیکار میکردین فکر کنم با سوالات آزمون های آزمایشی بهتر میشه تصمیم گرفت
-
سالار باقری ببین قطعا سال دیگه ازمون ها هم فرق میکنه تو ریاضی و دچار مشکل میشی ولی من تو ریاضی امسال فقط از گسسته اقای ثابتی استفاده کردم
و راضی بودم
وهندسه و حسابان یه دبیر دیگه از بیرون مجموعه بود که بازم اون روشاش جواب نداد زیاد
درکل ریاضی سال بعد هنوز هیچ پکیج و کتاب مناسبی نیست در کشور و باید منتظر موند تا کتابای جدید بیاد وبتونی انتخاب کنی و اقای ار.حی. هم معلوم نیست میخواد چجوری امسال درس بده تو حسابان
-
Mohsen Movahedi
حتی کسایی ک با آریان حیدری پیش رفتن هم ناراضین
کلا امسال ریاضیش برای خیلیا سخت بود(حالا با هر استادی) -
ریاضی امسال متاسفانه واقعا
فاجعه
بزرگی بود و بی رحمانه ترین مدلی که میشد سوال داد رو امسالطراحان #عقده_ای
سوال دادن
بچه هایی که روی ریاضی سرمایه گذاری کرده بودن، واقعا ضربه شدیدی خوردن
علاوه بر این ملت این همه وقت گذاشته، درس خونده، تست زده، کلاس رفته، هزینه کرده....
در درس ریاضی امسال فرقی بین کسی که زحمت کشیده بود و کسی که صفر بود و تلاشی نکرده بود، نگذاشتن با این طرز سوال دادنشون...
اصلا درست نبود که با بچه ها این کار بکنن...اونم درشرایط مجازی و کرونا
!
زحمت هزاران معلم بر باد فنا رفت و همه کاسه کوزه ها بر سر دبیران خراب شد...
امیدوارم درس عبرتی برای سازمان سنجش باشه که سال های آتی حداقل با انصاف بیشتری سوال بدن... -
@hamed-shakouri
همش به خاطر طراحا نیست به نظرم
یه بخشیش هم به نظرم به خاطر Showman های هستن که ادعای معلمی دارن
-
amirmohammad shakeri
بله خیلی موافقم! -
@hamed-shakouri بله واقعا همه از سوالا ناراضی هستن ولی بنظرتون سوالای آزمون ازمایشی که استاندارد تر بودن با تدریس های آقای ثابتی چطور بود از پس اون سوالها برمیومدید؟
-
@hamed-shakouri بله واقعا همه از سوالا ناراضی هستن ولی بنظرتون سوالای آزمون ازمایشی که استاندارد تر بودن با تدریس های آقای ثابتی چطور بود از پس اون سوالها برمیومدید؟
-
سالار باقری
من کنکوری ۴۰۱ هستم دوست عزیز -
@hamed-shakouri ببخشید اصلا حواسم نبوده
-
@hamed-shakouri بله دقیقا ولی فکر نکنم این چیز هایی که گفتین درس عبرت باشه برای طراحان کنکور.چون ما هر چقدر هم خودمون رو اذیت کنیم طراحان کنکور هر سال روی یه درسی خیلی زوم می کنن .و این زوم مثلا تو ۹۹ شیمی بود امسال ریاضی بود .مثلا بر فرض مثال ممکنه سال بعد فیزیک یا مثلا زیست به این نحو باشه
-
واقعا امسال ریاضی سخته بوده و نمیشه خیلی گیر گرفت به معلم با ید به طراح گیر گرفت ولی باید آقای ثابتی جدید ضبط کنند