راه ابریشم1401 برای کنکور همچی تمومه ؟؟؟؟1400ها بگن خواهشا
-
سلام .بچه ها خواهشا کمک کنین که آیا راه ابریشم تجربی برای کنکور ارزش خرید رو داره یا نه ؟؟ برای همه دروس به خصوص ریاضی؟
در ضمن قراره فیلم ها بر اساس کنکور 1400ضبط دوباره شه یا خیر؟؟؟ -
والا یا این وضعیتی که شنیدم توی ریاضی چه اونی که خیلی خونده بود با اونی که هیچی تقریبا یکی بود
-
سلام .بچه ها خواهشا کمک کنین که آیا راه ابریشم تجربی برای کنکور ارزش خرید رو داره یا نه ؟؟ برای همه دروس به خصوص ریاضی؟
در ضمن قراره فیلم ها بر اساس کنکور 1400ضبط دوباره شه یا خیر؟؟؟amir azar
شما چه رشته ای هستی؟؟ -
amir azar
شما چه رشته ای هستی؟؟mahan alizadeh
تجربی -
mahan alizadeh
تجربیamir azar
دروس عمومی که در خریدش شکی نیست چون دبیراش توی صفر تا صدا یا بقیه همایشا خودشون رو ثابت کردن
بچه ها راه ابریشمی پارسال از همه دروس راضی بودن و بیشتر رضایتشون توی فیزیک استاد طلوعی و شیمی بود و زیست هم براشون(نسبت به دو درس قبلی خب) خوب بود به جز ریاضی
خب اون دسته از دوستانی هم که از ریاضی ناراضی ان ما نمیتونیم به اقای ثابتی گیر بدیم چون سوالای کنکور واقعا غیر استاندارد و بد بود
و همه ی اساتید ریاضی هم با این موضوع موافق هستن و دبیرا مقصر نیستن و دلیل به پایین بودن کیفیتشون نیست
اما راجب به ضبط جدید
تنها مفاهیمی که قراره ضبط جدید بشه برای دروس عمومی و درسنامه تجربیاس و بقیه دروس متناسب با کنکور 1401 اپدیت میشن -
amir azar
دروس عمومی که در خریدش شکی نیست چون دبیراش توی صفر تا صدا یا بقیه همایشا خودشون رو ثابت کردن
بچه ها راه ابریشمی پارسال از همه دروس راضی بودن و بیشتر رضایتشون توی فیزیک استاد طلوعی و شیمی بود و زیست هم براشون(نسبت به دو درس قبلی خب) خوب بود به جز ریاضی
خب اون دسته از دوستانی هم که از ریاضی ناراضی ان ما نمیتونیم به اقای ثابتی گیر بدیم چون سوالای کنکور واقعا غیر استاندارد و بد بود
و همه ی اساتید ریاضی هم با این موضوع موافق هستن و دبیرا مقصر نیستن و دلیل به پایین بودن کیفیتشون نیست
اما راجب به ضبط جدید
تنها مفاهیمی که قراره ضبط جدید بشه برای دروس عمومی و درسنامه تجربیاس و بقیه دروس متناسب با کنکور 1401 اپدیت میشنmahan alizadeh
آها مرسی. خدا کنه ایشالله -
mahan alizadeh
آها مرسی. خدا کنه ایشالله -
amir azar داداش خودت بخون و تست بزن ، من راه ابریشم امیدم بود....بهترین راه اینه ک بفهمی خودتی و خودت همهچی ب خودت وابسته است
@sadegh-gh32
سلام
من تجربیم راه ابریشمم خریدم
الان پیشنهادت به من چیه؟خودمو درگیر فیلم نکنم یعنی چجور ببینم
اگه واست مقدوره یکم توضیح میدی:) -
@sadegh-gh32
سلام
اگه واست مقدوره یکم توضیح میدی:)Nazanin Nobakht
منظورش اینه مثل فیلم سینمایی نبینین
در کنارش خودتون هم تست بزنید و به این فکر نباشید که خب با دیدن این فیلم درس رو کامل یاد گرفتم و ولش کنید
بلکه باید چند باره حل کنید
و تست های اضافه بزنید -
Nazanin Nobakht
در کنارش خودتون هم تست بزنید و به این فکر نباشید که خب با دیدن این فیلم درس رو کامل یاد گرفتم و ولش کنید
و تست های اضافه بزنیدmahan alizadeh کلا کسایی که میگن خودتون بخونید اشتباهه شاید یه کس خود آموز نباشه
اون کسایی که درسنامه میخونن قبلش آموزش معلمشون رو دیدن و اون کسایی که معلم ندارن آلا رو میبینن
اونوقت میگفتن معلما درس ندن و با درسنامه بخونید چون تنهایی نمیتونی یاد بگیری اگه هم یاد بگیری عمیق نیست
-
دوستان تو رو خدا نظرتون در مورد پک کلی راه ابریشم تجربی بگید
بینم خوبه یا نه؟؟؟؟ -
mahan alizadeh کلا کسایی که میگن خودتون بخونید اشتباهه شاید یه کس خود آموز نباشه
اون کسایی که درسنامه میخونن قبلش آموزش معلمشون رو دیدن و اون کسایی که معلم ندارن آلا رو میبینن
اونوقت میگفتن معلما درس ندن و با درسنامه بخونید چون تنهایی نمیتونی یاد بگیری اگه هم یاد بگیری عمیق نیست
sohil derakhshani
منم حرف شمارو قبول دارم
فقط منظور حرف دوستمون رو نقل کردم -
Nazanin Nobakht
و تست های اضافه بزنیدmahan alizadeh
ممنونم -
@sadegh-gh32
سلام
اگه واست مقدوره یکم توضیح میدی:)Nazanin Nobakht ببینید من در مورد زیست قطعا نمیتونم اظهار نظری کنم ولی د مورد فیزیک و شیمی چرا ، اگر درس جدید و دوازدهم و نااشنا بود بهتره با ویدیو ی الا درسنامه رو ببیند حالا یا ممکنه از درسنامه ی راه ابریشم استفاده کنی یا ممکنه از صفر تا صد ها بهرحال با اونیک ارتباط برقرار میکنی مهم نیست همایشه راه ابریمشه صفرتا صده مهم درک و فهم و ارتباط شماست در هر فرسنگ حدود پنجاه تا ویدیو است اگر میتونی ببینی بسم الله اگ نمیتونی باس برنامه ریزی کنی ویدیو های درسنامه ی جدید رو ببین بعد بشین تست بزن برای دروس پایه هم اگر بلدید خودتون تست بزنید وقت خودتونو با تست پر کنید نه با ویدیو
-
@sadegh-gh32
سلام
اگه واست مقدوره یکم توضیح میدی:)Nazanin Nobakht سلام تجربه بیشتر کسایی که تو کنکور موفق بودن اینکه تست زیاد زدن اما به این معنا نیست که فیلم دیدن اشتباهه من خودم بشخصه تدریسارو نگاه میکنم چون بالاخره یه نکاتی هست که اگه خودمون چندین دفعه هم کتابو بخونیم ممکنه متوجهش نشیم و استاد تو تدریس بهش اشاره کنه
گوش دادن دقیق به تدریس نوشتن جزوه و نکات
حل سوالات و تست های داخل فیلم ها قبل از حل استاد و اگر موفق به حل نشدیم بعد از استاد دوباره سوال رو خودمون حل کنیم
و مرور جزوه و نکته و دیدن کلیپ جمع بندی و در کنار اینها تست زدن فراوان باعث میشه بازده بیشتری از دیدن کلیپا داشته باشیم اما اگه فقط دیدن کلیپا باشه خیلی موثر نیست -
یکی بگه بینم راه ابریشم تجربی خوووووووووووووووووووووووووووووووووبه یااااااااااااااااااااااااااا نهههههههههههههه؟
-
یکی بگه بینم راه ابریشم تجربی خوووووووووووووووووووووووووووووووووبه یااااااااااااااااااااااااااا نهههههههههههههه؟
-
amir azar مثل اینه که بگی عربی خوبه یا بد ، ی سوال نسبی میپرسید جواب قاطع میخواید مشخصه ک ب نوع درس خوندن و نوع شخصت و نوع دانش اموز و کلی چیزه دگ مرتبطه شما خودتون باید ب این برسید ک میتونید باهاش ارتباط برقرار کنید یا نه ما فقط در بهترین حالت میتونیم تجارب پیشینو نقل کنیم
-
در ضمن قراره فیلم ها بر اساس کنکور 1400ضبط دوباره شه یا خیر؟؟؟amir azar
سلام
اینسوالتون رو تو ی تاپیک دیگه جواب دادم
اینجا هم میزارمش
طبق چیزی ک تا به الان متوجه شدم
به طور از کیفیت تدریس راضی بودن(مخصوصا شیمی)
ولی بچه ها از ریاضیش زیاد راضی نبودن(البته اینم بگم که بیشتر دانش آموزا . چ اونایی که با آلا پیش رفتن و چ با اساتید دیگه مثل آریان حیدری.بازم گلایه داشتن چون واقعا سطح سوالا بالا بود. حتی یکیش سوال دکتری بود)
از بی برنامگی هایی ک پیش اومد هم ناراضی بودن(البته آقا سهراب گفتن که امسال خیلی از نواقصمون رو برطرف کردیم ( و اینم گفتن ک همه راه ابریشم رو از اول ضبط نمیکنن کنن که زیاد با مشکل تاخیر در اومدن فیلم ها مواجه بشن))
امسال هم برنامه و هم مشاور هست که خیلی کمک کنندست
به صورت کلی راضی بودن