سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
ریاضیات تجربی،ثابتی،حیدری،یا امینی راد؟!
-
Ali Alavi 3 در ریاضیات تجربی،ثابتی،حیدری،یا امینی راد؟! گفته است:
Bio
آها... که اینطور!
ایشالا که موفق باشین
ولی استاد ثابتی سوادشون بیشتره و مفاهیم ریاضی رو بیشتر بنظرم منتقل میکنن
آریان حیدری بیشتر شو من هست بنظرم تا یک معلم (بانهایت احترام البته)
من چند جلسه شونو دیدم... بیشتر گیج شدممهم اینه درصدت بالا بره با هر روشی
قرار نیست استاد دانشگاه ریاضی بشی که
ولی با هرکس راحتری پیش برو -
Bio
بله درست میفرمایید
ممنونم -
mahan alizadeh
جسارتا شما چه شهری هستید؟
چندین جا دیدم نوشته بودید قطب کنکور و بهترین دبیر و... -
Ali Alavi 3 نه خب اصلا لازم نبود اینهمه کنکورچه و تست... بیشتر مثل بمب فیلم میدادن رو سرمون هیچی با نظم برامون گیش نرفت... در صورتی که اگه توی کلاسای جامع آقای حیدری میرفتم تا آخر اسفند درس تموم میشد... این نظر منه... واسه ما گفتن با نظم فیلم میدن... ولی اصلا نظمی نبود و یکبار میدیدی یک هفته فیلم ندادن اول هفته دوم 30 40 تا فیلم میذاشتن... و باید مباحت رو به آزمون هفته سوم میرسوندیم که واقعا الکی روی خودمون فشار آوردیم... وقتی یک چیزی میگفتیم... میگفتن اصلش کنکوره و آزمونای آزمایشی مهم نیستن... در صورتی که تویی برنامه هاشون این بود که مطابق آزمون های آزمایشی باشه که حداکثر تا سه هفته مباحث جمع بشه و باز از هفته 4 مباحث جدید فرسنگ جدید شروع بشه... ولی حداقل از فرسنگ 4 به بعد هر فرسنگ حداقل یک هفته از بودجه بندی عقب میافتاد... اصلا چیزه عجیبی بود
-
Amin Hosseinzadeh
برای ما که امسال برنامه و مشاور هم هست بنظرتون تاثیر گذاره؟؟ -
Ali Alavi 3
نه اقا این چه حرفیه
من مازندران زندگی میکنم
شهر کنکور خیز و المپیادی بابل
می تونید سابقه علمی بابل رو خودتون سرچ کنید
قطعا اطلاعات کاملتری دریافت میکنید -
mahan alizadeh
به به
خوشبختم
مازندران برای ما جنوبی ها خیلی صفا داره
بله اطلاع دارم از کنکور خیزی شهرتون
نمیدونستم مازندرانی هستید
موفق باشین -
Ali Alavi 3 نگاه سال کنکور... سال استرس نیست... سال عقب افتادگی نیست... من تجربمو دارم میگم که نشد از راه ابریشم این جور که باید و شاید استفاده کنم... ما مباحث فرسنگها رو باید زود زود میدیدم که نتیجش چیزی نشد که فیلما روی سرعت 2 برابر میذاشتیم تا برسیم.... ما 6ماه مهر تا اسفند قشنگ ماه های استرس زا ما بود... عقب افتادگی... دیر دادن فیلما... نداشتن پلن خاصی.... اصلا همه چی بهم ریخت
-
Amin Hosseinzadeh
چی بگم والا
خدا رحم کنه بهمون
ان شاالله که این مسیر سخت و بی رحمانه رو درست بریم -
Amoo Sepi دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Amin Hosseinzadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh نمیدونم دوستان اجازه میدن ادمینا رو تگ کنم تا پاسخگو باشن؟!
به هر حال دمت گرم که تجربیاتت رو قبل از اینکه تاپیک منحل شه گفتی،واقعا دمتگرم -
Ali Alavi 3 نمیدونم بخدا... واسه ما که خوب نبود... ایشاله برای شما بهتر خواهد بود... سختی هاشو ما کشیدیم... واسه شما خوبه.. ولی مطمئن باش توی عمومی ها عقب افتادگی خواهند داشت
-
Amin Hosseinzadeh البت اگر منو بن نکنن
-
Ali Alavi 3
وایییییی
چقد خوبه که دوستانی از سراسر ایران داریم
جنوب نرفتم ولی از خون گرمی جنوبیا خیلی شنیدم
بعد کنکور حتما میام تا اونجا هارو کامل و خوب ببینم
اره دیگه برا همین دارن مارو میکشن مدیر ناظمامون
از 21م تیرماه کلاسا شروع میشه(بطور موازی هر سه پایه)
10 اسفند تموم میشه و از 12 اسفند تا اخر اردیبهشت فقط کلاس تست داریم و عملا درس جدیدی نمیدن و خودمون باید درسا رو دوره بکنیم و بخونیم و توی روز مدرسه 2 زنگ از 4 زنگ رو تو اون بازه زمانی کلاس نداریم و 2 زنگ باقی مونده هم فقط تسته
تقریبا میشه 10 زنگ کلاس در هفته که هر 10 زنگش تسته
لامصب انگار جنگه -
mahan alizadeh
ان شاءالله حتما بیا
آره اکثر مدرسه های خوب کشور در تابستان برا بچه ها کلاس جمع بندی 10 + 11 میذارن
برای ما هم گذاشتن که دهم و یازدهم در تابستان جمع بندی کنیم
امیدوارم موفق و سلامت باشی -
-
mahan alizadeh درباره راه ابریشم نظری ندارم چون نداشتمش