ریاضیات تجربی،ثابتی،حیدری،یا امینی راد؟!
-
Ali Alavi 3 نگاه سال کنکور... سال استرس نیست... سال عقب افتادگی نیست... من تجربمو دارم میگم که نشد از راه ابریشم این جور که باید و شاید استفاده کنم... ما مباحث فرسنگها رو باید زود زود میدیدم که نتیجش چیزی نشد که فیلما روی سرعت 2 برابر میذاشتیم تا برسیم.... ما 6ماه مهر تا اسفند قشنگ ماه های استرس زا ما بود... عقب افتادگی... دیر دادن فیلما... نداشتن پلن خاصی.... اصلا همه چی بهم ریخت
Amin Hosseinzadeh نمیدونم دوستان اجازه میدن ادمینا رو تگ کنم تا پاسخگو باشن؟!
به هر حال دمت گرم که تجربیاتت رو قبل از اینکه تاپیک منحل شه گفتی،واقعا دمتگرم -
Amin Hosseinzadeh
برای ما که امسال برنامه و مشاور هم هست بنظرتون تاثیر گذاره؟؟Ali Alavi 3 نمیدونم بخدا... واسه ما که خوب نبود... ایشاله برای شما بهتر خواهد بود... سختی هاشو ما کشیدیم... واسه شما خوبه.. ولی مطمئن باش توی عمومی ها عقب افتادگی خواهند داشت
-
Amoo Sepi آره تاپیک رو زود منحل میکنن... سوال داشتی بیا پی وی ازم بپرس
Amin Hosseinzadeh البت اگر منو بن نکنن
-
mahan alizadeh
به به
خوشبختم
مازندران برای ما جنوبی ها خیلی صفا داره
بله اطلاع دارم از کنکور خیزی شهرتون
نمیدونستم مازندرانی هستید
موفق باشینAli Alavi 3
وایییییی
چقد خوبه که دوستانی از سراسر ایران داریم
جنوب نرفتم ولی از خون گرمی جنوبیا خیلی شنیدم
بعد کنکور حتما میام تا اونجا هارو کامل و خوب ببینم
اره دیگه برا همین دارن مارو میکشن مدیر ناظمامون
از 21م تیرماه کلاسا شروع میشه(بطور موازی هر سه پایه)
10 اسفند تموم میشه و از 12 اسفند تا اخر اردیبهشت فقط کلاس تست داریم و عملا درس جدیدی نمیدن و خودمون باید درسا رو دوره بکنیم و بخونیم و توی روز مدرسه 2 زنگ از 4 زنگ رو تو اون بازه زمانی کلاس نداریم و 2 زنگ باقی مونده هم فقط تسته
تقریبا میشه 10 زنگ کلاس در هفته که هر 10 زنگش تسته
لامصب انگار جنگه -
Ali Alavi 3
وایییییی
چقد خوبه که دوستانی از سراسر ایران داریم
جنوب نرفتم ولی از خون گرمی جنوبیا خیلی شنیدم
بعد کنکور حتما میام تا اونجا هارو کامل و خوب ببینم
اره دیگه برا همین دارن مارو میکشن مدیر ناظمامون
از 21م تیرماه کلاسا شروع میشه(بطور موازی هر سه پایه)
10 اسفند تموم میشه و از 12 اسفند تا اخر اردیبهشت فقط کلاس تست داریم و عملا درس جدیدی نمیدن و خودمون باید درسا رو دوره بکنیم و بخونیم و توی روز مدرسه 2 زنگ از 4 زنگ رو تو اون بازه زمانی کلاس نداریم و 2 زنگ باقی مونده هم فقط تسته
تقریبا میشه 10 زنگ کلاس در هفته که هر 10 زنگش تسته
لامصب انگار جنگهmahan alizadeh
ان شاءالله حتما بیا
آره اکثر مدرسه های خوب کشور در تابستان برا بچه ها کلاس جمع بندی 10 + 11 میذارن
برای ما هم گذاشتن که دهم و یازدهم در تابستان جمع بندی کنیم
امیدوارم موفق و سلامت باشی -
mahan alizadeh
ان شاءالله حتما بیا
آره اکثر مدرسه های خوب کشور در تابستان برا بچه ها کلاس جمع بندی 10 + 11 میذارن
برای ما هم گذاشتن که دهم و یازدهم در تابستان جمع بندی کنیم
امیدوارم موفق و سلامت باشی -
Amin Hosseinzadeh
یعنی الان مایی که راه ابریشم ریاضی تجربی رو داریم هم نمیتونیم توی کنکور سال دیگه(اگه سوالا استاندارد باشه و ما هم خوب براش خونده باشیم) موفق بشیم و به فکر یه منبع بهتر باشیم؟؟؟؟
پ.ن: دبیرای مدرسمون جز بهترین دبیرای استان هستنmahan alizadeh درباره راه ابریشم نظری ندارم چون نداشتمش
-
این تاپیک،محلّی برای به اشتراک گذاشتن تجربیاتمون در مورد دوره ها و کلاسهای آنلاینِ ریاضی تجربی موجود در بازار هست.
مدت زمان نسبتاً زیادی رو توی انجمن صرفِ خوندنِ تجربیاتِ کنکوری های ۹۹ و ۱۴۰۰ در مورد راه ابریشم ریاضی تجربی کردم،خودم هم همه ی راه ابریشم ها رو دارم و راستش رو بخواین،بدونِ تعارف،بیش ترین انتقادات به راه ابریشم ریاضی تجربی وارده(البته بعد از فیزیک تجربی)،و خیلی به شک افتادم بین راه ابریشم ریاضی و سایر دوره های ریاضی تجربی موجود در بازار.علی الخصوص که راه ابریشم ریاضی تجربی،بیش تر مطابق با گزینه ۲ هست و نه قلمچی(به خاطر ساختارِ نسبتاً قدیمی ای که از سال ۹۸ داره).
خوشحال میشم اگر این تاپیک رو دیدین،تجربیاتتون رو به اشتراک بذارین،خوبی ها برمیگرده به قول معروف:)))