طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
Parsa Amini سلام آقا صبحتون بخير متأسفانه گویا پیام ها دیده نمیشه گفتم یه بار دیگه بگم
سلام خدمت مدیران الایی ببخشید اساتید یک سوال؟ آیا معرفی نامه از بسیج رو واسه طرح قبول میکنید؟؟؟ -
سلام میشه راهنماییم کنید ؟ عکس های مربوط به مدارک توی تیکت فقط یکیشون ثبت میشه . چطور بقیه رو بفرستم
-
سلام میشه راهنماییم کنید ؟ عکس های مربوط به مدارک توی تیکت فقط یکیشون ثبت میشه . چطور بقیه رو بفرستم
James Johonson
توی هر تیکت دوباره میتونید پیام بدید -
-
James Johonson
توی هر تیکت دوباره میتونید پیام بدید@سجاد-ذوالفقاری بله درسته پیام میتونم بدم ولی تصویر رو نمیتونم ارسال کنم
-
@سجاد-ذوالفقاری بله درسته پیام میتونم بدم ولی تصویر رو نمیتونم ارسال کنم
James Johonson
توی همون تیکت وارد شین اون پایین گذینه ارسال داره -
سلام روز بخیر
ببخشید من از طریق پرچم راه ابریشم خریداری کردم
فیزیک کلا تو داشبوردم نیستعمومی هارو هم باز میکنم اصلا چیزی داخلشون نیست فقط یه مقدمه از توضیح راجب کلاسا هست
یعنی من اینارو الان ندارم ؟ -
سلام روز بخیر
ببخشید من از طریق پرچم راه ابریشم خریداری کردم
فیزیک کلا تو داشبوردم نیستعمومی هارو هم باز میکنم اصلا چیزی داخلشون نیست فقط یه مقدمه از توضیح راجب کلاسا هست
یعنی من اینارو الان ندارم ؟Sogand Adineh سلام وقتی که راه ابریشم رو خرید یک اس ام اس دریافت کردی همون جا گفته که اگه میخوای پک فیزیک آقای کازرانیان رو دریافت کنی این کد رو بفرست اگه میخوای پک فیزیک آقای طلوعی رو دریافت کنی این کد رو بفرست
وقتی کد رو فرستادی همون لحظه پک فیزیک به محصولات پروفایل اضافه میشه
برای سال جدید فقط فیلم های تخصصی فعلا داره آپدیت میشه هیچ فیلمی برای دروس عمومی نگرفتن -
@M-an یه سوال دیگم داشتم
اون شماره ای که روی بسته بندی نوشتم شماره خودمه
اما چون همه هم کلاسیام میترسم به کد ملی و شمارم دسترسی داشته باشن با یه شماره دیگه ثبت نام کردم که طرح رو روی اون فعال کنم
تیکت و اسکن مدارک رو هم از این اکانت دومی که زدم فرستادم
میخواستم ببینم رو همین اکانت دومیه فعال میشه راه ابریشمم دیگه؟؟Amir Teshnedel در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
@M-an یه سوال دیگم داشتم
اون شماره ای که روی بسته بندی نوشتم شماره خودمه
اما چون همه هم کلاسیام میترسم به کد ملی و شمارم دسترسی داشته باشن با یه شماره دیگه ثبت نام کردم که طرح رو روی اون فعال کنم
تیکت و اسکن مدارک رو هم از این اکانت دومی که زدم فرستادم
میخواستم ببینم رو همین اکانت دومیه فعال میشه راه ابریشمم دیگه؟؟برای شماره ای که داخل فرم نوشتین فعال میشه
تو قسمت مالی تیکت بزنید عکس کارت ملی رو بفرستین تا شماره موبایلتون رو تغییر بدن -
Parsa Amini سلام آقا صبحتون بخير متأسفانه گویا پیام ها دیده نمیشه گفتم یه بار دیگه بگم
سلام خدمت مدیران الایی ببخشید اساتید یک سوال؟ آیا معرفی نامه از بسیج رو واسه طرح قبول میکنید؟؟؟ -
Mamari 82 من بعد چند ساعت تلاش برای همر و امضا فرستادم
شنبه میرسه امید وارم آدرس شون عوض نشه تا اون وقت
اگه صاپست می نوشتی خوب میشد
ولی اداده پست صاپست رو قبول نکرد برا من -
علی قربان زاده
سلام
خیر شرایط در پست اصلی نوشته شده و از هیچ نهاد دیگری پذیرفته نیست@m-an خداوکیلی ظلم هست بخاطر لجو لج بازی یه مدیر آینده یه دانش آموز دچار خطر بشه
علی آقا یکی از با ادب ترین دانش اموزاس خیلی خوب میشد اگر کمکش میکردین -
Ali Zahiri برا منم قبول نکرد
من پشتاز فرستادم گفتن فردا یا پسفردا میرسه بدستشون🥺 -
Mamari 82 به خدا امروز صبح ساعت ۷ تا ۱۲ ظهر پیگیر بودم
رفتم یه شهر دیگه برا پست
انشالله که الا تایید مون کنه -
Ali Zahiri ایشالا ،اول خدا بعدم آلا هوامونو داره رفیق
-
سلام من تا فردا قطعا پستم دستشون میرسه ولی خب چند روز عقب افتادم اونارو چجوری جبران کنم؟
-
سلام من تا فردا قطعا پستم دستشون میرسه ولی خب چند روز عقب افتادم اونارو چجوری جبران کنم؟
ریحانه باقری اصن توجه کنی برنامه تا آخر تابستون نیست میتونی از اون ور جبران کنی
-
سلام
من رفتم پست کنم گفتن صاپست اشتباهه آدرس و کد پستی رو نوشتم فقط مشکلی پیش میاد ؟