طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
واقعا چرا تیکتی که از روز دوشنبه فرستادم رو جواب نمیدن
-
Sobhan Najafi
اینجور که بچه میگن
داخل همون تیکتی که اولین عکس رو فرستادید میشه دوباره عکس گذاشت
پس تیکت مجزا لازم نیستHhh Hh ولی برای من بعد از اولین تیکت فقط میشه متن فرستاد نه عکس
-
Hhh Hh ولی برای من بعد از اولین تیکت فقط میشه متن فرستاد نه عکس
Sobhan Najafi
شاید با اپلیکیشن وارد شدید
اگه اینطوره
اینبار با سایت وارد بشید -
Sobhan Najafi
شاید با اپلیکیشن وارد شدید
اگه اینطوره
اینبار با سایت وارد بشیدHhh Hh با سایت شد ممنونم
-
Hhh Hh با سایت شد ممنونم
Sobhan Najafi
خواهش میکنم -
سلام بچه ها
واسه ی فایل تبدیل فیزیک انگاری فقط هفته ی اوله یعنی برای بقیه روزا شماره جلسات استاد کارزانیان و طلوعی مثل همه و نیاز نیست! ؟
یا هفته ای فایل تبدیل فیزیک رو قرار میدن؟ -
سلام وقتتون بخیر
من نمیتونم بین استاد کازرانیان و استاد طلوعی یکی رو انتخاب کنم ممنون میشم یکم راهنماییم کنین
صفرتاصد استاد کازرانیان و استاد طلوعی رو دیدم ولی بازم نمیتونم تصمیم بگیرم -
Y T وقتی توی قسمت تیکت هایی که فرستادم میرم توی همه تیکت هام وقتی پشتیبان پاسخ میداد وضعیت رو میزد پاسخ داده شده ولی الان توی این تیکتی که مدارکم رو فرستادم قبلا نوشته بود پاسخ نداده بعد دیگه از دیروز ظهر نوشته در حال بررسی
-
عسل احمدی ببخشید من قبل اینکه پست کنم تیکت کردم مدارکمو گفتند ممنون پست کنید اینارو الان اون تیکت پاسخ داده شدس کجا باید پیگیری کنم دیگه؟
Y T اگر بهت پاسخ دادند اگر که تایید کنند لینک برات میفرستند
-
عسل احمدی ببخشید من قبل اینکه پست کنم تیکت کردم مدارکمو گفتند ممنون پست کنید اینارو الان اون تیکت پاسخ داده شدس کجا باید پیگیری کنم دیگه؟
-
Y T والا من زیاد اطلاعی ندارم چون تازه اومدم توی آلاخونه زیاد با خبر نیستم ولی تا اونجایی که شنیدم اگه تایید شده باشین به شما پیامک میدن و لینک پرداخت رو براتون میفرستند
عسل احمدی عسل برای توام تا الان همون برسی رو زده🥺
-
Nili Hoseini دقیقا هنوز بررسیه خیلی استرس دارم نمیدونم الان مدارکی که پست کردم رسیده یا نه
-
Nili Hoseini دقیقا هنوز بررسیه خیلی استرس دارم نمیدونم الان مدارکی که پست کردم رسیده یا نه
عسل احمدی برای من دیروز پیام آمد که مدارکم تحویل گیرنده داده شده من دوشنبه پست کردم خداکنه حداقل دیگه فردا جوابمونو بدن
-
عسل احمدی برای من دیروز پیام آمد که مدارکم تحویل گیرنده داده شده من دوشنبه پست کردم خداکنه حداقل دیگه فردا جوابمونو بدن
Nili Hoseini خداکنه
من حالا به تیکت پیام میدم ببینم پستم دستشون رسیده -
Nili Hoseini خداکنه
من حالا به تیکت پیام میدم ببینم پستم دستشون رسیدهعسل احمدی من صبحم ی دونه تیکت فرستادم اونو جواب ندادن ولی برسی هم نزده نمیدونم چرا اونو زده برسی
-
Nili Hoseini برا منم زده برسی 🥲🥺
خیلی استرس دارم مدارک به دست شون رسیده ولی هنوز درحال برسیه -
خیلی استرس دارم مدارک به دست شون رسیده ولی هنوز درحال برسیهAli Zahiri من شرایط کاری آلا رو نمیدونم ولی فکر کنم جواب هممون بعد از این تعطیلی میاد که بخاطر کرونا درست شده
-
خیلی استرس دارم مدارک به دست شون رسیده ولی هنوز درحال برسیهAli Zahiri در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
خیلی استرس دارم مدارک به دست شون رسیده ولی هنوز درحال برسیهبرای من لینک امید و وارد داشبورد شدم
ممنون از الا
خدا براتون خوش بخواد و در پناه حق همیشه خوش بدرخشید -
سلام دوستان کجا می زنه در حال برسی
-
سلام دوستان کجا می زنه در حال برسی
علیرضا غفاری تو تیکت پشتیبانی