طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
خانم مدیر سلام من مدارکم کامله کامله ولی تا الان تایید نشدم
من تحت پوشش کمیته امداد هستم واقعا اگه میتونستم خریداری میکردم که انقدر استرس نکشم واقعا احتیاج دارمریحانه باقری شاید به یه شماره دیگه فعال شده
️از تیکت بپرسید جواب میدن
-
ریحانه باقری شاید به یه شماره دیگه فعال شده
️از تیکت بپرسید جواب میدن
حسین شاکری نه دیگه شمارهی دیگهای نیست همینه
-
خانم مدیر سلام من مدارکم کامله کامله ولی تا الان تایید نشدم
من تحت پوشش کمیته امداد هستم واقعا اگه میتونستم خریداری میکردم که انقدر استرس نکشم واقعا احتیاج دارمریحانه باقری سلام دوستان عزیز انشالله واسه شما هم تایید میشه چند روزی زمان لازمه تا تایید بشین
-
AB Cd بعد اینکه راه ابریشم برام فعال شد، کد آقای طلوعی رو 02162013 پیامک کردم و در عرض کمتر از 30 ثانیه فعال شد
Screenshot_20210723_142700.jpg
-
اگه برای من طرح فعال بشه چجوری بهم اطلاع میدن
از تیکت لینکو برام میفرستن؟ -
اگه برای من طرح فعال بشه چجوری بهم اطلاع میدن
از تیکت لینکو برام میفرستن؟ریحانه باقری تو تیکت هات به تیکت جدیدی با عنوان درخواست طرح پرچم دارم میاد
مطمئنم تایید شدی ولی بلد نبودی -
ریحانه باقری تو تیکت هات به تیکت جدیدی با عنوان درخواست طرح پرچم دارم میاد
مطمئنم تایید شدی ولی بلد نبودیParsa Amini امروز قول دادن بهم فعال بشه
از خوشحالی دارم میترکم
-
الان طرح برام فعال شد ولی نمیدونم چرا انقدر گیج میزنم وارد داشبورد که میشم اصلا فیلم نیست الان ریاضی فرسنگ ۱۶ میخوام برم از اول ببینم نیست
-
سلام برای من چند ساعت پیش لینک اومد من نیم ساعت پیش فعالش کردم ولی وقتی میخوام جذوه دانلود کنم و یا ویدیو هارو ببینم میگه که راه ابریشم نگرفتم . کسی میدونه مشکل چیه؟ ممنون میشم کمک کنین
-
سلام برای من چند ساعت پیش لینک اومد من نیم ساعت پیش فعالش کردم ولی وقتی میخوام جذوه دانلود کنم و یا ویدیو هارو ببینم میگه که راه ابریشم نگرفتم . کسی میدونه مشکل چیه؟ ممنون میشم کمک کنین
Sina massahzadeh از قسمتی که نوشته ( محصولاتی که خریدم) وارد شدی؟
-
معصومه غفاری 0 از این مسیر : پروفایل _ دریافت فیلم ها و جذوه های من
هر دو پک اختصاصی و عمومی زده بزودی وقتس هن وارد داشبورد راه ابریشم میشم و میخوام پخش کنم میره صفحه خرید
-
Sina massahzadeh در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
سلام دوست گرامی
باید چند ساعت صبر کنی برای من یک نصف روز طول کشید تا آمد بالا -
بچه ها ،یه سوال شما همه جزوه هاتون رو پرینت گرفتید ؟
انگار یه جا خوندم الا قراره جزوه هارو برامون چاپ کنه و با قیمت کمتر به ما بده نمی دونم اشتباه می کنم یا نه شما نمی دونید درسته یا نه؟؟ -
بچه ها ،یه سوال شما همه جزوه هاتون رو پرینت گرفتید ؟
انگار یه جا خوندم الا قراره جزوه هارو برامون چاپ کنه و با قیمت کمتر به ما بده نمی دونم اشتباه می کنم یا نه شما نمی دونید درسته یا نه؟؟معصومه غفاری 0
بعضیا پرینت گرفتن و بعضیا هم نه
بله. درسته -
سلام
دوستانی که براشون لینک راه ابریشم اومد چطور روی اپلیکیشن راه ابریشم براشون فعال شد؟ -
سلام
دوستان من هنوز پیگیر پرچم هستم و دارم تلاش میکنم مدیرمون و اداره منطقمون رو راضی کنم
دوستان کسایی که امضا مدیرشون رو گرفتند چیکار کردید که مدیرتون قبول کرد امضا و مهر کنه؟؟؟؟
واینکه تاکی وقت داریم فرم رو ارسال کنیم؟ -
سلام
دوستان من هنوز پیگیر پرچم هستم و دارم تلاش میکنم مدیرمون و اداره منطقمون رو راضی کنم
دوستان کسایی که امضا مدیرشون رو گرفتند چیکار کردید که مدیرتون قبول کرد امضا و مهر کنه؟؟؟؟
واینکه تاکی وقت داریم فرم رو ارسال کنیم؟amir A 0 سلام
من به مدیر مدرسه اول یه توضیحاتی درباره آلا و خدماتش گفتم بعد گفتم که با موسسه های دیگه فرق میکنه و گفتم موفقیت در کنکور یه شبه به دست نمیآد باید مسیری رو طی کرد و راه ابریشم و طرح پرچم آلا رو مطرح کردم و این اطمینان رو بهش دادم که در طی این مسیر(راه ابریشم )
دانش آموز خیالش از بابت درس و تست راحته و مطابق با آزمون های آزمایشی ، برای کنکور آمادمون میکنه
و خلاصه با این مجموعه دیگه بهانه ای از لحاظ معلم و کتاب تست قابل قبول نیست و دانش آموز برای موفقیت چیزی کم نداره
....بعد گفت اینها همش وسیله هست و دانش آموز باید خودش تلاش کنه
منم بهش قول دادم که بیش از پیش تلاش کنم
و با خوشحالی فرم و کارنامه رو امضا و مهر کرد.