طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
🥺چرا فرم نمیاد ، بخدا خسته شدم
ترو خدا آلا حرفی بزن ،چیزی بگو ما همه منتظریم ،آلا خیلی بهم کمک کردی ،اینبارم روش ، مرو باز خجالت زده خودت کن .جریان اون پادشایی نشه که رفت به سربازش گفت تویه این سرما چطوری میتونی زنده باشی بعد سربازه گفت عادت کردم پادشاهه هم گفت برات یه کت گرم میارم ، بعد پادشاهه یادش رفت براش کت روببره ،فرداش جسد سرباز رو بردن بعد دیدن روی دیوار نوشته من از سرما نمردم ،از قولی که پادشاه داد جونمو از دست دادم (البته دور از جون بچا )الا جانم فدات بشم ،بگو ،چه خوب ،چهبد ،بگو
-
Parsa Amini صبر کن برادر که کلید مشکلات صبره... ان شاء الله فرم قرار داده میشه و به اون اهداف خودمون خواهیم رسید...
علی قربان زاده تو نبودی الان دهنم میگرفتم جلو لوله گاز لوله رو باز میکردم
چقد خوبی تو ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ -
ترو خدا آلا حرفی بزن ،چیزی بگو ما همه منتظریم ،آلا خیلی بهم کمک کردی ،اینبارم روش ، مرو باز خجالت زده خودت کن .جریان اون پادشایی نشه که رفت به سربازش گفت تویه این سرما چطوری میتونی زنده باشی بعد سربازه گفت عادت کردم پادشاهه هم گفت برات یه کت گرم میارم ، بعد پادشاهه یادش رفت براش کت روببره ،فرداش جسد سرباز رو بردن بعد دیدن روی دیوار نوشته من از سرما نمردم ،از قولی که پادشاه داد جونمو از دست دادم (البته دور از جون بچا )الا جانم فدات بشم ،بگو ،چه خوب ،چهبد ،بگو
حسین شاکری دوست عزیز چرا هندیش میکنی.
این هم میشه مثل قضیه فیزیک استاد طلوعی که چند روز بچه ها چی میپنداشتن و در نهایت چی شد.صبر کنید تا اعلام کنن.
-
حسین شاکری
خدایی من که به شخصه ترکیدم
-
حالا هم اگ امروز بزارن فایل رو باید تا۴شنبه صبر کنیم تا مدارس باز بشن واسه تاییدیه مدیر
️
-
این هم میشه مثل قضیه فیزیک استاد طلوعی که چند روز بچه ها چی میپنداشتن و در نهایت چی شد.صبر کنید تا اعلام کنن.
mohammadhassan در جریانش نیستم🥺
-
سلام خدمت برادران عزیز شما را به صبر و تقوا دعوت میکنم.... سوره عصر میفرماید که قسم به زمان... چرا؟ چون خیلی مهمه همه تون تو دینی اون فعاليته خوندید که تو این اوضاع دعوت به صبر کننده خسر نمیبینه پس همدیگر رو به صبر دعوت کنیم ان شاء الله توفیق میبینیم...
-
سلام خدمت برادران عزیز شما را به صبر و تقوا دعوت میکنم.... سوره عصر میفرماید که قسم به زمان... چرا؟ چون خیلی مهمه همه تون تو دینی اون فعاليته خوندید که تو این اوضاع دعوت به صبر کننده خسر نمیبینه پس همدیگر رو به صبر دعوت کنیم ان شاء الله توفیق میبینیم...
علی قربان زاده
هرچی تو بگی
-
علی قربان زاده ببخشید جسارتا شما اهل کدوم استانی ؟
حرف زدنتون خیلی خاصه -
حرف زدنتون خیلی خاصهAB Cd
جاش تو قلب منه
-
AB Cd
جاش تو قلب منه
Parsa Amini جاش تویه قلب منم هست
هر چند ساعت یه بار انرژی مثبت خوبی میده
-
حسین شاکری
من خودم مستعد بورسیه شدن هستم ولی موسسه قلم چی شهرمون با هیشکی راه نمیاد
ولی نمیدونم که راضی هستن یانه برای همین سوالای سال های گدشته رو حل میکنمAB Cd در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
حسین شاکری
من خودم مستعد بورسیه شدن هستم ولی موسسه قلم چی شهرمون با هیشکی راه نمیاد
ولی نمیدونم که راضی هستن یانه برای همین سوالای سال های گدشته رو حل میکنمسلام زنگ بزنین به شماره کانون و داخلی 1126 رو بگیرین .خانم آقچه لی مسؤل بورسیه کانونن .مشکلتونو به ایشون بگین
-
بچه ها کسی از توضیحات تکمیلی پرچم پارسال خبر داره؟
من میخواستم بدونم مدرسه بزرگسال میتونه از پرچم استفاده کنه یا نه؟
ممنون میشم اگر اطلاعی دارید جواب بدید -
mohammadhassan دقیقا
چه پنداشتیم و چی شد
بچه ها سخته ولی صبر بهتر از هر کاره
اصلا یه روز نیاید انجمن مگه چی میشه(خودم تجربه کردم پیشنهاد میدم آروم باشید
)
-
حرف زدنتون خیلی خاصه -
دوستان باور کنید دیشب خواب میدیدم که فایل رو قرار دادن
بهجون سعید راس میگم
️
-
AB Cd چه ربطی به استان داره؟ مگه لهجه داره؟ هرکسی میتونه اینطوری حرف بزنه.
Mohammad Lotfi 0 استان گفتنم صرفا بهانه بود
خواستم خودشو معرفی کنع گل
البته اگ مایل بودن علی قربان زاده -
بچها،به نظرتون فردا فایل آپلود میشه؟
-
بچها،به نظرتون فردا فایل آپلود میشه؟
حسین شاکری
نمیدونم چی میشه ولی دوست دارم بازم علی قربان زاده بیاد متن بنویسه
-
حسین شاکری
نمیدونم چی میشه ولی دوست دارم بازم علی قربان زاده بیاد متن بنویسه